• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: ja nevim co by sis jeste jako u F2P hry predstavoval. Podle me se GGG snazi dost nadstandartne.
    Doporucuju vynechat 2-3 ligy, vyzkouset nejakou konkurenci a jeste rad se k POE vratis.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Mno ale flashback eventy stejně odlivu hráčů dlouhodobě nepomůžou, a to přesně z těch důvodů, které píšu. Nevim kolik lidí slyší na box zdarma a šanci 0.000000000000001 % že dostaneš zadara random odměnu:) Ať zamakaj na pořádnym obsahu do hry a hráči se vrátěj.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Well, když pominu to, že grafický věci a obsah do hry dělají úplně jiný týmy, tak mi fakt nepřijde, že by obsahu ve hře bylo málo, nebo že by nic nepřidávali.

V posledních pár ligách se rozhodli, že budou problémy s retencí hráčů řešit těma flashback eventama, který nasaděj v době, kdy už zájem o ligu opadá. A udělali to namísto toho, aby zkrátili interval mezi novejma ligama (a tudíž i jejich kvalitu). V hrách podobnýho ražení má PoE dle mě furt nejlepší přůstup k tvorbě contentu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: To vim taky a chápu že nějak vydělávat musej. Ale to nemění nic na tom že upřednostňujou vizualní sráděry před pořádnym obsahem do hry. By mě zajímalo kolik jejich programátorů dělá na těchhle nesmyslech a kolik jich dělá obsah do hry?
    Já mam tu hru fakt rád, jen mě sere kam se to ubírá, vizuál na úkor obsahu je prostě špatně.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Těch 5%, co chce křídla, je většina jejich přijmu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Souhlas, všechny ty efekty sou k nicemu

EVILMIND: Dostal jsem to samé, po té co mě za to zjebalo pár kamarádů že maj fps v řiti, tak sem to vypnul.

Osobně se přiklánim k názoru, že ta hra je odepsaná k zániku. Pokud tam nějakym zázrakem nepřidaj obsah, aby si mel v endgame co dělat (ne Atlas of World opravdu neni řešení, běhání furt těch samejch lokací přestane bavit snad každého normálního člověka). Ligy se opakujou furt dokolečka sice z rádoby novým obsahem ale ve finále je to furt to samé v jiném kabátku (s jedinou ehm novou mechanikou navíc), Bestiary byl vyloženě průser a jak sem byl ze začátku nadšenej z této ligy tak už sem to měsíc a půl nezapl.
    Kdyby se místo neustálého přidávání nepotřebnejch vizuálních ptákovin zaměřili pořádně na obsah hry tak udělaj radost všem co to hrajou a ne 5 % co maj potřebu mít křídla, svítící meče atp...

Ještě k tomu endgame ne každej chce furt začínat s novou postavou a donekonečna běhat to co běžel už tisíckrát, taky bych třeba rád někdy vytáhl nějakej char na lvl 95 a vejš, ale ne grinděnim toho samého obsahu. Mě tam prostě fakt strašně schází obsah kterej by mě udržel u hry.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak SSF dobry, dneska rano jsem z pod kamene dropnul 6L, a na 1. chrome jsem tam dostal svoje barvy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak ja teda v HO vetsinou problem nemam, ani kdyz prijdu k nekomu, kdo ho ma fakt vytunenej. FPS decimujou hlavne nektery utoky, co lidi pak v tom HO naprazdno poustej... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je skutečně celkem zajímavý :)
    Akorát spousta těch "features" do HO tak neskutečně kurví FPS, že třeba totemy jsem přestal kompletně používat, i když by se mi tam hodili.
    Výsledek je ten, že se to pak stejně většině lidí rozpixluje, což je horší než když tam nic není.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne pekna odmena do hideout z toho random boxu :-)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Arc+lightning spire saboteur
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: tak to mame uplne stejnej napad. uz mam naklikanej build v PoB .] avatar of fire to jisti. i kdyz me ta hra dost omrzela, mozna ze pojedu jen na lvl 25 pro free box
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak uz zejtra!
    zatim to predbezne vidim na SSF blade vortex chieftaina :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: a jen pro upresneni tyka se to toho co muze craftit vorici - barvy, sockety a linky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: na to pozor, oni to lidi moc nevi, ale jdou, jen to je drahy - daji se koupit opravdu dobry veci, co lidi prodavaji lacino jen proto, ze si mysli, ze jsou corruptly bez 4L nebo se spatnejma barvama. Umi to Vorici level 8, a jsou hraci, co se vyslovene specializujou na tenhle druh craftu pro ostatni, a toho Voriciho na 8 daji za nekolik dni.
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    jasny chapu, kvalita uz taky nic pres whetstone.
    jsem nasel tohle https://i.nyx.cz/files/00/00/18/73/1873103_c87bd26dfe5e1e2cb302.jpg?name=mecpoe.jpg tak jsem si rikal co vsechno riskuju tim ze budu pouzivat. 8k dps je cca dvojnasobek nez kam jsem se zatim dostal bez nej :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BOBBYLON: corrupted věci nejsou jakkoliv jinak upravovat orbama. To je jejich nevýhoda :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBBYLON: konkretne ceho? corrupt muze mit nejaky pozitivni efekt, jinak nedosazitelny

gemy levelujou vzdycky, kdyz dokazes splnit podminky pro jejich nasazeni ve chvili jejich nasazeni, je jedno v cem jsou
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    jsem to rozehral znova po asi trech letech a koukam jak blazen jak moc je hra vymazlena, miliarda contentu
    lame dotaz pls - jakou hlavni nevyhodu ma pouzivani corrupted zbrani? nalinkovany skilly levelujou normalne jestli dobre vidim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je jen dobre, protoze uz mam zase par tydnu pauzu, a potrebuju aspon tech 36 dotahnout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam