• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: jj napis mi bud ingame orbit_desync nebo tady do posty svoje jmeno postavy
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CHA1NDLER: a proc je chces prohazovat, na co je to dobry?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: když má rank 0, odejde z aktuální větve. Takže vyslýchat pokaždý, když ho potkáš.

Pak jsou ještě vzácný "prohoď X za Y" vyjednávání se členama syndikátu, ale na to bych nespoléhal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela podstatny video, zatim jsem videl pulku, a objasnilo mi to dost veci co jsem nepochopil predtim sam (to udrzovani permanentnich cest hlavne)

Path of Exile 3.6: What I Know About the Memory Nexus - Building Crazy Zone Mods
    https://www.youtube.com/watch?v=JdpYNIN89ck
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: no puvodne, jelikoz jsem to nikdy nehral se sumonama, jsem si myslel, ze playstyle je, ze ja stojim vzadu, a pomalu postupuju za minionama. Jenze se ukazalo ze ve skutecnosti ja musim bezet do predu a aktivne ukazovat jak utocit - dokonce kdyz treba neco kituju, tak mivaji problem ze kitujou se mnou a neutocej! Tim padem moje jedina defenzivni vrstva neni dostatecna, protoze bych tutove dostaval instanty, takze jedu k acrobatics, se kterym mam dobrou zkusenost. Ale kazdopadne je osvezujici, kdyz v delve azurit III node delas tak, ze stojis za rohem, mas celou dobu otevrenej skill tree, a planujes co a kam, zatimco spectry bojujou, a ja jen obcas zmacknu lahev nebo vaal skeletony... :-)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    mohu poprosit o pozvání do nyxí guildy?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    GURBON: Díky!
    GURBON
    GURBON --- ---
    KLERIK: tak to ses v pohode.
    Muzes treba zkusit tu mnohokrat doporucovanej beginer: [ CHA1NDLER @ Path of Exile ]
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    GURBON: Tak základy ano..psané věci se dají...ale někoho poslouchat... To nedam...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: to se porad da trochu ocurat +levelem gemu, empowerama a tak..
    Ale jak se ted pocita level zony nevim. Ale Ho ma vyhodu v tom ze nema monster pool, takze sumonujes jen svoje spektry.. takze totrva mnohem min casu je najit.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Původně to bylo podle velikosti, bylo to odstupňovaný nějak jako 30/50/68 nebo tak něco
    GURBON: Ne, protože nebudeš mít odpovídající desecrate/sum.spectres gem lvl
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: to by nedavalo moc smysl. By si si jako minioner vzal ten s nejvyssim lvlem a mel bys hned hustospectry.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: nevim me to fakt prekvapilo, ze se to lisi... mozna je to tim kterej hideout je pouzitej jako zaklad? ja mam skeletal
    GURBON
    GURBON --- ---
    KLERIK: teda bez alespon zakladni anglictiny bych se do toho snad ani nepoustel. Neni ceska wiki, neni lokalizace. Kdyz neco obslehnes a nebudes vedet co jak funguje, bude to nuda jak D3 :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: na cem zalezi jakej lvl je v hideoutu? Podle toho kde jsi ve hre?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aha, tak se ukazalo, ze jeho hideout je lvl 60
    muj je level 20, zrejme zalezi na to jakej je to base?
    na druhou stranu, uz jsem na konci A10, takze i kdyz jsem teda celou dobu hral se spectrama ze zony 20, tak to bylo docela rychly... :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: kazdoapdne uz jsem v zone 61 mapy, takze at uz to byla pravda nebo ne, ted budu kouzlit v mape, tak se ukaze :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: me nekdo tvrdil, ze hideout je level 60, proto je mam kouzlit tam
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    KLERIK: čest, napiš mi PM a mužeme se domluvit a budem hrat spolu, nahrajeme ti filter, uakžu ti kde najít buildy a zkusíš si to... ani nebudeš potřebovat anglinu ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KLERIK: na natu je hodne buildu vcetne toho jak davat body do stromu dovednosti. pokud teda vladnes anglictinou. nejakej si nahodne vuber a zkus ho. jako zacatecnik stejne je to asi nejlepsi jak pochopit mechanimy. hledej POE builds
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam