• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Jestli by nestačilo přidat exalt jako vendor za 130 chaosů a byl by klid.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tvl tak exa je uz za 195c to je fakt prasarna......
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: tj, ale kdyby si za to clovek nemohl kupovat veci a pouzivaly se jen na craft, sla by cena hodne dolu. Tak jsem to myslel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: currency trade je i na oficialnim webu ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: kdyby zrusili poe.trade zase by stal. Ale myslim ze by to odradilo minimalne polovinu hracu...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Zlatá doba kdy stál exalt 20 cecek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: v tom threadu o tom byla diskuse, a kazdou ligu to je vzdycky stejne, cena exaltu roste, lidi resi ze to je proto, ze je vic lidi vyuziva diky nejake nove mechanice apod - a pak prijde banwave, a cena zase spadne. Osobne je treba tuhle ligu pouzivam min, protoze tam, kde bych slamoval, si ted muzu pockat na Lea v research.
    Plus jsem presvedceny, ze mnozstvi lidi, co s exaltama crafti, bude porad vicemene konstantni, pro ostatni je to proste ultimatni currency.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    imo to neni jen o botech, ale mnohem víc lidi exalty opravdu používá. Neříkám že to je ten jediný a pravý důvod, ale minimálně to v tom hraje roli...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: jo
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: co je ta vlna banovani? boti?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doufam uz brzo sakra, jsem vymenil asi 4500 chaosu kdyz jsem kupoval Headhunter po cca 140c, a i to jsem skripal zubama, a od ty doby mam dalsich cca 3000, a ta cena je ted naprosto nechutna... :-(

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Stačí na to libovolnej movement skill kromě shield charge/whirling blade a ta mapa je fakt divná, žádný reward a fakt nuda.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    Each small platform also intermittently spawns a whirlwind which will damage the player while remaining on the small platform.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jj, na těch jednotlivých pilířích co po nich skáčeš
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    Já to tedy chápu, tergeting některých movement skillů je občas divnej a pokud máš squishy build a strávíš před některou bublinou víc času a ještě tě chytne to tornádo, tak si dokážu představit problém s touhle mapou. Plus na bosse potřebuješ burst dmg, aby ti neskočil jinam. Jeden čas jsem ji třeba se summonerama vůbec nechodil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tam je nejaky tornado jo? :) Ja tam totiz vzdycky chodim az kdyz delam nejakej balik uniq map do challenge, takze na vetsina z nich jsem trochu overlevel...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Je to poměrově vůči počtu vytvořených instancí. Ne v absolutních hodnotách smrtí :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jako ten Trial of Stinging nechapu, zrovna jeden z nejlehcich, stejne tak Pillars mapu - tu teda chodim jen jednou za ligu vzdycky, ale neprisla mi nejak deadly
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: jo, vsimnul jsem si, ze moje dve predrazene shaper base eclipse staffy se najednou zahadne rychle prodaly... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam