• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já asi po dlouhy dobe zkusim něco vymyslet s tim cyklonem. Sice to pojede kazdej a Kaom asi kurevsky podrazi ale vypada to, ze by to mohla bejt celkem sranda kdyz je to ted chanelling.
    GURBON
    GURBON --- ---
    poradite mi na co to levne prevorat az zjistim ze ten glacial hammer bude porad stejne napytel jako vzdy?
    eNrtW9lu6kgavj48hYU0o26pIV7wQibpFntI2MKW5SYq7AIMZRexyxBo9btPlW3CEiBFOiPNjM6JlBjz - Pastebin.com
    https://pastebin.com/SFgteG9A
    GURBON
    GURBON --- ---
    14K :D Necekal jsem ze fronta bude tak brzo
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a jedem! queue 2004
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    4.21G
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ze prej tahame
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sakra :)) tak nastesti ho seeduju a jeste jsem ho nesmazal
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: tam pisou ze ten torrent nemas aplikovat driv nez 3 hodiny pred startem ligy. Buhvi co se ti taha :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: si to premazavas zpatky na 3.6?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw torrent stazenej, jsem pustil klienta a dalsi 3gb se tahaji :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: mam v PoBu nakreslenej build, kde mam uplne komplet celej equip unique, ani na jeden rare mi nezbylo misto :-) ale neco je dost drahy (navic obecne melee veci jako Kaom budou mozna dost predrazeny ted), takze asi budu muset improvizovat.
    Kazdopadnee SSF jako nehrozi, leda by na to byla challenge... ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: SSF je nejlepší ochrana proti scamu. Ale doporučuju si dávat bacha na Cadira, ten umí pěkně proškolit :) Ale ceny jsou na SSF fakt hodně jinde, ozvláště u coins.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak zase kdyz ma nekdo padesat stranek pozitivnich, tak to je myslim v pohode :-) plus je dulezity, ze z fora se muzu podivat na jeho char/challenge v lize

Mimochodem minulou ligu se mi myslim prvne stalo, ze me nekdo oscamoval, teda asi :-) . Jsem chtel prodat Cortex taxi, protoze jsem ho sice dokazal zabit sam, ale z toho jako nic nemam ze jo. Byly to lehky mody, tak jsem nasel normalne na chatu jen kdo se ozval, ze chci 2ex a ja osobne nepotrebuju challenge uz zadnou. A on prej ze teda jestli mu otevru portal, a pak leavnu grupu, ze si pozve 5 lidi co mu zaplati. Tak dobry, jsem otevrel portal, a on hned vlezl dovnitr, coz jsem si rikal to je divny, protoze kdyby si ho chtel pripravit na culling, tak naopak zase o portal prijde, a co jsem sam chodil tak vim, ze lidi delaji tak, ze nejdriv pozvou partu, a pak jdou sami dovnitr. Plus jsme zacali na nasem discordu resit, jestli to vubec takhle je mozne delat, a nevztahuje se na to ta davna zmena, ze pokud vlastnik mapy neni pritomen, nemuze padnout zadnej boss specific drop (tj. byl bych na tom skodnej). Coz treba u Uber Eldera nebo Delve bossu najisto tak je. Tak mu pisu co jako presne dela, a v ty chvili on mi napsal, ze je mu to lito, ze si ho chtel pripravit na cull ale posral to a omylem ho zabil. A dal mi ty 2ex. Jsem vlezl dovnitr, a tam byl nejakej boss specific drop co z nej pada, ale ne lahev, ktera jedina ma cenu.
    Takze v podstate moznosti jsou bud ze vubec nevedel co dela, a pak jako dobry ze ja jsem svoje 2ex dostal, nebo naopak to vedel moc dobre, a sel si tam ciste pro drop lahve, kterou vymenil za jinej neidentlej drop, protoze vedel ze to pada, i kdyz nema. Nazor? :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: nikdy neni pozde zacit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Tenhle je, ale nyx obecnej a neni tam ani nic poe related.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT:
    EVILMIND: Tak super uslysime se teda na discordu :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: je to lepsi nez tread s historii, protoze GGG musi mazat negativni veci kvuli NZ pravum. Takze na forech najdes jen "pozitivni" ohlasy. Na to bacha.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak co se vyplati je tenhle mezinarodni discord, na sdileni services/challengi/craftu apod
    https://discord.gg/SptNGN
    je to lepsi nez chat, s mnohem mensim rizikem scamu (nejlepsi je samozrejme thread s historii na foru)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Ahoj, TS3 jsem dřív provozoval, ale už jsem to típnul a nemám už ani licenci.
    Ale hlavně přišel Discord, řeší to lépe, zadarmo a není třeba řešit žádnou infrastrukturu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam