• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/delve
    Takže tu máme další league/menší expansion
    a
    SKUNK23: vzhledem k tomu, že by se mělo jednat o "endless ledge" tak to vypadá na něco co může člověk dělat i když běhá t16 mapy k obědu
    Ziggy má nějaké inside info od GGG https://www.youtube.com/watch?v=Oc6NuiQrlOc
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ok ok beru kritiku, tak asi řešení jak psal Gurbon přestanu to hrát a za rok budu třeba příjemně překvapen.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Třeba jako Chrám? :D

Naopak, dějový lokace by všichni prošli jednou a měli vyřešeno. :)
    GURBON
    GURBON --- ---

Tak v bedne kridla co vypadaj jako skladaci rogalo :))

HUGILA: J s timhle mam casto problem po pauze, ze uz nevim co je novy a jiny.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    SKUNK23: čoveče, já si zase naopak říkám, že toho obsahu je až moc:)....jako rekreační SSF hráč nemůžu všechen obsah zkonzumovat.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Nechápejte mě všici špatně, me ta hra baví. Ale nvm mě by třeba fakt přišlo fajn kdyby tam přidali prostě jednou za čas třeba se spuštěním nové ligy i nějakou další oblast s questem většího či menšího rozsahu. Nakoplo by to možná trochu i standart (ale nemužu soudit jelikož ho nehraju) Jasně konkurence je proti ggg v haji dělají toho fak hodně to ne že ne.
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: Co konkrétně by sis představoval jako "pořádnej obsah"?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Presne, to je na GGG super, ze si proste uvedomujou, ze u grindovacich A-RPG nic jako "poradnej obsah" neexistuje, a jedou ligy a challenge presne tak, aby se jim lidi vraceli. Jen by bylo super, kdyby zacali delat cele race sezony zase, co to zacali predelavat na ty asynchronni starty tak uz se nejak dlouho (2 roky?) kolem toho nic nedeje...
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: ja nevim co by sis jeste jako u F2P hry predstavoval. Podle me se GGG snazi dost nadstandartne.
    Doporucuju vynechat 2-3 ligy, vyzkouset nejakou konkurenci a jeste rad se k POE vratis.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Mno ale flashback eventy stejně odlivu hráčů dlouhodobě nepomůžou, a to přesně z těch důvodů, které píšu. Nevim kolik lidí slyší na box zdarma a šanci 0.000000000000001 % že dostaneš zadara random odměnu:) Ať zamakaj na pořádnym obsahu do hry a hráči se vrátěj.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Well, když pominu to, že grafický věci a obsah do hry dělají úplně jiný týmy, tak mi fakt nepřijde, že by obsahu ve hře bylo málo, nebo že by nic nepřidávali.

V posledních pár ligách se rozhodli, že budou problémy s retencí hráčů řešit těma flashback eventama, který nasaděj v době, kdy už zájem o ligu opadá. A udělali to namísto toho, aby zkrátili interval mezi novejma ligama (a tudíž i jejich kvalitu). V hrách podobnýho ražení má PoE dle mě furt nejlepší přůstup k tvorbě contentu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: To vim taky a chápu že nějak vydělávat musej. Ale to nemění nic na tom že upřednostňujou vizualní sráděry před pořádnym obsahem do hry. By mě zajímalo kolik jejich programátorů dělá na těchhle nesmyslech a kolik jich dělá obsah do hry?
    Já mam tu hru fakt rád, jen mě sere kam se to ubírá, vizuál na úkor obsahu je prostě špatně.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Těch 5%, co chce křídla, je většina jejich přijmu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Souhlas, všechny ty efekty sou k nicemu

EVILMIND: Dostal jsem to samé, po té co mě za to zjebalo pár kamarádů že maj fps v řiti, tak sem to vypnul.

Osobně se přiklánim k názoru, že ta hra je odepsaná k zániku. Pokud tam nějakym zázrakem nepřidaj obsah, aby si mel v endgame co dělat (ne Atlas of World opravdu neni řešení, běhání furt těch samejch lokací přestane bavit snad každého normálního člověka). Ligy se opakujou furt dokolečka sice z rádoby novým obsahem ale ve finále je to furt to samé v jiném kabátku (s jedinou ehm novou mechanikou navíc), Bestiary byl vyloženě průser a jak sem byl ze začátku nadšenej z této ligy tak už sem to měsíc a půl nezapl.
    Kdyby se místo neustálého přidávání nepotřebnejch vizuálních ptákovin zaměřili pořádně na obsah hry tak udělaj radost všem co to hrajou a ne 5 % co maj potřebu mít křídla, svítící meče atp...

Ještě k tomu endgame ne každej chce furt začínat s novou postavou a donekonečna běhat to co běžel už tisíckrát, taky bych třeba rád někdy vytáhl nějakej char na lvl 95 a vejš, ale ne grinděnim toho samého obsahu. Mě tam prostě fakt strašně schází obsah kterej by mě udržel u hry.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak SSF dobry, dneska rano jsem z pod kamene dropnul 6L, a na 1. chrome jsem tam dostal svoje barvy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak ja teda v HO vetsinou problem nemam, ani kdyz prijdu k nekomu, kdo ho ma fakt vytunenej. FPS decimujou hlavne nektery utoky, co lidi pak v tom HO naprazdno poustej... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je skutečně celkem zajímavý :)
    Akorát spousta těch "features" do HO tak neskutečně kurví FPS, že třeba totemy jsem přestal kompletně používat, i když by se mi tam hodili.
    Výsledek je ten, že se to pak stejně většině lidí rozpixluje, což je horší než když tam nic není.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne pekna odmena do hideout z toho random boxu :-)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Arc+lightning spire saboteur
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: tak to mame uplne stejnej napad. uz mam naklikanej build v PoB .] avatar of fire to jisti. i kdyz me ta hra dost omrzela, mozna ze pojedu jen na lvl 25 pro free box
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam