JORDI: kdyz mi umrou tak je respawnu na Shore - nejsou tam uplne pokazdy, tj. nesnazim se o desecrate pokud je predtim na te mape realne nezabiju. Na forech jsem obcas videl lidi nadavat ze jim to nejde, ale ja je tam teda pokazde mel nejhur na druhej pokus.
Taunt je na attack, ne na spelly, chvili jsem nosil i tak taunt/blind jewel pro vaal skeletony, ale usoudil jsem, ze to nestoji za ten obsazenej socket. Nicmene parkrat jsem videl ze to funguje, treba na minotaura.
K tvymu charu:
- vezmi si Vaal Summon Skeleton misto obycejneho
- mas divnej amulet, to nosis kvuli tomu freezu? to urcite nestoji za to (v pastebinu vidim mas uz jinej)
- dost se vyplati ten animate guardian, specialne tobe, kdyz stejne uz nosis helmu +2 miniony, v tom support setupu co se bezne nosi ti buffne spectry na dmg, da vam movement speed, fortify a culling strike
- 2 quicksilvery a 3 heal lahve vypada, ze resis problem sklenenosti tim - vezmi si nejaky defensivni lahve, evasion, armor, dodge, atd
- pokud budes mit cannibaly, musis ten GMP vymenit za faster projectiles, protoze jinak maji az smesne malej range, taky bacha na to, ze pri prechodu od SG ke CFE se dost meni styl hry, o moc vic se vrhas do packu pred nima
- nemas vubec nikde life leech pro miniony, pokud ho neberes ve strome (u Gravepact) tak je dobre ho mit aspon tech 0.3 co muze mit jewel nekde
- pouzivas 2 cursy, ale muzes mit jen jednu, tj. se ti neustale premazavaji. Bud vzit druhou ve strome, nebo si nechat jen projectile weakness. Druha FUNKCNI cursa je masivni DPS buff, o vic nez tretinu navic.
Prednostne bych vymenil boty za rare +1 spectre s HP/movements speed, pripadne si je nacraftil viz debata vcera tady.
Vsechny tvoje jewelly jsou celkem nic moc, vzdycky mas HP, jeden dobrej stat, a zbytek statu na nic. Tj. na kazdem jewellu muzes zdvojnasobit jeho dmg - takovy jsou sice drahy, ale kdyz nebudes mit T1 zivoty (ktery ted stejne vesmes nemas) tak se tak do 30-40c vejdou.