• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: prijde mi to docela drahy v end levelu, a je otazka, jak moc to bude fungovat bez minmaxu... ze to je laciny na startu jak to slibuje, to jeste nic neznamena :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, po vcerejsi diskusi s Gurbonem jsem zjistil, ze ten build co jsem planoval jet v novy Lize na Jugga neni uplne optimalni a zacal sem hledat neco malinko jinyho.

Forum - Marauder - [3.5] Consecrated Path Dual Nebuloch Juggernaut - Low Start Cost, With Trade links and PoB Codes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2236076

co rikate na tohle? Nebo nemate nejakej jinej slusnej build? Potrebuju neco co vydrzi, protoze sem lama, neni moc drahy do zacatku, protoze sem lama a je to schopny dat endgame content, az nebudu tak velka lama :-D Na netu je tuna buildu, projel sem youtube, fora, poebuilds, atd, ale tim, ze to hraju mesic i s cestou nejsem schopnej posoudit, co bude pro lamu jako sem ja fungovat.

Poradte prosim diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny docela spokojenost, pet i kridla jsou pekny

Synthesis Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=178O8DgSCxs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    komplet novej atlas

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    T15 Core, Dark Forest, Waste Pools, Defiled Cathedral, Lava Lake

GGG se jako fakt hodne snazi aby se mapy, na kterejch se hodne ripuje, dostaly do co nejvyssiho tieru :-) (krome waste pools ta je lehka)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Pokud to ani tak nebude fungovat a crawler se nebude spawnovat, je to bug. Buť to, že jsi teď virulence dostával ač jsi neměl, nebo to že se nespawnoval crawler.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER:
    Oni měnili možnost aplikování poison z phys/chaos? Zkus lesser poison, ten i přidává chaos damage.
    Pokud phys/chaos už takhle dáváš, zkus přepnout na ball of lightning, princip je aplikovat co nejvíce poison/time.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to asi ani videt nechci, imho to do novy ligy nestihnu doexpit :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: pockej az uvidis, kolik to chce na level 3 :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ted sem si vsiml, ze to chces strasnej randal expu tyjo :-D oproti ostatnim to je sileny. Mam to na quality 6 ted
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kvalita mu pridava rychlost expeni, tj. nejlepsi je expit s 20% kvalitou a vlozenej ve zbrani s Haku statem (+6% kvalita gemu)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    muzete mi prosim nekdo poradit? mam jugga lvl 78 a vetsinu gemu vylevleny co to jde a nasadil sem ted lvl 1 enlighten gem, ale expi silene pomalu, netusite kde ho nejefektivneji expit, ab byl asdpon lvl 2 a zacal fungovat? Dekuju
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jj tomu se rika death shroud :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: hele jediny co jsem zkousel se scionkou a ma neco spolecnyho se sumonem je DP s skelikama, ale neni to dobrej build :D Ma to potencial na hodne vysoky dps a boss killing, ale jinak je to build nahovno :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekna ukazka se nenosi headhunter na HC :)

Well played HH, well played! : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/awb6dk/well_played_hh_well_played/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua asi sem mel prestat tuhle ligu hrat :-D dva exalty ve dvou dnech... to mi zase padne prdlajs v novy lize :-D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    SKUNK23: Ted na to koukam, ty mas ale ascendanta, ja mam assasina,... jinak ale princip stejny no
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    NICKITA: Tak to je vtipny :D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    SKUNK23: Tak to mame stejny build, jen ty mas bf, ja cyclone
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    NICKITA: Cus, jedu CoC s Ice nova frostbolt vortex a spoustim si to pres bf. Je to svanda dela to hroznej bordel. Se mrkni na nastenku je tam link na muj char. Jako mohl bych samozrejme jeste potunit gear (rezervy tam sou) a koupit ty drahe jewly, ale tak nejak sem to nehrotil, funguje to krasne i bez nich.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    SKUNK23: Drzim palce, ja uz ho zkousela 7x, ale pokazdy rip. Shaper samotnej je prochazka v ruzovy zahrade proti tomuhle. Jednou uz jsem ho v podstate mela, zbyvalo tak procento, ale spletla jsem si moji anomaly s jejich, takze zas rip. S cyclonem je to ale tezky, jeden spatnej klik, clovek je zamcenej v pohybu dokud ho nedokonci a nemuze nic delat, jen koukat jak ho sejme koule nebo laser :) Co hrajes za build ty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam