• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: si asi koupim dopredu no, hrat je nebudu ted, ale stejne je ta akce kdyz si cokoliv koupis tak mas bednu...

BTW z bedny za lvl 35 jsem dostal fajnovyho fialovyho kralika! :-)
    Jinak ovsem SSF jako obvykle, uz x hodin jsem v akvaduktu, a mam 5 karet na Tabulu jen... :-( Navic bohuzel vic lidi melo stejnej napad, takze Berserker je skoro nejpopularnejsi class. Doufam to ty ostatni vzdaji.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak schválně kolik hodin to bude s kocovinou. Btw EVILMIND: celestial věci jsou ve slevě, včetně Soulrend cats :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: ctrl+l
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Po asi roce zkousím trade ligu - nevíte, jak v trade macru změním ligu na tu eventovou?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja jel podle tohohle typka https://www.youtube.com/watch?v=p8zyjxL7AmM

neni to asi nejsilnejsi build, ale clekem vyrovnanej, t16 mapy prolitavam rychlosti blesku a kdyz zrovna nechrapu, tak shapera dam s prstem v nose :-) Rozhodne to neni zadnej uber boss killer, ale je to zabavny hrani imho.

Ja pojedu ED/Bane trickstera a uvidim jestli me to bude bavit :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: ok, dam mu sanci
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: dneska ve 23:00 takže až po večerce :)
    Zítra taky den
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YORK: za hodku tusim. ja ted jen resim, jestli mam jet ssf nebo normalni ligu :-D
    YORK
    YORK --- ---
    Kdy že to začíná, až zejtra?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja zkusim bane trickstera. jinak winter orb muzu doporucit, jestli ho nenerfnout pojedu ho dalsi ligu od zacatku, je to super zabavny a super silny :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: me se carcasson uz nevesel do casu, ktery jsem mel na hrani :D Takze jsem to skipoval skoro celou ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak nemusis jit hned po onslaughtu, i jiny dobry veci tam jsou :) me docela prekvapilo, co jsem ted proklikal nejaky top melee buildy na ssf/hc ssf, ze v podstate jako moc nepouzivaji syntezu, coz me prekvapuje, prijde mi to jako super zpusob jak se dostat ke slusnymu equipu na ssf. Navic v Nexusu je spousta dropu/expu zadarmo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: njn tak to neni nic pro me :)

uvazuju jestli zkusim winter orb, coz jsem jeste nehral nebo hierophanta s freeze pulsem a nebo spektry. Mejak se nemuzu rozhoupat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tak hlavne ty Kitava race neni neco, jak by to nekdo normalne hral - treba ja rozhodne planuju dneska v noci na SSF farmit Tabulu, ze jo, takze si netroufnu ani odhadovat kdy budu mit Kitavu... :-)

ORBIT: tak proto je to tak drahy ze jo, navic nemas nikdy jistotu, ze si to vybere zrovna ten movement speed
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tzn na onslaught musim mittroje boty s MS 35% resp jedny muzou byt jen 30. to je sileny :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: rek lbych ze 6 hodin je prumerny speed player :D Ja se k sesti hodinam problizil jednou, kdyz jsem fakt spechal, vedel co presne jedu za build a nad nicim nepremyslel.

Podstatne je ze top raceri tohle davaji s nulovym zakladem, takze nemaji zadny gear, jen to co padne a konci s life lehce pres 2k :) A jezdi to na hc..
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: prumerny za 6? tak to jsem po tech letech vysoce podprumernej hrac :D I kdyz obvykle vim co delat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: ne, nejdulezitejsi je nestat ve meste proste, protoze to desne svadi :-) top raceri dokazou vsechno crafteni, rozdelovani bodu, vymenu equipu atd delat za behu, a ono to vypada jako ze to neusetri tolik, ale pak se divas na nejakej speed run a prijde ti, ze vlastne nedelaj nic tak zvlastniho, ale za hodinu pak jsou oni v A3 zatimco ten, kdo nevi predem co bude delat, jeste okouni pred Brutusem.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kde se dočtu jak se syntezujou nejaky ty super impélicitky? jako onslaght na boty? mozna tomu dav racu sanci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam