• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no uvidime, kazdopadne v challech je 100/300/600, tak jsem zvedavej

btw ve filterblade nekolik sad zvuku, presne jak jsem predpovedel ruzne streamerovske hlasky, Mathil ma dokonce dve sady... vezmu jeho vulgarni a uvidime :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Imho bude strašně záležet na "obtížnosti" lvlů v dole, ale odhadoval bych 300 adekvátní Shaperovi nebo tak. Nicméně mě naopak, alebude to záležet na RNG, snad to nebude zase něco jako četnost abyssal depths nebo podobný "faily".
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako challenge mi prijdou tezsi - je dobre, ze zmizela vetsina tech zadarmo, co se opakovala, ale zase abych nebyl nakonec rad za kanarka... :-) Neni tam nic vyslovene super random, aspon teda na prvni pohled.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NeverSink's itemfilter - version 6.3 - The Beam n' Icon n' Streamersound and tons of delvestuff update : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/9bvce3/neversinks_itemfilter_version_63_the_beam_n_icon/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, koukám na ně, jsem zapačovanej, 5110 lidí přede mnou ve frontě, čas aktualizovat filtry atd....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a uz jsou challenge online
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, určitě to nebyly úplný informace
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: je mozny, ze neco z dataminu vycetli, ale asi ne konkretni pocty apod. Kazdopadne ja uz mam v bookmarku pripravenou pripravenou
    View Profile - Path of Exile - evilmindcz
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/evilmindcz/challenges
    a budu studovat challenge behem tradicniho cekani ve fronte na zacatku :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: aha, já byl přesvědčen že byly zjištěný přes datamining z toho torrentu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw, jsem nejak minul informaci - potvory v dole, co jsou ve tme, maji invul
    kdyby jako nekdo chtel hrat nejakej offscreen zabijejici build apod :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: posledni dva restarty se challenge vzdycky objevily az v user profilu po restartu fora, tj. tesne pred
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ne, ta podstatna vyhoda, a proc bych to chtel, je, ze nemusis resit interakci s jinym clovekem - to me totiz na mmorpg sere, ze tam jsou jiny lidi... ;-) Specialne na mapy/currency apod by takovej ingame market byl super, na nejakej komplexni filtr pro rare itemy je asi lepsi web.

CARTMAN: vyvojari to zjevne vyreseny maji, kdo je proti je GGG, protoze oni tvrdi (a dost mozna maji pravdu), ze cim lepsi/dostupnejsi market, tim rychlejc te prestane bavit aktualni liga
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BTW zkouším hledat challenge, ale vzhledem k tomu, že týpek který dělá PoB se někde vyjádřil že torrent s updatem neobsahuje některé informace, začínám předpokládat, že se to může týkat i challenges...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: to vypada super ale popravde myslim ze tohle je jen vec na kltery se komunita zasekla a vyvojarum se ji nechce resit :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Je to stejný vyhledávání jako na Xboxu imho. Jediný co to obchází je to, že musí člověk alt-tabnout a hledat to mimo. Za mě dám přednost qol při hledání a možnosti si vybrat víc možností. Tohle je dobrý leda tak pro currency, mapy a essence nebo tak. Gear přes to nevyhledáš. Možná uniques pokud ti nesejde na rollech...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: radsi to smaz, at nam tu neni smutno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ukazka ingame marketu jak funguje na cinskych serverech (je to teda z unora uz ale to jsem nejak uplne minul)
    taky tam maji moznost koupit si vlastni privatni server, a ten si pustit s vlastni sadou modu z predchozich lig, a pozvat jen kamose...

【Path of Exile】in-game market in china realm
    https://www.youtube.com/watch?v=OXZVofRPhyo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vypada jako lazy skill pro me :)

PATH OF EXILE 3.4 DELVE: The New STATIC STRIKE
    https://www.youtube.com/watch?v=hQy4JQxniLk
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Nejspíš zase necro, spectres+golems, ten novej amulet vypadá zajímavě. Plus bych do toho chtěl nějak zakomponovat RF nebo BV, s těma "Scourge" nodama na skilltree. Pokud se na poslední chvíli nerozhodnu pro Guardiana...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam