• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: prijde mi to docela drahy v end levelu, a je otazka, jak moc to bude fungovat bez minmaxu... ze to je laciny na startu jak to slibuje, to jeste nic neznamena :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jojo ty kridla vypadaj pekne :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle by mohla byt po dlouhe dobe liga, kde se budu snazit o 36 :) Vsechny tri odmeny se mi libej :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, po vcerejsi diskusi s Gurbonem jsem zjistil, ze ten build co jsem planoval jet v novy Lize na Jugga neni uplne optimalni a zacal sem hledat neco malinko jinyho.

Forum - Marauder - [3.5] Consecrated Path Dual Nebuloch Juggernaut - Low Start Cost, With Trade links and PoB Codes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2236076

co rikate na tohle? Nebo nemate nejakej jinej slusnej build? Potrebuju neco co vydrzi, protoze sem lama, neni moc drahy do zacatku, protoze sem lama a je to schopny dat endgame content, az nebudu tak velka lama :-D Na netu je tuna buildu, projel sem youtube, fora, poebuilds, atd, ale tim, ze to hraju mesic i s cestou nejsem schopnej posoudit, co bude pro lamu jako sem ja fungovat.

Poradte prosim diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny docela spokojenost, pet i kridla jsou pekny

Synthesis Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=178O8DgSCxs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    komplet novej atlas

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    T15 Core, Dark Forest, Waste Pools, Defiled Cathedral, Lava Lake

GGG se jako fakt hodne snazi aby se mapy, na kterejch se hodne ripuje, dostaly do co nejvyssiho tieru :-) (krome waste pools ta je lehka)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Pokud to ani tak nebude fungovat a crawler se nebude spawnovat, je to bug. Buť to, že jsi teď virulence dostával ač jsi neměl, nebo to že se nespawnoval crawler.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER:
    Oni měnili možnost aplikování poison z phys/chaos? Zkus lesser poison, ten i přidává chaos damage.
    Pokud phys/chaos už takhle dáváš, zkus přepnout na ball of lightning, princip je aplikovat co nejvíce poison/time.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to asi ani videt nechci, imho to do novy ligy nestihnu doexpit :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: pockej az uvidis, kolik to chce na level 3 :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ted sem si vsiml, ze to chces strasnej randal expu tyjo :-D oproti ostatnim to je sileny. Mam to na quality 6 ted
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kvalita mu pridava rychlost expeni, tj. nejlepsi je expit s 20% kvalitou a vlozenej ve zbrani s Haku statem (+6% kvalita gemu)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    muzete mi prosim nekdo poradit? mam jugga lvl 78 a vetsinu gemu vylevleny co to jde a nasadil sem ted lvl 1 enlighten gem, ale expi silene pomalu, netusite kde ho nejefektivneji expit, ab byl asdpon lvl 2 a zacal fungovat? Dekuju
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jj tomu se rika death shroud :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: hele jediny co jsem zkousel se scionkou a ma neco spolecnyho se sumonem je DP s skelikama, ale neni to dobrej build :D Ma to potencial na hodne vysoky dps a boss killing, ale jinak je to build nahovno :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekna ukazka se nenosi headhunter na HC :)

Well played HH, well played! : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/awb6dk/well_played_hh_well_played/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua asi sem mel prestat tuhle ligu hrat :-D dva exalty ve dvou dnech... to mi zase padne prdlajs v novy lize :-D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    SKUNK23: Ted na to koukam, ty mas ale ascendanta, ja mam assasina,... jinak ale princip stejny no
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    NICKITA: Tak to je vtipny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam