• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ja v urcite fazi prestanu zlute veci sbirat uplne a sbiram jen shelder veci, i kdyz i u toho jsem zjistil ze pokud to neni top crafting base, tak je to vetsinou shit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REDBRIGADIST: mimochodem jsem se postupem casu propracoval k tomu, ze rare itemy vubec neidentifikuju. Takze neztracim cas urcovanim jejich hodnoty, a menim je za 2c recept. Specialne v tehle lize to sype klidne i desitky chaosu za hodinu, protoze v Delve proste sperky padaji hodne.
    Idea je za tim takova, ze pravdepodobnost toho, ze si najdu neco, co bude super (a za co mi lidi i zaplati) je o moc mensi, nez ze si takhle vydelam na presne to, co chci - a specialne u nejakeho "startovaciho" equipu v trade lize se to da poridit fakt lacino.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    REDBRIGADIST: Nebo zkus trade macro https://github.com/PoE-TradeMacro/POE-TradeMacro
    ale bacha u věšiny yelow itemu ti to bude ukazovat ceny 1c a vejs, coz je samozrejme neprodejny(teda jak co ale to poznáš až stim budeš chvilku pracovat). Kazdopadne ti to ukaze i ceny za divinacni karty, essence, uniqe, jewely atd... ktere jsou synchronizovane s poe.trade. Ja pouzivam leta a dost to ulehcuje praci pokud jedes trade ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REDBRIGADIST: obecne rare brneni se nosi fakt jen kdyz ma uplne top staty life/resist, plus aktualne %crit base jako elder/shaper, to je asi jedine co se da prodat bez linku. Pripadne vysokej itemlevel elder/shaper top base. Ja se ted treba pokousim chancnout si 30% quality elder Kaoma, zatim jsem spalil asi 500 orbu a uz jsem tam hodil random i 130hp/90resist, ale i tak jsem to smazal, protoze proste za to tu hodnotu nikdy nedostanes.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    REDBRIGADIST: Ahoj, nejlepsi rada je asi zkus najit podobny item na poe trade. To ti pomuze trochu s cenou.
    Ale tenhle konkretni item ma jen jeden zajimavy mod a to je life, nema ho malo, ale neni to ani top. Ma nekolik modu, ktere neijak nepomuzou a nema zadny resisty krom toho co jsi master craftnul.

na zaklade toho bych to prodal vendorovi za 7 jewellers orbu, takovych brneni je spousta.

Brneni by melo vetsi cenu, kdyby melo vic resistu, cenejsi jsou vsechny tri resisty na jednom brneni a life k tomu + nejaky master mod, at uz posledni chybejici treti resit nebo neco dalsiho. To ze ma 6 socketu - nelinknutych nijak cenu moc nezvysuje, resp o necely chaos.
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Hele - poraďte mi - jak byste ocenili tenhle předmět? Občas mi přijde že je něco hrozně super, ale zdá se, že to nakonec nestojí nic. A zase věci co mi přijdou že dělaj úplné p******* a přitom stojí hrozně ch.
    Máte nějaký recept, jak si tyhle věci určujete?

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi premiera - prvne jsem vaalnul empower na lvl 4 :-) akorat se povedl jen jeden z 6 no
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak 40 je vzdycky tezky, ne? Aspon posledni ligy, co pridali endgame grindy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja nad tim dneska uvazoval, ze mi to nevadi ze jsou rare. Alespon nebude mit 40 kazdy jouda, ale jen fakt zaslouzily parani ;)
    Bude to liga, kde mit 40 bude vzacnejsi nez mit 40 z Perandus ligy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: a jinak plnit nejakou specifickou challenge pri boji je nahodou super zabava, a je to tradicni obsah tech encouteru. Jedinej rozdil v tehle lize je, ze jich proste spawnuje malo... to verim jeste beztak zmeni, jak dlouho jim trvala uprava spawnu minule v Bestiary? Teda, ne ze bych nekdy potkal tu top beastu i po uprave... :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no uprimne receno, prave naopak, random je jich mnohem mene - driv jsem vzdycky do konce trpel cekanim na nejaky random encounter, ted tam tusim je akorat jeden exile, a to je spis symbolickej rng bo se vyskytuje bezne. Jediny hardcore rng jsou tam ty delve encoutery na fossil mistnosti, coz ale plyne z toho, ze fossily jsou super rare, a najit je ve vsech biomech je pain, plus to navic nejde sdilet s nikym. Kdyby jich dali trochu vic do dolu, a to samy ty bossove (stejne z nich nic nepada), tak to bude uplne pohodova liga.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to same molten strike, pokud jde o melee :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ty challenges jsou otresny, kdo to vymyslel? Proc musim u tezko najitelnejch bossu absolvovat encounter ctyrikrat a nejakym spesl pusobem? Ano, vim ze to jde ofejkovat v trade lize, ale proc proboha? A spousta tech dalsich challenges pusobi tez tuze nahodne, v ligach co jsem hraval driv jsem nemel problem dat 24 kdyz jsem se na to soustredil, ale tady to urcite skipnu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Delve statistiky
    nejvic me zaujalo, ze cim vyssi jsi level, tim spis hrajes Blade Vortex :-)
    a je docela zarazejici jak malo hracu se dostalo na vysokej pocet challenge zatim (nevim teda jak to bylo predchozi ligy po stejne dobe)

Forum - Announcements - Delve Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2227437
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak to zni dobre. Taky ji pudu testnout :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak ji testnu, když se k ní dostanu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hele prave vubec, jsem vcera pred tim pokusem na Uber Eldera jeste menil strom, a kolega na discordu si me natahnul do PoB a radil (bo to on miluje), a furt nechapal proc mam tolik QoL veci na ukor dmg, a ze mam jen 500k na Shapera, a hucel do me ze radsi tam nemam s tim chodit ani. Ale QoL rulez!

Kazdopadne ten nerf Hall of Grandmasters byl fakt masivni, probehnul jsem jich ted 10 na zkousku, a i kdyz karta ze ex uz nepadla zadna, tak po tech 6c by se je vyplatilo kupovat, i bez prodavani toho killu to je zisk tak 20-30c na run jen na mapach/fragmentech. A ty driv nesmrtelny buildy na konci ted vlastne nedelaji vubec nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no, to je smutnej vyber no :-))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tohle je ono:
    https://image.ibb.co/dfbJ2U/watcher.png
    nevim co by si na tom kdo nasel....
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no jo, ale ty mas ted desne killer build :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam