CHA1NDLER: arc jsem hral ted a je to super, ale chci neco jinyho. Ja dycky hral vsude meele. Ten jugg se mi libi obecne a tech buildu je tam mrte, ale jak to hraju kratce, tak se desne placam v passive tree a ty buildy sou silene rozdilny (chapu, ze pojmout passive tree zabere tunu caseu). Ale jsem rozhodlej jit jugga, chci jit tou tezsi cestou :-D
Jinak cena v endgame je celkem vysoka, to je pravda, ale zase zase to neni nic uplne silenyho. Tim, ze se tu hru porad ucim, tak potrebuju neco zabavnyho co bude schopny mapickovat a delvit nejak obstojne... nepocitam s tim, ze bych ve svy prvni lize dal shapera nebo neco podobnyho :-) Jugg se mi libi obecne, tak snad tohle bude fungovat. Spis bych potreboval, aby se nekdo podival na ten build, na passive tree a gear jestli tam neni nejakej nesmysl a jestli kdyz podle toho pojedu, tak jestli to bude fungovat.
Co se prachu tyce, tak za ten necelej mesic co to hraju sem na 4 ex a to vim o ty hre uplny prd a z toho se neco malinko snad postavit da uz :-)
Kazdopadne dekuju za radu