• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ok, nejsem si jistej, ze to uplne chapu, ale takhle rozpocitany to zase nevypada tak hrozne. Se tu v guild chatu od rana hadame, jestli jsem vlastne ve starem zpusobu pocitani overleeche ho vubec mel vyznamne delsi dobu, nez ted s timhle omezenim, protoze zase tolik dmg jsem nedaval. Si asi po startu ligy najdu cas, a zkusim nejakeho stareho slayera na standardu, jestli pocitim nejakou zmenu...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: Ja vim, ale pro me je to malo ! :)
    a mimo ligu asi nema cenu vubec hrat, tam bude nejakej divnej svet plnej max predmetu a currency z ligovych charakteru ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: kazda temp liga je stejne dlouha, 3 mesice. Prodluzovalo se pokud vim jen zcela vyjimecne, kdyz se nejak opozdil dalsi update.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tak to nevim jestli koukali na statistiky, kdyz maji zapotrebi nerfovat slayera, ktery je nepretrzite nerfovan od 3.0 a uz ho hraje mene nez 1% hracu (proti nerfu jen slayer ascendu sciona bych nic nemel), zatimco okultista ocultista/elementalista, ktere hraje tretina lidi, se dockaji dalsiho posileni. To mi jako trochu hlava nebere.

Jinak ta interni diskuse byla spis o tom, jestli je mozne proste vzit tier map, a na standardu je prevest hracum nahodne na jine mapy stejneho tieru. Coz resi problemy s map tabem po zmene atlasu, nicmene asi se boji, ze se lidi co si syslej nejaky konkretni mapy kvuli dropu karet treba trochu naserou... :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zase soucastna liga mi prijde dost kratka pro casual hrace, kdyby byla o mesic nebo dva delsi, bylo by to super. Takhle jsem se dostal do T13 ma, nebo Pale court max.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já bych klidně řekl, že ve studiu se podívali na statistiky hráčů v ligách a řekli si "fuck standard". Jen to Chris nemůže říct takhle naférovku, takže mají "interní diskuzi" :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jsem z toho leechu zmatenejsi a zmatenejsi. Muze mi nekdo polopaticky vysvetlit co se presne stane?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Hm nejsem si uplne jistej ze me tve vysvetleni potesilo, musim ale uznat ze je od GGG hezke ze se nas snazi ochranit pred Alzhaimerem a furt nas udrzujou ve strehu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: GGG ma totiz problem, ze nedokaze spravne zmergovat map taby z ruznejch lig, tak aby si to udelali jeste tezsi, takze si napsali nejakej tool na rotaci tieru kazdou ligu... :-) Chris dokonce nekam pred tejdnem psal, ze zatim sami nevi, co s tim mergem delat, a interne o tom debatuji.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak pokud jen prehazeji mapy do tieru, tak to by nemelo hustotu menit. To je vzdycky zmineno explicitne. Na druhou stranu to neni jen o hustote, ale i o designu, ze jo... ale kazdopadne ta polovicni hustota na strandu me prekvapila, to se pronerfovalo hodne dolu teda.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Budou to teď měnit každou ligu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Btw proc ho zase menej, budou nejake nove mapy nebo je to ciste kuli balanci obtiznosti ?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak máme jiný atlas, nemusí to být nutně odpovídající...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle si sem jen odlozim, abych to nasel v sobotu az budu v mapach se rozhodovat co shapnout :)

Mob count for every map (Statistics) : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/axict5/mob_count_for_every_map_statistics/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: oukej, tak to sem v klidu, pojedu ze startu toho druhyho a pak kdyz se mi podari nafarmit, tak respecnu do toho consecrated path. Nastesti maji polovinu gearu stejnou, takze by to mohlo bejt celkem ez.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    No tak uvidíme co patchnotes. Očekávanej nerf storm brandu je na spadnutí očividně, takže to bych na začátek asi neriskoval, ale uvidím jak bude vypadat v číslech ten novej homing chaos skill, případně jak moc se nerfnou cold dot skilly. Už jsem o tom uvažoval jako starter pro betrayal a nakonec jsem se k tomu vůbec nedostal, tak pokud to nedojde nějakého nerfu tak by to mohlo jít. V manifestu mě dost zaujala ta mechanika u Trickstera, tak možní toho místo occultistky...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jako chápu asi jak to myslíš, ale s největší pravděpodobností ostatní mody toho itemu ti budou jako summonerovy na nic. Projel jsem to na poe.db, jedná se u jednoručky pouze o axe a jedinej potenciální mod pro použití, pokud se nebavíme o resistech nebo podobně je delve affix kterej má minion damage.
    5-10% na crit mi přijde dost málo, aby se člověk dostal na plnejch 5-7, ale to by se muselo otestovat. Takže já bych se docela bál o tu konzistentnost. Navíc jsou to skillpointy cestování po tree který může člověk využít jinak. Dokážu si to jakž takž představit u life based golemancerky, když se honí jewelly a člověk se dostane i do marauder/duelist počátečních míst.
    Jak říkám, konzistence by se musela zkusit, ale podle mě ani 7 endurance charges nevykoupí případné další mody jako je další golem u Clayshaper atd. Ale to je jen můj názor...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Hele to respecnes bez problemu. Jednak mas hafo respec pointu za questy a regrety padaji jako jiny orby, vetsinou nevim co s nima a prodavam :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: To je mod u nějakých shaper itemů, tuším obouruční axe, nebo mace. Pokud to má nějaký slušný ostatní mody dokážu si představit nějaký dost okrajový použití, ale spíš ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam