• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAVA: 1 ex = cca 110c ted, na co to chces syslit jinak? kup si poradnej 5l armor, nejakej solidni klacek do ruky, za par c pokupuj +life+resist ringy/amulet, aspon 30% ms boty, solidni stygian belt s nejakym shitty jewelem s +life. Kdyz uz hrajes v trade lize tak nema smysl troskarit. 6k life, capped resisty, za 1 ex neni problem ted.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chaosu mam tak 8 + 1 exalted, takze o Belly si necham chvili jste zdat.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    nikde tam nevidim tech 10 ex o_O
    kdyz uz bys hledal nejakej armor, kterej se vyplati kupovat, tak bych hledal neco jako 5l, s life a resistama.
    Treba tu, nektere kousky za par chaosu by mozna i staly za to koupit
    search results
    http://poe.trade/search/ikitononoriteu
    Popripade takovej univerzalni armorovej unique je Belly of the Beast, 5l jsou kolem 30-40c
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: to je divny, asi jsem neco blbe zadal, s dovolenim ten tvuj search pouziju, diky !
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: 4L a armor 1000+ jsi urcite nedal, protoze to by ti vyjelo tohle
    search results
    http://poe.trade/search/uberukakosioko

Kupovat 4L je nesmysl, protoze ten udelas sam, kdyz uz tak nejmin 5L.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JULIAN: jsem v praci, dal jsem tam nejmin 4 link a armor od 1000
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAVA: za 10 ex? link?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JULIAN: ee, 4 link (to brneni) ani to neni Unique
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAVA: pravdepodobne pro to ze ta zbran je shit se trema socketama? :D a brneni za 10 ex bude nejakej meta piece s 6linkem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JULIAN: koupil jsem zbran s kterou ted beham a je dost dobra za jeden Fusing, a brneni jsou za 10 exalted. To je strasny nepomer.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    hlavne 99% uniques jsou veci za 1 alch, tam nema smysl do toho neco cpat, pokud je to jen vec co jsi nahodou nekde nasel.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    aha, tak voni davaj nejaky daily mise, zkusim to
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: aha, dikes! staci kdyz jim udelam sem tam radost nahodne na mape ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: ty jsou na mastercrafty rare veci, a mel bys jich tam mit 6, az najdes vsechny mastery a pozves je do hideoutu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: snazim se toho nacist hodne, ale je toho tolik, ze se v tom obcas ztracim
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: při corruptu máš 25% šanci, že to úplně zkurvíš. Ale nejlíp tohle načteš na wiki. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: ten predmet je hnedej, takze s tim se uz teda neda nic delat? Pocitam ze koruptnout to enni dobrej napad ?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: ty jsou na craft rare předmětů.

GORDHART: Neumím psát: (zmáčkneš alt, když si na ten předmět najel kurzorem)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: mam v hideoutu nejaky dve zarizeni kde muzu neco craftit jeste.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: spíš nejsou. Můžeš se podívat, jaký má ten předmět rozmezí statů (zmáčkenš akt, jdyž si na ten předmět najel) a pokud máš nějakej nižší roll toho konretného unikátu, jde přehodit Divine orbem. Ale z většiny se spíš vyplatí ten unikát rovnou koupit s lepšíma statama.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jake mam moznosti vylepseni unique zbrane prosim ? Zatim jsem zvysil quality na 20%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam