• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A už jede i steam.

A máme skoro tři hoďky do začátku :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    patched, ale zatím je to dole
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    stand alone client je ready na patch
    Steam za par minut
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: reach level 100... tak urcite :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SPOILER! Datamined challenges
    Incursion League challenges : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/8npv0p/incursion_league_challenges/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si to tu jen odlozim, kdyby poe web byl v maintenance nez dorazim domu :)

https://web.poecdn.com/public/PoE-Incursion-Preload-L8xt.zip.torrent
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ARGH ale no tak, začínám silně přemýšlet že se to přeci ještě změním na hiero nebo traps/mines. Navíc inpulsa bude odhaduji dost drahá, tak jestli se k tomu nevrátit až si jí budu moct dovolit a mít 6L...
    vaal arc přenese bonus na char

A nebo samozřejmě jet úplně něco jiného...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já pojedu na ssf arc trapera.

Sice to nejspíš bude dost mainstream, ale jestli žijeme v době, kdy Arc trapper není prapodivnej niche build, tak asi dobrý :D
    EXI
    EXI --- ---
    já budu pokračovat asi na std ssf. bude léto a u týhle hry trávím až moc času zalezlej doma.. a liga by ten čas sežrala ještě o něco víc, navíc se mi nechce jet od začátku.. flashback liga byla ale parádní, doufám že daj repete

EVILMIND: jel jsem ho poprvý teď ve flashbacku na ssf jako dual wield a dobrý, poprvý jsem použil sunder i po aktu 3 .) na mě to byl moc profláklej skill, ale musím uznat že je dobrej. včera jsem navíc získal 6l loreweave (vorici, ty vydriduchu - ale jistota je jistota)

ORBIT: osobně bych začal buďto trapákem (kvůli těm všem změnám), nebo GC hiera
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EVILMIND: tím default Attack se myslí sunder, žejo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: default attack juggernaut? ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Závidím, já ještě nemam naprosto šajn co začít :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ok, definitivni rozhodnuti, muj starter bude permastun 1H slayer :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: super se mi zda byt hlavne ta kreativni cast jak vydelavat, mohl si za to koupit samozrejme neco i v te lize, ale nejspis bych tipnul, ze uz vsechno mel. Kazdopadne uvodni investice 30exa, to jsem zadnou ligu jeste nemel, takze me ani nemusi trapit, ze me nic takoveho nenapadlo... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak story je to sice super a i když to bude znamenat že nikdy si nic na standardu nekoupím, tak tohle bych nikdy nepodstoupil. Respektive nenapadá mě, co bych chtěl mít za item, abych to podstoupil...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je super story
    How I duped my way to an Alt Art Alpha Howl thanks to Bestiary recipes : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/8n2qja/how_i_duped_my_way_to_an_alt_art_alpha_howl/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Updated the 2D and 3D art of Tabula Rasa to look less like a sweatshirt your grandmother gave you that was several sizes too large.

:-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    U traps teď bude nejvíc omezující prvek za jak dlouho je trap ready spustit po te co ji hodíš.

Logika je taková, že trap házíš na libovolnou vzdálenost stejně dlouho, takže to je konstantní čas a pak ji nějaký čas trvá než se může spustit. Tzn zabere to necelou vteřinu od hození po spuštění. A to je parametr se kterým skoro nejde hýbat.

Uvidíme jaký to bude v reálu, ale celkem se těším, že bych zase zkusil Firetrap prolif :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRORANGE: skvela zprava :D o duvodu vic proc si chci takovy build vyzkouset :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: sorry, jde o tuto větu v Character ballance:You can now have up to 15 traps active at a time (up from 3), takže mojí poslední fabulaci neberte v potaz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam