• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja svuj prvni exalt tuhle ligu investoval do inpulsy, ktera v zacatku stala skoro 2 ex, kdyz jsem ji koupil za 1.8 tak jsem si rikal jakej jsem udelal dobrej deal a dneska je za 35c :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Predminulou ligu nic, minulou ligu mi droplo asi 5 exa. Tuhle ligu dropl zatím jeden, tak sem se ho ještě s 80c navrch radši hned zbavil za moc pěkně rolnutou Lorewave :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem taky bez exa/divine dropu. Je to prsotě blbá náhoda. V incursion mi prnví exa dropnul někdy kolem 55 levelu a než jsem došel ke žlutejm mapám, měl jsem jich asi pět. :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    JULIAN: no bota jsem taky kdysi hooooodne davno mel, ale na jinym uctu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: vsak nekde psali ze prej kdyz detekujou bota, tak misto aby ho hned zabanovali (coz akorat povede ke znovuvytvoreni, pac F2P) tak mu jen brutalne nerfnou drop. Evidentne te potkalo to same :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    .... kdyz nad tim tak premyslim, mozna je to od doby co jsem vyhral ty hnusny bodliny a nahlasil bug ze moje kridla vypadaj hnusne a nejsou to kridla :DD
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: by me zajimalo co delam spatne. 0 Ex a 2 Div za 92,5 lvl. A uz je to fakt dlouhodoby. Mozna me ceka mirror? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tohle zatim rekordni liga, uz mam 7 ex z dropu a 10 divine :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: gratz!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: porad je to o 80 chaosu vic :D ja osobne uz nasel ex tak 5, tuhle ligu
    GURBON
    GURBON --- ---
    JULIAN: ja sice taky necraftim, ale ex jsem nasel jeden za posledni 3 ligy...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: jako nekdo kdo necrafti, zlaty casy kdy je ex za 110
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: zlaty casy kdyz byl ex za 25c :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: trochu mi pripominas me, kdyz jsem v unoru 2014 zacinal, a hned uplne na zacatku jsem dropnul Soultaker, coz tehdy byl zadany drahy equip, ja na nej koukal, prisly mi ty jeho staty jako blbosti, tak jsem ho dal prodavat za chaos. A odlognul jsem se a sel spat. Ale protoze tehdy na sebe byli lide hodnejsi, mel jsem druhej den ve schrance tohle, takze jsem ho neprodal pod cenou, a naopak se za nej vybavil pro celou ligu... :-)

Don't Sell Soul Taker
    From: Sindrath on Mar 15, 2014, 2:44:40 AM
    To: esevilmindcz
    Hi, this is the guy who pm'd you saying "I hope you didn't sell your soul taker yet :o" or something like that. I wanted to make sure you didn't sell it at the 1 chaos you listed it at. I noticed you mentioned that you're new to new to this game, and hence new to pricing some of the gear you're selling, but soul taker is definitely not worth 1 chaos. It is one of the most valuable uniques available in the game at the moment largely due to its mana restriction effect. As in probably somewhere 30+ exalt range. An exalt being around 25 chaos, maybe a little more. Please, please don't sell that item until you get a solid idea on its value.
    IGN: Solanacae
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: poe.ninja je web co sleduje ceny a jejich vyvoj
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JULIAN: aha, mel jsem za to ze jeden exalted = cca 8 chaosu, tak to je jina :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAVA: 1 ex = cca 110c ted, na co to chces syslit jinak? kup si poradnej 5l armor, nejakej solidni klacek do ruky, za par c pokupuj +life+resist ringy/amulet, aspon 30% ms boty, solidni stygian belt s nejakym shitty jewelem s +life. Kdyz uz hrajes v trade lize tak nema smysl troskarit. 6k life, capped resisty, za 1 ex neni problem ted.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chaosu mam tak 8 + 1 exalted, takze o Belly si necham chvili jste zdat.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    nikde tam nevidim tech 10 ex o_O
    kdyz uz bys hledal nejakej armor, kterej se vyplati kupovat, tak bych hledal neco jako 5l, s life a resistama.
    Treba tu, nektere kousky za par chaosu by mozna i staly za to koupit
    search results
    http://poe.trade/search/ikitononoriteu
    Popripade takovej univerzalni armorovej unique je Belly of the Beast, 5l jsou kolem 30-40c
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: to je divny, asi jsem neco blbe zadal, s dovolenim ten tvuj search pouziju, diky !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam