• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: tam rika, ze s tema hadrama co ma to neni starter build, ale ze se to tak da brat, ze muzes zacit s rare itemama a postupne to buildit. Me se ten build libi, jugg se mi obecne moc libi, tak to asi zkusim, maximalne budu nasranej :-D

Jinak k tematu starter build, co sem tak pochopil, tak obecne to je brano prave tak, ze rychle nabehnes do map, nafarmis currency a pak to nacpes do nejakyho endgame killera... Ja tohle chci hrat celou ligu a pokud to bude nejak rozumne scalovat s gearem a budu schopen s rare itemama schopnej davat aspon t10 mapy, tak sem happy. Postupne nafarmim currency a gear a muzu to posunout kam bude treba :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: dokonce premejslim, ze tohle budu hrat sam, jestli v changelogu budou ty nerfy, co ocekavam ze budou :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: btw melee by te mohl bavit nejakej stunlock build, treba:
    Forum - Duelist - [3.5] Shaper = Stunned, Tidebreaker Heavy Strike Stunner Build - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1862864

Zvlaste kdyz tvuj cil je nejak se dostat do red map, protoze na obyc potvory funguje stun super :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: zrovna se o tom v sousednim okne hadame v guilde :-) protoze pro me je starter neco, co hodlam hrat celou ligu, udelat s tim vsechny challenge, a minmaxovat to. Kdezto pro ostatni je to char, co jako prvni dobehne do map co nejrychlejc, nageneruje nejakou currency na pomalejsich lidech, a pak je obetovan necemu zajimavejsimu. Tj. vetsinou nejaka meta, aby to splnilo tu podminku rychlosti.

Zatim tusim jsem jen asi dvakrat hral vic charu v jedne lize (kdyz nepocitam sc/hc/ssf v ramci jedne ligy). A proto je taky tahle predstartovni faze tak dulezita, dejte mi changelog konecne! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: OK, neviděl jsem to, jen jsem si pamatoval že jsem to někde zahlíd.

Otázka spíš jako že obecná je ale imho teď to, kam chce člověk s league starterem až dolézt. Imho pokud bude člověku stačit běhat první měsíc bílé mapy, tak se imho klidně i o tomhle dá mluvit jako leaguestarteru, protože do té doby se nějaká ta currency většinou povede a člověk se pak postupně dostane výš...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    maji to dost podobny... muzu ee brat jako viable zdroj? ja jsem treba ted jel podle poebuilds. Prave nevim, komu muzu verit :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ve treti minute rika, ze tohle v zadnem pripade neni league starter :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Nevím jestli tam nejsou nějaký odlyšnosti, ale podobnej build dělal i EE, ale nevím jestli to má myšlený jako starter.
    Path of Exile [3.5 - Updated]: Nebuloch Tentacle Tank ft. Consecrated Path - Build Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=KAuTev6ZYPI
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to je prave to, na foru je silenej bordel, vcera sem to procital asi 3 hodiny a vubec sem se v tom nevyznal, tak sem zkusil strycka googla a vyplivlo mi to tohle co sem postoval. Treba ted sem zkousel tectonic slam jugga, a ten to jel vylozene jako glass cannon, v passive tree doleva od maraudera a pak po obvodu spodem az k mecum napravo. Tyhle to maji postaveny uplne jinak.

Ja obecne ranged moc neumim hrat, v kazdy hre sem s nima mel problem, proto se spis koukam po meele buildu a jugg mi ze vsech moznejch informaci prisel, ze je hodne tanky. Me je jedno, kdyz budu mit pomalejsi clear speed, ale potrebuju prezit, protoze kdyz umiram, tak me to vytaci (a ze sem umiral hodne :-D). Nemam rozhodne ambici zabit shapera, ale rad bych se podival do t14+ map a vyplnil pekne celej atlas, rad bych zadelvil nejak hloubs. Uvidime, kdyz to nepujde, tak arc je dycky v zaloze :-D

Snad v tom buildu neni nejaka bota :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdyz najdes nejakej build na foru, co ma jako zpracovanej nekdo podrobne, tak to nikdy nebude uplnej nesmysl - vetsinou se tam snadno na prvni strane doctes, jaky to ma treba problemy, nebo jak to je drahy.

Jugga jsem hral naposled tusim jako EQ nebo Ice Crash, ale obecne melee buildy jsou v endgame tezsi - protoze zpravidla nemaji top DPS, a soucasne jsou primo na rane. Ale posileni melee prijde az v pristi verzi...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to s tou cenou bylo pro tebe viz muj post nize :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHA1NDLER: to hraje kamos a to bych nesnesl :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHA1NDLER: arc jsem hral ted a je to super, ale chci neco jinyho. Ja dycky hral vsude meele. Ten jugg se mi libi obecne a tech buildu je tam mrte, ale jak to hraju kratce, tak se desne placam v passive tree a ty buildy sou silene rozdilny (chapu, ze pojmout passive tree zabere tunu caseu). Ale jsem rozhodlej jit jugga, chci jit tou tezsi cestou :-D

Jinak cena v endgame je celkem vysoka, to je pravda, ale zase zase to neni nic uplne silenyho. Tim, ze se tu hru porad ucim, tak potrebuju neco zabavnyho co bude schopny mapickovat a delvit nejak obstojne... nepocitam s tim, ze bych ve svy prvni lize dal shapera nebo neco podobnyho :-) Jugg se mi libi obecne, tak snad tohle bude fungovat. Spis bych potreboval, aby se nekdo podival na ten build, na passive tree a gear jestli tam neni nejakej nesmysl a jestli kdyz podle toho pojedu, tak jestli to bude fungovat.

Co se prachu tyce, tak za ten necelej mesic co to hraju sem na 4 ex a to vim o ty hre uplny prd a z toho se neco malinko snad postavit da uz :-)

Kazdopadne dekuju za radu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: prijde mi to docela drahy v end levelu, a je otazka, jak moc to bude fungovat bez minmaxu... ze to je laciny na startu jak to slibuje, to jeste nic neznamena :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jojo ty kridla vypadaj pekne :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle by mohla byt po dlouhe dobe liga, kde se budu snazit o 36 :) Vsechny tri odmeny se mi libej :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, po vcerejsi diskusi s Gurbonem jsem zjistil, ze ten build co jsem planoval jet v novy Lize na Jugga neni uplne optimalni a zacal sem hledat neco malinko jinyho.

Forum - Marauder - [3.5] Consecrated Path Dual Nebuloch Juggernaut - Low Start Cost, With Trade links and PoB Codes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2236076

co rikate na tohle? Nebo nemate nejakej jinej slusnej build? Potrebuju neco co vydrzi, protoze sem lama, neni moc drahy do zacatku, protoze sem lama a je to schopny dat endgame content, az nebudu tak velka lama :-D Na netu je tuna buildu, projel sem youtube, fora, poebuilds, atd, ale tim, ze to hraju mesic i s cestou nejsem schopnej posoudit, co bude pro lamu jako sem ja fungovat.

Poradte prosim diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odmeny docela spokojenost, pet i kridla jsou pekny

Synthesis Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=178O8DgSCxs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    komplet novej atlas

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    T15 Core, Dark Forest, Waste Pools, Defiled Cathedral, Lava Lake

GGG se jako fakt hodne snazi aby se mapy, na kterejch se hodne ripuje, dostaly do co nejvyssiho tieru :-) (krome waste pools ta je lehka)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam