• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Mno, az budes mit 3 exa, tak mona :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam 3 chaos orby, sem bohac :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Chaos a pripadne Exalt kdyz mas hodne stesti je zakladni jednotka meny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    potreboval bych nejakyho ucitele, kterej by me trosku za rucicku provedl hrou co mam ted delat. Expeni bylo jasny, tam clovek nemel co podelat, ale ted uz je to vyssi divci a v tom sem totalne ztracenej :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja zakladni mechaniky rezistu apod znam, to je vsude stejny/podobny. Ja sem spis ztracenej v zaplave vsemoznyho matrose, udelatek a tak, je mi jasny, ze potrebuju nejakej gear, v guide je i jakej mam mit, ale nevim jak se k nemu nejefektivneji dostat. Chaosy to jsou chaos orby (to je tedy zakladni mena ktera odrazi cenu itemu? poe.trade je neco jako d2sp v diablu2?

GURBON: jsem doma na nemocensky s detma, takze mam tunu casu na hrani, takze jsem to zvladnul celkem rychle :-)

GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: za par dni je v A10, myslim ze se rozkoukal rychle :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ano, muzes se trapit s craftingem, ale spis bych nepotrebnou currency prodal za chaosy a pouzil je k nakupu na poe.trade. Usetris.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Obecne je elemental dmg, branis resistama, fyzicke redukujes armorem, nebo evasion, hodne HP vzdy vyhoda. Chaos dmg se blokuje spesl resistem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: Pocitam ze to je na nej trochu advanced. DAval tu nekdo to video o druzich dmg a jak se jim branit ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TAkze, pocet direk se da menit Jewel oirbem, dostanes od vendora 7 za to kdyz najdes existujici kus se 6 dirama.
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: tabulu koupis v pohode za 10-12 chaosu na poe.trade. Nicmene bych se na ni vyprd, muzes koupit za o trosku vic nejakej 6L kterej ma treba aspon life a nejakej resist. Cilem je inpulsa, ale ta bejva draha... Gemy co ti chybej, jdou koupit u vendorky v A6 ve meste. Dokup si gear tak, aby si mel resisty na 125 na vsechny elementy - nebude ti vadit eleweak mod na mapach. Tab si kup aspon jeden premium, abys moch pohodlne obchodovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: jasny. MAm limit na pocet znaku v postu v praci, takze nemuzu psat dlouhy posty.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OTAVA: na me musis pomalu, ja to teprve doexpil a sem jak alenka v risi divu :-D vim, ze mam nejakej crafting bench, vim, ze se tam daj nejak pridavat statistiky, ale to je cely :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: petilink se da dat pomerne v klidu zkousenim nebo craftem za 150 fusingu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mnooo ja jel podle guidu a je to prej nejjednoduseji sehnatelnej kus s 6 dourama, zatim mam jen 4 doury, takze dva gemy mi chybi. obecne jde o to co kam kde jak ted? :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Tabulu rasu nepotrewbujes kdyz uz jses nalkevelovanej ne ? Ta se farmi proto ze ji muzes nosit od lvl 1 a dat atm jaky chces gemy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jo kuci, dojel sem 10 actu, koupil si vic mista v bedne, takze to vypada vazne. Co ted? :-D jedu nakonec ten arc lightning witch. Zacal sem farmit tabulu rasu v aquaductu, ale jinak nejak nevim co dal, je toho tolik
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: srovnavas nesrovnatelny :D To je jako rikat ze skodovka po tuningu nejede porad tak dobre jako Lambo :D
    DP je druhorady skill, ktery vyzaduje fakt super specificky gear aby to nejak slo, arc funguje, aniz bys delal nejak extra hodne..
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak musim rict, ze ten char s tou bezva holi uz me stal tak 2x tolik nez ten arc se kterym jsem zacinal a porad je to uplne nahovno. Asi tu ligu uz radsi vzdam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: coby, postavim totem s orlem do hideoutu a prestanu hrat, beztak uz pretahuju, tohle je 56. den ligy a to uz vetsinou nehraju davno, a nabiram sily na dalsi... :-) Resp. mozna jeste budu zkouset neco v dole, mam 65k sulfitu jeste, a na dohled nejaky bosse co jsem cestou dolu vynechaval.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Hoši mám kulantni dotaz, hodil by se mi k buildu Pandemonius. Vyplatí se ho zkoušet farmit u breach lordů, nebo radši zkusit nasyslit ty 3-4 exa (který samozřejmě nemám) co za něj teď chtěj ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam