• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jedu slayer/trickster takze krome leeche mam i regen. Tj. neumru kdyz zrovna je smula ze kolem neni z ceho leechovat, treba ve tme... :)

MEPHISTO: primarni je drzet darknest resist na 75, a radiusu tak, aby byl kladny (plus sam uvidis jestli to neni malo). Potom pocet flaru, protoze pokud se nechces zdrzovat a chces prozkoumat celou trasu soucasne s jedoucim vozikem, tak jich potrebujes hodne na jeden run (vic nez je 8 za ktery je chall).
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Scionka ti přijde větší držák než chieftain? To jedeš slayer ascencancy s leechem na full life, nebo proč?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: prave, do delve to chce neco co zacne kosit kundy kolem jen co hodis flare. Taky se pry na BV da dat Life On Hit support a je to trochu cheating.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BV uz jsem hral jako Chieftaina a Slayera, a ted mam Sciona a jsem zatim jako nadsenej, presne to splnuje ten plan co nejbezpecnejsiho buildu, prestoze zdaleka neni hotovo jeste :-) zatim se marne snazim o 6L zbrane, abych mohl mit Kaom, ale i bez nej mam nejvic HP co jsem kdy mel
    a musim rict, ze jsem zkusil behat ty trasy ve tme pesky, a je to fakt dobry, kdyz clovek nepanikari a presne vi, kolik ma casu na flare, tak se tam fakticky neda umrit, a lootu je tam tuna - si postupne projdu mapu co mam odkrytou na mista, kde jsem zjevne neco nechal za zdma, beztak je na to challenge
    YORK
    YORK --- ---
    YORK: Ha, ono to má dokonce fated verzi s 5% recovered life on kill. To zní dobře ;-)
    YORK
    YORK --- ---
    S tím BV chieftainem chci vyzkoušet tohle: https://pathofexile.gamepedia.com/Quecholli
    Packy by to mohlo čistit slušně, než si ucraftím shaperovskou palici.
    YORK
    YORK --- ---
    JULIAN: Jám mám jako league startera scorching ray trickstera a pohoda. Delvy jsou trochu otrava, ale asi stejná jako všude jinde, prostě to musíš přejíždet paprskama. Dává to ale v pohodě, darkness s MoM regení taky slušně a na konci se prostě točím do kolečka jak čamrda a všechno umírá :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak jsem se na to SSF vysral :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    YORK: no to jo, ale porad potrebujes nejakej build kterej ti ty itemy nadropuje :D a ja jsem zjistil ze mam docela specificke pozadavky na ovladani postavy, takze i kdyz mi par zajimavych Ucek padlo tak nic co by se mi vylozene libilo.

YORK:
    GURBON: Totemy maji problem v delve, spis teda nekolik souvysejicich: momentalne totem AI netargetuje veci co jsou ve tme, i kdyz by ty moby dostavaly dmg (nevim jak to presne funguje), plus netargetuji vubec kdyz totemy stoji ve tme, plus doba aktivace totemu je docela dlouha.
    Tj kdyz bezis s vozikem, tak jakmile vozejk odjede se svetlem, tak totem prestane strilet, i kdyz by dostrelil na moby ktere ti ve svetle okusuji prdel. Kdyz stojis na miste a davas totemy dopredu, tak vozejk odjede se svetlem, ty ale stojis najednou ve tme a totemy nestrili na moby co ti okusuji prdel. Taky kdyz bezim do side areas, hodim flare, dam totemy, tak nez tohle udelam a nez zacnou strilet, tak je ze me amoleta.
    Na co jsou super tak ty end node encountery, nahazim totemy a pak se skrabu v nose a oni to pokosej :D ale cokoliv jineho je hrozna otrava.

Levlim ted prave ten BV, ale elementalist, uvazoval jsem tohle nebo RF, ale RF vetsinou chce nejake + max res Ucka. Na ten build to docela chce Hrimsorrow rukavice, ktere stoji 1 alch, ale v SSF je to bez sance, ta inpulsa stoji v zakladu 2ex za 5link, coz bych si klidne mohl ted dovolit , ale bohuzel.
    YORK
    YORK --- ---
    JULIAN: Každopádně říkáš, že totemy jsou v delvu naprd, jo? Hmm.

Chci teď vyzkoušet blade vortex chieftaina (hraju sice v tradovatelné lize, ale odmítám cokoliv prodávat, takže inpulsa je mimo moje možnosti a bez ní elementalistka není moc lákavá...), jsem na to zvědavej.

Blade vortex by obecně mohla bejt docela dobrá volba na ssf, btw.
    YORK
    YORK --- ---
    JULIAN: V SSF má smysl spíš opačnej přístup: Postavíš build podle toho, jaké itemy ti napadají.

Každopádně to chce trpělivost, no ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    JULIAN: tady celkem hezky popisujes duvody proc jsem SSF nikdy ani nezkousel :D
    Jinak dobrej build bez uniqu je podle me Ancestal warchief totem marauder. Ale do dolu to asi taky nebude nic moc.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak, zapomnel jsem jak strasne pomaly a random SSF je :( Dost uvazuju ze to zrusim, chtel jsem to kvuli tomu "opravdu" solo delve ladderu, ale vzhledem k tomu ze build kterej byl velice SSF friendly (arc hiero totems) je v delve totalne napicu, tak delam reroll a uz se mi tezko dari najit build, kterej bych si myslel ze me bude bavit a temer nutne nepotreboval nejaky unikatky. Coz je v SSF temer nemozne, pokud to neni z karet. Taky se porad placam v T5 mapach max, socketovat vybaveni ci rollovat magic flasky je utrpeni, tam kde jsem byl zvyklej hodit stack chaosu a dostat za to 200 chromaticu, tak tu jak picus sbiram RGB veci na lvl 90 skoro x_X sextanty nejsou, alch orby nejsou, vendor trades jsou zlodejina... asi to neni typ ligy pro me, ale tradovani me tez sere, tak nevim no. Vcera mi padl Exalt, byl jsem nadsen, dokud jsem si neuvedomil, ze si s tim muzu tak akorat vytrit :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jo, je to jak minesweeper trochu, ten algoritmus na generovani tech nodu/cest dela "nody" jen tam, kde se potkaji dve cesty(Tcko ci krizovatka), ci kde jedna konci. Tj nemuze byt node jen tak na ceste. Taky ty tajne cesty zacinaji vzdy primo v tom nodu, neni treba hledat nikde nic po ceste. Plus GGG psali, ze kdykoliv je prazdnej ctverecek, tak vsechny cesty co jdou kolem, maji stenu s pokladem po ceste.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: jo! diky :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Nejpravděpodobnější je hned přímo pod tou skrytou, protože jsou k tomu místu pouze dvě cesty. A pokud to nezměnili (a nebavíme se o šachtě která jde dolů jak člověk lvluje), tak dvě cesty z nodu nejsou možné.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nejak to porad nechapu s tema skrytejma pruchodama. Tady jsem obhazel snad vsechny zdi okolo a porad se k tomu nemuzu dostat. Muze mi nekdo poradit? Je to treba nejak videt na mape?

REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Konečně jsem se do té Delve dostal - pro mě tím zase PoE dostalo super nový impuls. Zapnu to vždycky když vyjde nějaký nový větší kontent a pokaždé je to fajn, ale teď nestačím zírat. Možná na to má vliv taky to, že jsem se po x letech hraní konečně odhodlal zkusit jiný build než Groundslammera.

Ty currency nody jsou skvělé - doběhl jsem do dvou - šest chaosů. To se hned jinak kupuje gear. Jinak v jednom z nich Rhoa nests, fakt zajímavá mechanika.

A výlety dotmy - konečně pořádný adrenalin!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ORBIT: jakej na to ma vliv parta kamosu? stejne je to otrava prochazet cele porad znovu, navic kdo ma kamarady, ze, navic takove kteri by travili hodiny nudnym tahanim. Ja si treba nedokazu predstavit ze po tom utrpeni bych to dobrovolne prochazel s nekym znovu. Zadarmo, za nic, jen tak!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULIAN: S partou kamosu proskaces akty fakt rychle..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (co jsem treba cetl tak kamarad te v Delve muze vytahnout na lvl cca 70 behem par hodin. Bohuzel je ti to hovno platny, protoze bez A10 te to nepusti solo do map, bez nich nemuzes moc chodit dal solo delve a chybi ti kopa skill pointu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam