• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Hele - poraďte mi - jak byste ocenili tenhle předmět? Občas mi přijde že je něco hrozně super, ale zdá se, že to nakonec nestojí nic. A zase věci co mi přijdou že dělaj úplné p******* a přitom stojí hrozně ch.
    Máte nějaký recept, jak si tyhle věci určujete?

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi premiera - prvne jsem vaalnul empower na lvl 4 :-) akorat se povedl jen jeden z 6 no
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak 40 je vzdycky tezky, ne? Aspon posledni ligy, co pridali endgame grindy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja nad tim dneska uvazoval, ze mi to nevadi ze jsou rare. Alespon nebude mit 40 kazdy jouda, ale jen fakt zaslouzily parani ;)
    Bude to liga, kde mit 40 bude vzacnejsi nez mit 40 z Perandus ligy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: a jinak plnit nejakou specifickou challenge pri boji je nahodou super zabava, a je to tradicni obsah tech encouteru. Jedinej rozdil v tehle lize je, ze jich proste spawnuje malo... to verim jeste beztak zmeni, jak dlouho jim trvala uprava spawnu minule v Bestiary? Teda, ne ze bych nekdy potkal tu top beastu i po uprave... :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no uprimne receno, prave naopak, random je jich mnohem mene - driv jsem vzdycky do konce trpel cekanim na nejaky random encounter, ted tam tusim je akorat jeden exile, a to je spis symbolickej rng bo se vyskytuje bezne. Jediny hardcore rng jsou tam ty delve encoutery na fossil mistnosti, coz ale plyne z toho, ze fossily jsou super rare, a najit je ve vsech biomech je pain, plus to navic nejde sdilet s nikym. Kdyby jich dali trochu vic do dolu, a to samy ty bossove (stejne z nich nic nepada), tak to bude uplne pohodova liga.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to same molten strike, pokud jde o melee :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ty challenges jsou otresny, kdo to vymyslel? Proc musim u tezko najitelnejch bossu absolvovat encounter ctyrikrat a nejakym spesl pusobem? Ano, vim ze to jde ofejkovat v trade lize, ale proc proboha? A spousta tech dalsich challenges pusobi tez tuze nahodne, v ligach co jsem hraval driv jsem nemel problem dat 24 kdyz jsem se na to soustredil, ale tady to urcite skipnu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Delve statistiky
    nejvic me zaujalo, ze cim vyssi jsi level, tim spis hrajes Blade Vortex :-)
    a je docela zarazejici jak malo hracu se dostalo na vysokej pocet challenge zatim (nevim teda jak to bylo predchozi ligy po stejne dobe)

Forum - Announcements - Delve Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2227437
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak to zni dobre. Taky ji pudu testnout :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak ji testnu, když se k ní dostanu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hele prave vubec, jsem vcera pred tim pokusem na Uber Eldera jeste menil strom, a kolega na discordu si me natahnul do PoB a radil (bo to on miluje), a furt nechapal proc mam tolik QoL veci na ukor dmg, a ze mam jen 500k na Shapera, a hucel do me ze radsi tam nemam s tim chodit ani. Ale QoL rulez!

Kazdopadne ten nerf Hall of Grandmasters byl fakt masivni, probehnul jsem jich ted 10 na zkousku, a i kdyz karta ze ex uz nepadla zadna, tak po tech 6c by se je vyplatilo kupovat, i bez prodavani toho killu to je zisk tak 20-30c na run jen na mapach/fragmentech. A ty driv nesmrtelny buildy na konci ted vlastne nedelaji vubec nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no, to je smutnej vyber no :-))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tohle je ono:
    https://image.ibb.co/dfbJ2U/watcher.png
    nevim co by si na tom kdo nasel....
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no jo, ale ty mas ted desne killer build :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: tak samozrejme ze staty delaji moc - ja jsem pro sebe kupoval za 3ex, a to mam kompromis, protoze ten co bych chtel stal 10ex (a uplne idealni asi 50), nicmene musis mit fakt hroznou smulu aby ti padlo takovy, kde ze 3 rollu neni ani jeden co se pouziva - protoze jen pak to stoji 10c.

Jinak jsem ted zkusil Hall of Grandmasters, protoze jsem mel podezreni, ze po tom nerfu tuhle ligu by mohlo bejt snazsi vyownit ty troll buildy, na ktere predim byl potreba totem - a je to snazsi, sice jsem to zatim ani jednou nedal bez smrti, ale prijde mi to docela vejvar, mel jsem tri mapy, a pokazdy mi padla ta karta za exa plus mam pul tabu midnightu... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Covece ja sem si kupoval tuhle ligu watcher za 10c. Ty staty fakt delaj hrozne moc. Aktualni cena http://poe.trade/search/haruarutarekik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak skoro kazdej stat si tam najde zajemce aspon za par exa, ne? :) Jsem pak jeste rychle probehnul Shapera, jak jsem byl v razi a chtel jsem toho vyuzit, prvne bez smrti, a tam mam zatim za dva runy bilanci eye + lahev, takze dobry. Ale mam pocit, ze vydelavat konzistentne na tom jde, jen kdyz prodavas ty killy... nebo nejakym zazrakem dokazes udrzet sam prisun T16. Kazdopadne mam jeste dva cele sety a dalsich asi 20 guardian map, co jsem nasbiral v Delve na ceste na level 97, tak uvidime jak dlouho mi to vydrzi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: me z toho prutahu zrovna eye padlo, ale takovej shit jsem ani nevedel ze muze narollovat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uber Elder down, muj prvni pokus vubec, byt az na posledni portal, bo jsem po prvni smrti hrozne zpanikaril :-)
    az na to, ze kamosi tam vsichni dropujou watcher's eye za 20ex, a me padnul prsten za 8c, klasika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam