• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: aha, já byl přesvědčen že byly zjištěný přes datamining z toho torrentu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw, jsem nejak minul informaci - potvory v dole, co jsou ve tme, maji invul
    kdyby jako nekdo chtel hrat nejakej offscreen zabijejici build apod :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: posledni dva restarty se challenge vzdycky objevily az v user profilu po restartu fora, tj. tesne pred
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ne, ta podstatna vyhoda, a proc bych to chtel, je, ze nemusis resit interakci s jinym clovekem - to me totiz na mmorpg sere, ze tam jsou jiny lidi... ;-) Specialne na mapy/currency apod by takovej ingame market byl super, na nejakej komplexni filtr pro rare itemy je asi lepsi web.

CARTMAN: vyvojari to zjevne vyreseny maji, kdo je proti je GGG, protoze oni tvrdi (a dost mozna maji pravdu), ze cim lepsi/dostupnejsi market, tim rychlejc te prestane bavit aktualni liga
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BTW zkouším hledat challenge, ale vzhledem k tomu, že týpek který dělá PoB se někde vyjádřil že torrent s updatem neobsahuje některé informace, začínám předpokládat, že se to může týkat i challenges...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: to vypada super ale popravde myslim ze tohle je jen vec na kltery se komunita zasekla a vyvojarum se ji nechce resit :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Je to stejný vyhledávání jako na Xboxu imho. Jediný co to obchází je to, že musí člověk alt-tabnout a hledat to mimo. Za mě dám přednost qol při hledání a možnosti si vybrat víc možností. Tohle je dobrý leda tak pro currency, mapy a essence nebo tak. Gear přes to nevyhledáš. Možná uniques pokud ti nesejde na rollech...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: radsi to smaz, at nam tu neni smutno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ukazka ingame marketu jak funguje na cinskych serverech (je to teda z unora uz ale to jsem nejak uplne minul)
    taky tam maji moznost koupit si vlastni privatni server, a ten si pustit s vlastni sadou modu z predchozich lig, a pozvat jen kamose...

【Path of Exile】in-game market in china realm
    https://www.youtube.com/watch?v=OXZVofRPhyo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vypada jako lazy skill pro me :)

PATH OF EXILE 3.4 DELVE: The New STATIC STRIKE
    https://www.youtube.com/watch?v=hQy4JQxniLk
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Nejspíš zase necro, spectres+golems, ten novej amulet vypadá zajímavě. Plus bych do toho chtěl nějak zakomponovat RF nebo BV, s těma "Scourge" nodama na skilltree. Pokud se na poslední chvíli nerozhodnu pro Guardiana...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já asi zkusím scion/witch animated weapons. Nikdy sem to nehrál, tak doufám že vymyslim nějakou srandu, pár nápadů bych měl.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    occultist ed contagion, klasika :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    blade vortex trickster/slayer scion 8-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Na jakej to vidite starter build? Ja si rikal ze jsem dlouho nehral zadny luky a celkem se mi libi zmena na RoA pripadne Toxic rain.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: cos vyhral?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: prvni mi vyskocilo - another masters mission - vorici - alive :)

A ad odmeny: vyhral jsem
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Hned se cítím líp, ohledně toho vypuštění konce flashbacku, když jsem taky nic nedostal :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: v tom pripade mam taky akorat velky hnedy :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny zrejme rozeslany
    nevylosovali me :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam