• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no, to je smutnej vyber no :-))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tohle je ono:
    https://image.ibb.co/dfbJ2U/watcher.png
    nevim co by si na tom kdo nasel....
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no jo, ale ty mas ted desne killer build :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: tak samozrejme ze staty delaji moc - ja jsem pro sebe kupoval za 3ex, a to mam kompromis, protoze ten co bych chtel stal 10ex (a uplne idealni asi 50), nicmene musis mit fakt hroznou smulu aby ti padlo takovy, kde ze 3 rollu neni ani jeden co se pouziva - protoze jen pak to stoji 10c.

Jinak jsem ted zkusil Hall of Grandmasters, protoze jsem mel podezreni, ze po tom nerfu tuhle ligu by mohlo bejt snazsi vyownit ty troll buildy, na ktere predim byl potreba totem - a je to snazsi, sice jsem to zatim ani jednou nedal bez smrti, ale prijde mi to docela vejvar, mel jsem tri mapy, a pokazdy mi padla ta karta za exa plus mam pul tabu midnightu... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Covece ja sem si kupoval tuhle ligu watcher za 10c. Ty staty fakt delaj hrozne moc. Aktualni cena http://poe.trade/search/haruarutarekik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak skoro kazdej stat si tam najde zajemce aspon za par exa, ne? :) Jsem pak jeste rychle probehnul Shapera, jak jsem byl v razi a chtel jsem toho vyuzit, prvne bez smrti, a tam mam zatim za dva runy bilanci eye + lahev, takze dobry. Ale mam pocit, ze vydelavat konzistentne na tom jde, jen kdyz prodavas ty killy... nebo nejakym zazrakem dokazes udrzet sam prisun T16. Kazdopadne mam jeste dva cele sety a dalsich asi 20 guardian map, co jsem nasbiral v Delve na ceste na level 97, tak uvidime jak dlouho mi to vydrzi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: me z toho prutahu zrovna eye padlo, ale takovej shit jsem ani nevedel ze muze narollovat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uber Elder down, muj prvni pokus vubec, byt az na posledni portal, bo jsem po prvni smrti hrozne zpanikaril :-)
    az na to, ze kamosi tam vsichni dropujou watcher's eye za 20ex, a me padnul prsten za 8c, klasika
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na druhou stranu, Abaxoth challenge uz mam tuhle ligu splnenej, a vubec jsem si ji nevsimnul, proste jsem jen stal v houfu potvor a mackal lahve... takze mozna bych ani neutika! :-)

btw tohle je peknej navod, teda pokud nekdy Aula vubec najdu
    [3.4] Aul, Crystal King Mechanics and challenge guide
    https://www.youtube.com/watch?v=pZUHIUsT5xM
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Hlavne utikas proto abyses zregeneroval a to v temnote moc nefacha :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: zaklad je si pri stahovani Neversink filtru zaskrtnout "nikdy neschovavat mapy", protoze defaultne se mapy o tusim 6 levelu niz vubec neukazujou - coz mi prijde jako jedine vysvetleni jako muzes nemit Cells :-) Ja teda uz ani nevykupuju Zanu, krome map co mam shaped, a mam od vseho bileho 10+.
    Kazdopadne pomoci orbu jsem vytocil vsechno z red co jsem nemel, takze uz mam full 5 sextantu, a tohle je snad uplne prvni liga, kdy jsem zadnou mapu nemusel koupit. Takze system funguje! :-)

GORDHART: harbingery v dolech nechces, i ta parta jak jede 2000 depth psala, ze je vynechava, ted jsem je otevrel na 300. a chapu proc :-) je to proste takovej ten velkej portal jako je v harbinger mape, a z nej vylejzaj dalsi a dalsi. Stejne nebezpecny jsou beyondi v dolech, protoze mas vetsinou omezenej prostor a vsude kolem je tma, a kdyz ti zrovna spawne Abaxoth, tak good luck s utekem do temnoty... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Já si právě tu poslední do tieru nechával až od čtyřky, kdy mi teprvě došlo, že je to na to dobrý. Ale jak sjem ten začátek jel dost zhruta a hlavně delvoval, tak mi vůbec nedšlo, jak moc je ta odměna dobrá věc :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já mám prostě jinou zkušenost, zřejmě mi bylo RNG nakloněnější, dodělal jsem díky tomu dobře deset map. Na poslední na tieru si nechávám Zanu po splnění shaper mapy.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Imho to funguje uplne stejne jako harbinger orby - je to RNG, na to co mas a nemas completed to sere. Jako v trade lize to nema moc smysl, koupit t1-t10 mapu vyjde levneji nez rollovat zanu za chaos a zrat pritom mapy, ale v SSF ci nejake self-imposed limitaci, proc ne. Ja s tim mel v SSF ze zacatku tehle ligy docela uspech, nektery ty mapy co nejdou 3:1 tradovat bych bez toho nedal, nepamatuju si kolik pokusu jsem na to vypotreboval, ale dorolloval jsem tak chybejici leylines a phantasmagoriu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: harbindery v dolech jsem zatím (220+ delve) ani neviděl.

A jak říká SKUNK23, fakt to nedává ty chybějící.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Hele já to zkusil asi tak 15 x a z toho 13 to dalo mapy co uz mam. Za mne nepouzitelne.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Naopak, mělo by to házet mapy které člověk ještě nemá otevřený, stejně jako dropy. Pomáhá udělat harbingery v dolech, plus dělám každého harbingera v rámci zany pokud to není rippy mapa a nebo nejsou naproti tomu breaches nebo unique mapa
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JULIAN: T3 map je hodně. Zkoušel jsem to asi na 10 pokusů v době, kdy mi těch map na tomhle tieru chybělo víc a přijde mi, že to víc hází mapy, který člověk už má otevřený.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Co takhle zkoušet točit Zana "alternate of same tier"? Na t1 až T10 jen ale je to na většině tieru kolik šance, 1:4 max?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Mě třeba chybí burial chambers a už jsem ezignoval na bonusovej sextant a bílý mapy, protože mi ta mapa prostě nikdy nepadne :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam