YORK: no to jo, ale porad potrebujes nejakej build kterej ti ty itemy nadropuje :D a ja jsem zjistil ze mam docela specificke pozadavky na ovladani postavy, takze i kdyz mi par zajimavych Ucek padlo tak nic co by se mi vylozene libilo.
YORK:
GURBON: Totemy maji problem v delve, spis teda nekolik souvysejicich: momentalne totem AI netargetuje veci co jsou ve tme, i kdyz by ty moby dostavaly dmg (nevim jak to presne funguje), plus netargetuji vubec kdyz totemy stoji ve tme, plus doba aktivace totemu je docela dlouha.
Tj kdyz bezis s vozikem, tak jakmile vozejk odjede se svetlem, tak totem prestane strilet, i kdyz by dostrelil na moby ktere ti ve svetle okusuji prdel. Kdyz stojis na miste a davas totemy dopredu, tak vozejk odjede se svetlem, ty ale stojis najednou ve tme a totemy nestrili na moby co ti okusuji prdel. Taky kdyz bezim do side areas, hodim flare, dam totemy, tak nez tohle udelam a nez zacnou strilet, tak je ze me amoleta.
Na co jsou super tak ty end node encountery, nahazim totemy a pak se skrabu v nose a oni to pokosej :D ale cokoliv jineho je hrozna otrava.
Levlim ted prave ten BV, ale elementalist, uvazoval jsem tohle nebo RF, ale RF vetsinou chce nejake + max res Ucka. Na ten build to docela chce Hrimsorrow rukavice, ktere stoji 1 alch, ale v SSF je to bez sance, ta inpulsa stoji v zakladu 2ex za 5link, coz bych si klidne mohl ted dovolit , ale bohuzel.