• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to uz davno, jsem nejdriv zacal pouzivat misto groundslamu cyclone pro AoE, ale dal jsem stunoval, a pak jsem si to proste respecnul cely ze stunu pryc, stejne me hrozne sralo prehazovat dve zbrane. Teda jako jen s minimalnima zmenama kdy jsem zustal 2h. Nejdrsnejsi cyclone by byl jednorucni crit (nebo FB), co jsem koukal na poe.ninju tak nektery ty hodnoty dps jsou az neuveritelny, nicmene pro muj ucel (40 challenge) mi to takhle uplne vyhovuje, dojel jsem si za 19 bodu pro acrobatics, a v klidu grinduju... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: koukam ze jsi stunnera povesil na hrebik :D
    Cyklon asi taky testnu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem konecne odhalil tajemstvi tech smrticich modrejch pichlaku v dole, jsem na ne vzdycky chodil s kaom botama, takze mi nedelaly sice nic, ale nevedel jsem co tim unweaveringem blokuju
    ted jsem se konecne tuhle ligu naucil craftit prefix "cant be frozen" na boty - a byl to fakt freeze! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: beham sam protoze mi jde jen o tech 200 do grindu, ne o dropy, takze resetuju v pohode - dropy mimochodem jsou shit, zaplatil se mi zatim jedinej run kde padnul divine. Ale to tak beru ze proste je to pro me uzivatelsky nejlepsi zpusob jak vyresit ten grind, a ty chaosy tam propalim. Totez labyrint, jelikoz ho nesnasim, ale je to porad zjevne lepsi deal nez level 100 nebo uber, tak ciham az budou shriny hned u vchodu, a budu behat jen to, 1200 chaosu to bude stat, ale furt lepsi nez bezet celej lab... :-) Predevcirem takovej layout byl zrovna, ale bohuzel jsem to prosvihnul.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ORBIT: to uz stoji, jelikoz mirror stoji 100 ex cca, HH ted 134ex
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: behas sam nebo ti to tam nekdo resetuje?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je proste tim ze lidi chteji davat 5way na max, a poskytovat to jako service kvuli endgame grindu. Ja se treba ale rozhodl, ze min nasilny reseni je kupovat ty dva nejlacinejsi klice, a behat 2way... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Za chvilku bude stat HH stejne jako mirror :D
    Tomu rikam inflace
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: setril sem exace, chyba no, sakra... :/ jdu teda radeji nakoupit karty nez to drzet v mene... ta inflace je silena...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: jsi nekupoval karty prubezne? to delam vzdycky, jak prestanu potrebovat currency na cokoliv jineho, tak kupuju proste The Fiendy, protoze cena skoro vzdycky roste (ne jako ted ale trochu), a navic to je takovy jako vic motivujici... :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    to je nesmysl ten HH kolik to zase stoji, clovek si nasetri kilo exacu a najednou to stoji o 40 vic me vomejou...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Včera jsem dal poprvé Shapera. Šel jsem k němu dost vytrašenej s tím, že nebudu mít dmg.

Nakonec to šlo a s jednou smrtí těsně před koncem jsem ho dal. Uber Elder je můj další goal! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Haku ve Fortif, ani nemusi byt leader aby udelal dva
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: kdo a kde generuje uniq boxy ze syndicatu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zase tenhle borec :-)

Memeclone The Second! (Ft. Ice Crash)
    https://www.youtube.com/watch?v=bSazgAHrYbk
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: ani mi to nerikej :) me chybi porad jeste 21ex :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: btw dnesni patch headhunter pekne buffnul, protoze ted se rozbiti legion soch pocita jako on kill efekt, takze kdyz se proberou mas posbirany uz vsechny rare z nich, a sbiras je znova :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tak to he hodně dobrý :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle se mi povedl idealni elder ctverec, vcetne tech strongholdu co ho hlidaji :)

GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já třeba poprvý ve hře mám všechny guardiany a o víkendu zkusím shapera (ssf btw). Poprvý za mých 2,5k hodin! :)

Tahle liga mě baví, jak zatím asi žádná předtím a chci to hrát pořád dál. :O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam