• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: j taky to mam az moc automatizovany a delam to i kdyz uz nemusim. Podobnej problem mam i se sbiranim svitku, vetsinou se to kolem lvl 80 musim nucene odnaucovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja ho tuhle ligu delal i ve chvili, kdyz jsem mel pres 4000 chaosu, i kdyz se mi na discordu v gilde smali... Protoze prave tak ziskas tech 4000 chaosu! :-)
    EXI
    EXI --- ---
    jestli neco nemam rad v tyhle hre, tak je to chaos recept :) nikdy ho nedelam, a to jsem ssf, kde je chaos vzacnej
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: nevim co je d2sp, v D2 jsem hral jen LAN nebo single - poe.trade - proste dej do prohlizece, misto kde muzes nakupovat veci podle danejch kriterii. Az najdes co chces, klik na whisper, ve hre zapnout chat a CTRL+V a posles zpravu tomu cloveku co to prodava. Kdyz neodpovida, pravdepodobne uz to prodal, nebo se mu proste nechce/nemuze, nektery veci, hlavne mapy je obcas docela porod koupit, ale furt je to rychlejsi nez to hledat.
    Za 3C toho opravdu moc nekoupis. Pro rychly ziskani chaosu doporucuju delat aspon ze zacatku chaos recepty: Musis seskladat kompletni sadu zlutejch neidentifikovanejch itemu s item level od 60 do 74 ( itemlevel zjistis kdyz podrzis ALT nad itemem. +/- to koresponduje s levlem zony kdes item sebral). Takovou sadu ( proste jakykoli 2 prsteny, amulet, brneni, helmu, rukavice, boty, pasek a bud dve jednoruc nebo jednu obouruc zbran) potom prodas kazdymu vendorovi ve hre za 2C. Takhle mas treba na tabulu za 2 hodky. Idealni je dopredu nahromadit nejaky amulety, prsteny a pasky. Az jich par bude, zbytek dosbiras skoro v kazdy mape.
    Pokud uz jsi dojel questy a udelal quest pro Zanu, mel bys dostat map device ktery si pohod do hideoutu. Tam pak muzes prochazet nalezeny mapy, ktery jdou okouzlovat podobne jako itemy. Dokud budes chodit bily mapy ( T1-5) nema cenu okouzlovat jinak nez transmutem, kdyz se ti mody nelibi, prehodit altem. Alchy a vaaly si nech na pozdeji. Mimoto pokud jsi jeste nenasel atlas, zmackni klavesu G - najdes mapu map o ktery je mimojine endgame.
    Az budes mit map vic tieru a budes chtit efektivne levlovat, muzes pouzit http://xezzco.de/poetools/#/expCalc . Tady zadas svuj lvl a ukaze ti to, ve kterejch mapach mas jakej prisun XP. Pokud u toho nechcipes, vyplati se na 1. 100%.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nejde o to kolik mas, ale jak se u toho citis :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Mno, az budes mit 3 exa, tak mona :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam 3 chaos orby, sem bohac :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Chaos a pripadne Exalt kdyz mas hodne stesti je zakladni jednotka meny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    potreboval bych nejakyho ucitele, kterej by me trosku za rucicku provedl hrou co mam ted delat. Expeni bylo jasny, tam clovek nemel co podelat, ale ted uz je to vyssi divci a v tom sem totalne ztracenej :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja zakladni mechaniky rezistu apod znam, to je vsude stejny/podobny. Ja sem spis ztracenej v zaplave vsemoznyho matrose, udelatek a tak, je mi jasny, ze potrebuju nejakej gear, v guide je i jakej mam mit, ale nevim jak se k nemu nejefektivneji dostat. Chaosy to jsou chaos orby (to je tedy zakladni mena ktera odrazi cenu itemu? poe.trade je neco jako d2sp v diablu2?

GURBON: jsem doma na nemocensky s detma, takze mam tunu casu na hrani, takze jsem to zvladnul celkem rychle :-)

GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: za par dni je v A10, myslim ze se rozkoukal rychle :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ano, muzes se trapit s craftingem, ale spis bych nepotrebnou currency prodal za chaosy a pouzil je k nakupu na poe.trade. Usetris.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Obecne je elemental dmg, branis resistama, fyzicke redukujes armorem, nebo evasion, hodne HP vzdy vyhoda. Chaos dmg se blokuje spesl resistem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GURBON: Pocitam ze to je na nej trochu advanced. DAval tu nekdo to video o druzich dmg a jak se jim branit ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TAkze, pocet direk se da menit Jewel oirbem, dostanes od vendora 7 za to kdyz najdes existujici kus se 6 dirama.
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: tabulu koupis v pohode za 10-12 chaosu na poe.trade. Nicmene bych se na ni vyprd, muzes koupit za o trosku vic nejakej 6L kterej ma treba aspon life a nejakej resist. Cilem je inpulsa, ale ta bejva draha... Gemy co ti chybej, jdou koupit u vendorky v A6 ve meste. Dokup si gear tak, aby si mel resisty na 125 na vsechny elementy - nebude ti vadit eleweak mod na mapach. Tab si kup aspon jeden premium, abys moch pohodlne obchodovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: jasny. MAm limit na pocet znaku v postu v praci, takze nemuzu psat dlouhy posty.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OTAVA: na me musis pomalu, ja to teprve doexpil a sem jak alenka v risi divu :-D vim, ze mam nejakej crafting bench, vim, ze se tam daj nejak pridavat statistiky, ale to je cely :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: petilink se da dat pomerne v klidu zkousenim nebo craftem za 150 fusingu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mnooo ja jel podle guidu a je to prej nejjednoduseji sehnatelnej kus s 6 dourama, zatim mam jen 4 doury, takze dva gemy mi chybi. obecne jde o to co kam kde jak ted? :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: Tabulu rasu nepotrewbujes kdyz uz jses nalkevelovanej ne ? Ta se farmi proto ze ji muzes nosit od lvl 1 a dat atm jaky chces gemy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam