• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: jako, chaos recepty ze by ti nepadaly, to zase jako neni mozny :) chodis delve, pripadne temple/time? Toho pada tuna, aniz bych se jako nejak snazil, specialne v delve bych tomu mohl hodne pomoct kdybych jel ty jew nody.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Hele tentokrát je to snad můj nejlepší leaguestart, i když jsem do včerejčka běhal jen t1-4 víceméně. Je fakt že můj ostatní gear by zasloužil trochu lásky, na některým ani není ES pořádně. Možná třetinu mýho ES poolu je jenom to že jsem Occultistka...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja teda z dropu nedostal jeste nic co by melo cenu vetsi nez 15c. Nejhorsi jsou ale mapy, totalne jsem zaseklej na T11, a nejsem schopnej ani dodelat Zana quest, protoze roztahovani elder uzemi pres red mapy, co bych musel kupovat, je dost draha sranda na zacatku ligy. Pritom build mam ve stavu kdy bych T15 daval jako v pohode. A nevim, jestli to je jen tradicni smula, protoze i kamos, co beha s nejakou partou co kampi shapovanou T16 rikal, ze tuhle ligu prvne nedokazou udrzet sami v balancovany parte prisun te jedine mapy, co jim muze padnout...

Zato crafty se ale dari, vcera jsem za 10 altu vyrobil 4x tu nejlepsi kombinaci pro ghastly eye jewell, co se da prodat za 1ex - a tri uz jsem prodal takze 6L se blizi... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Jen tise zavidim :) dam tomu vejkend a jestli se to nehne tak na to pecu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Mám v league zatím jen něco jako 30h a jsem zatím na 3ex, a "free" 6L z beastcraftu. pár alts/aug+regal a mám až tak ne úplně špatnou chestku. Jinak snad se mi podařil prolomit zásek co jsem měl na t4 mapách a nějak se to trochu rozjede.
    PS: Takže já si na RNG tentokrát moc nestěžuju...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Moje rng je tudle ligu zarucene nejhorsi co sem kdy mel. Dostalo me to uz do stadia, ze premejslim ze tuhle ligu skipnu. Nedroplo mi zatim absolutne nic pouzitelneho mam resisty uplne v pytli, vypne me cokoliv na jednu ranu, nepdadaj mi amulety.... nikde, takze nemuzu ani tocit podelanej choas recept abych neco vydelal a popripade koupil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobry no, jsem dostavel cestu k druhemu bossovi v nexusu, a na posledni obrazovce pred nim spadla hra, super update... rage quit asi pro dnesek :-(

ale dobry je to mazani dilku aspon no
    GURBON
    GURBON --- ---
    meh 1,2gb patch, to jsem zvedavej na ty zmeny
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: uz mlcim :o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: moje rng 800 jewellers a ejste ani 6s nestezuj si :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    muj prvni 6L byl za 27c :D
    EXI
    EXI --- ---
    je nejedu trade, jsem ssf
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja se na to vykaslal a radsi kupuju exalty za chaosy dokud je dole, a koupim si 6L cash, jako vzdycky :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EXI: já 27 chaosu za prophecy :)
    EXI
    EXI --- ---
    finální skóre: 352 fuse na 5L :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    too many memories! :)

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: ti padne mirror :]
    EXI
    EXI --- ---
    tak moje rng neni nejlepsi tughle ligu... 270fusu a nedalo to ani 5L :S
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se nasral na svoje staveci pokusy, a vyboural jsem si proste primou cestu k prvnimu memory dungu :-)
    z tech ocividne budou ty unikatni synthesis itemy, co jsou taky do challenge pro craft (shitovej ring mi padnul)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Aha, ok neoznačil jsem bojí a ono to vyskočí až potom. Dokážu si to představit u low lvl map, ale pak už stejně ne, protože cena se v rámci tieru výrazně mění...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam