• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Když pojedu standard tak vše mám. Když dám tu druhou jedu úplně od znova. HC nedám. To si dám tu novou o moc "nepřijdu".
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOCHA: ne, vsechno se presune na standard, nova liga ma novou ekonomiku od zacatku. Jsou lidi, co hrajou treba jen standard.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Mám úplně tupej dotaz. Když začne nová liga, tak o všechno přijdeš? Nebo teda maj to jen postavy z ty starý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja nemyslim, ze by to byla vyslovene potvora s ikonou, proste tam jen neco ma tu sanci vetsi
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: fiha, jaka to je ikonka na si linky?
    neni nekde nejaka reference na tyhle super veci? Ne ze by bylo jednoduchy je vubec videt, ale to je asi fuk.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: parada, gz :] ten 6l uniq, bych taky rad potkal.. kdyz nepocitam tabulu ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ja mel predevcirem zazitek taky, v jedny mape behem 30s padlo dvakrat exa, to mi bylo lito ze to nenahravam, bych se dostal do dennich sestrihu najisto :-) a dobry je jak padaji z legionu ty sestilinknuty unikaty, uz dva jsem mel, ale bohuzel shitky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw kuci, kdyby vam padnul tinkerskin a nechtalo se vam ho prodavat, tak bych se nezlobil :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: to sis ocividne vybral i za me :-D
    EXI
    EXI --- ---
    tak vcera 3ex, z toho 2 v jedny mape. pocitam ze jsem si vybral luck na zbytek ligy
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw Bex:
    Looks like we're working on adding a section to the UI that indicates when an incubator is ready to drop its item. Visually, it looks similar to the gem level progression UI.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tohle mi prije jako zmena u elder, na 10/15 je ted - Defeat the Elders four Guardians while the Elder occupies a Red Map

coz se mi presne stalo, ze elder spawnul na 11, ale guardi na zlutejch, takze to pujde splnit, super - navic to bylo videt predem, bo meli vsichni modrej krouzek jeste kdyz jsem byl 8/15 v questu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jj funguje to vyborne a kupodivu nejen na zacatku.
    i pozdeji to je super, pro meneni map, kdyz resis eldera a pod..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: reknes jakou mapu mas, a jakou za to chces, a ono te to paruje s ostatnima lidma co chteji opak, a protoze uz jich to pouziva dost, tak to celkem funguje - pak si jen vzajemne napisete
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: O co jde, přibliž mi to pls.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem tuhle ligu konecne zacal pouzivat poemap.live (predtim mi to nefungovalo), a je to fakt skvelej tool, specialne ted na zacatku ligy, kdy je treba menit casto mapy dle toho co chci delat v atlasu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja teda nekupuju nic dokud nejsem v mapach, tj. jak v trade tak na SSF jsem zvyklej prubezne si craftit resist, vetsinou kdyz lezu z A10 mam neco jako 120/90/110 :-) Pres esence se to crafti uplne v pohode.
    Boty na SSF jsem si udelal proste pro start tak, ze jsem hral modry a jak padla quicksilvera tak jsem pridal dalsich 5 procent.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ono hodne zalezi co jedes za build. Jak jsem rikal, naschval na resy nekoukam pred A10 a stejne jako jsem se xkrat zhrozil nad minusovejma cislama, tak jsem u jinejch buildu cumel jak puk, ze mi chybi jen 10-20 do kazdyho. V SFF bych se snazil to vyzrat co nejvic na stromu a pak kdyztak ubirat s novym gearem. Na normalu to proste dokoupis....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam