• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, ten mě taky potěšil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: to je hrozny kolik z nich jsem nikdy ani nevidel :-) Kazdopadne zaujal Carcass, mozna bych mohl nosit ted, nez ucraftim neco OP.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    toxic rain s quill rainem bude podstatne min zajimavej koukam :(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Super galerie patchnutých unique předmětů

3.5 Betrayal Unique Changes - Album on Imgur
    https://imgur.com/a/T3gvQ5U
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, sorry nějak mi v hlavě zůstala jen první polovina této věty
    Slightly reduced the damage dealt by the Darkness based on player life and energy shield, and added a small amount of flat damage per Darkness stack.

zana nechám můj myšlenkový pochod, nicméně ve výsledku s tebou souhlasím :)
    Jako já jsem za to rád, ale i když si můžeš vybírat, tak bude hodně záležet z čeho. Pokud budeš mít v t10+ jen shapnuté mapy, tak good luck že se do ní Zana trefí... Tomu by pravda pomohlo, aby nězměnili, že se v tom poolu objevují i shapnuté mapy, tak to například na t8(shapnutá na t13) máš v poolu:
    11 shapnutých 8 (tady jsem si uvědomil že je to vlastně v pohodě šance, že budeš mít mapu která ti minimálně "nevadí") - do těch se vlastně chceš trefit, nemusí to nutně být ta tvoje, protože ti to minimálně atlas neovlivní
    9 čistých t13
    a proti tomu máš svoje 2 shapnuté T8 na T13
    Nicméně i tak vlastně to většinou není zabij bosse, takže když si dáš pozor tak je to vlastně úplně jedno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja mam pocit, ze tam proti dark farmerum je nekde zminka o uprave pocitani resistu na tmu, ze tam je nejakej flat co dostanes vzdycky (coz zabije ty 1hp buildy). Teda, jestli jsem to pochopil spravne.

Zana neni opruz pro shapovani atlasu, nezapominej, ze si ted muzes z jejich misi vybrat z x map, takze ti urcite nevnuti nejakou, co nechces... :-) Me se spis libi na tom to, ze tim splnis treba uniq mapy.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: plus další poznatky
    - (Snad hodně) pozitivní změna co se týká Prophecy, to že budou i v mapách je super, uvidíme jestli v rámci přehodnocení ubude shitovejch a častěji se objeví něco co má smysl dělat i opakovaně
    - já jsem teda předpokládal že bude jen jedna craftící bench, imho to bylo i naznačovaný
    - jo, ty flašky mě hodně překvapili, ale co si budeme povídat, byly OP
    - lvl incursion - to je dobrý že to nepůjde ochcávat a běhat vyšší temple než incursion, ale dost mě mrzí že nezmínili bosse, kterej byl dost meh
    - inpulsa prakticky bez nerfu, tohle imho nikdo nepozná a stejně se bude hodně používat, překvapila Queen of the forest, poděkujte fossil farmerům
    - když jsem četl ty unique věci, tak jsem tedy čekal něco jako plošný "monsters do 20% more damage", přijde mi že došlo k buffu některých armorů. Sice ne u všech si asi uvědomí člověk hned dopady, když nevidí/neví (protože nepoužíval) konkrétní unique, ale takhle na první pohled mi to přijde v pohodě. Chtěl bych si zkusit Mjölner, když byl ještě OP tak byl drahej a tolik jsem ještě nehrál.
    - doufám že v rámci "schování" fossils za walls dojte k omezení jejich množství, což by mohlo pomoct s dark farmerama, ale trochu se bojím že když to nezmínili tak se to měnit nebude. Myslím třeba jiný poměr nalezených fossils a množství co je člověk schopen za hodinu nafarmit
    - Plnění map v rámci Zana misí je super pro lidi který chtěl plnit celej atlas, ale pro lidi co chtěj jet shaped je to pěknej opruz. Ale za mě dobrý :)
    - Dost se divím cenám a "dostupnosti" Zana modům, protože to dost vypadá udělej celý quest, tj. všechny fragmenty na abyss. Ale breach a harbinger ještě pod tím, takže to bude třeba 5 fragmentů? Což mi přijde znatelně dostupnější, až se dost divím. A pokud by to bylo posunuté až k většímu počtu fragmentů, tak to zase má omezení pro lidi který neběhají vyšší mapy než t 8-10
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tvl to je zmen. Nemam silu to cele procitat, necham se prijemne i neprijemne prekvapit ve hre.

Kazdopadne SSF to jisti, jenom sem teda jeste nedokazal rozhodnout co pojedu, ale mozna nejakej fps destroy s CoC :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    highlights veci, co zatim nebyly znamy:
    - single Crafting Bench in your Hideout that covers all item types and crafting mods
    - Ruby, Sapphire and Topaz flasks no longer grant added maximum resistances. Instead, they each reduce the damage taken of their respective elements by 20%
    - The Shaper weapon mods which cause you to gain a portion of Physical Damage as Extra Cold, Fire, or Lightning Damage, or Extra Damage of a random Element, grant half as much Extra Damage. - tak prece jen i nerf statsticku pro spelly
    - ty uniq zmeny jsou nektery docela brutus (jak nerfy tak buffy), ale nastesti nic co jsem chtel pouzivat :)
    - The level of the present-day temple is now the average level of each Incursion, +10, capped at the highest level Incursion for that Temple.
    - There is now a global capture limit of 1000 beasts, rather than a per-genus limit. - super, to me na bestiary sralo asi nejvic
    - You can now complete the steps of many prophecy chains in various maps. - ze bych konecne prestal behat na levelu 90+ pro Kuduku/Kadaka do A1? :-)
    - Completing a map as part of a Zana mission now counts towards your Atlas' Map Completion and any associated challenges or achievements.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    changelog! jdu na nej :)

Forum - Patch Notes - Path of Exile: Betrayal Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2255460
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    wow... just WOW :-)

Path Of Exile 3.4: World first Uber Elder AFK kill (Low Life Righteous Fire)
    https://www.youtube.com/watch?v=w2ULciz80QM&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: to asi nekdo z GGG sleduje kolik sextantu mi vzdycky zbude, a chce abych je pouzival :-))
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    JULIAN: tak si udelam blade vortex occultistku, ale nejsem si jistej, zda crit nebo noncrit verzi .. kdyz to nebude to ono, predelam si to na poet's pen neco :D btw. koukal jsem na srs baron zombies, jel jsem to v 3.1, a to byl nejjednodussi build co jsem hral, ale bossy bude BV davat vic, hlavne ten leech je dulezitej :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dobry, jsem cekal na nerf statsticku podle tech teaser screenu, ale tohle znamena, ze pro spelly budou fungovat dal - takze muj starter build asi bude scion freezing blade vortex slayer/pathfinder, nez si nadropuju veci z uber eldera na neco lepsiho... :-)

In 3.5.0 we are removing the ability to use stat sticks, through the following changes:
    You will no longer be able to use skills that require a specific weapon equipped if you are dual-wielding and one of your equipped weapons is unsuitable for that skill.
    Skills that could be used with two weapons, but were main-hand-only when used, now use both weapons when dual wielding.

Forum - Development Manifesto - Balance Changes in Path of Exile: Betrayal - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2255049
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MRORANGE: dokud cyclone nebude channeling skill tak to není úplně ono.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Hmm to mě nenapadlo, zkusim a dám pak info.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: aha jsem prehlidnul tu cast s minerem :) a nebudes mit dost dmg i kdyz to proste hodis rucne?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Jako zkusil sem uz vse co me napadlo i to co mi radis ty, problem je ze jedu minera s glacial cascade a ten bordel co to dela fakt nejde korigovat jednim smerem :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdyz si stoupnes do rohu k tomu co zabijis, tak to glacialem musis dat, ne? tuplem kdyz rikas, ze to instantis
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Potreboval bych poradit, sem se hecnul ze dodelam aspon tech 24 challu. Schazi mi jeden posledni a nejpristupnejsi je asi pro me zabit 3x stejnej klon atziri a pak ji. Mno bezel sem ji uz asi 25 x. Problem je, ze pouzivam glacial cascade a klony ripnu vsechny na jednou insta. Nemate typ na nejakej singl taret gem co bych prohodil jen na tu husu abych to splnil ? Nebo nejaka dobra duse by mi ji ripla za mrskou uplatu ? Mam jeste 5 setu tusim :D Diky vsem za rady ci ochotu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam