• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Já bych hrozně ocenil nějký hezký low fantasy MTX (takový, který prostě nejsou přepíčeně barevný). Vlasně asi nejčastěji točím kabáty, pásky přes oko, jednoduchý char effecty, ale je toho prostě málo.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jako podle mě nebudou špatný ani křídla, jenom má GGG poslední dobou trochu nešťastnou ruku při tom když skládají MTX při prezentaci challenges rewards. U legioních křídel jsem si taky říkal že jsou nic moc a nakonec když to člověk dá k rozumné kombinaci nejsou špatný.

Forum - Announcements - Blight Challenge Rewards - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2626813
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Takže zatímco streameři budou zabíjet A5 kitavu, já si mezitím budu v lioneye's watch přejmenovávat stash taby. Díky! :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: diky :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: neni, taky ho nevidim
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: obrazek neni videt, ale nevim jestli to neni jen siti ve ktery zrovna jsem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    problem s tim, jak je HH preboostlej, byl vyresen ponekud sverazne... :-)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    z
    Legion mechanic can be "comfortably integrated"; Please don't forget this integration. : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/ctf66e/legion_mechanic_can_be_comfortably_integrated/

[–]Natalia_GGG 289 points 7 hours ago
    The team has confirmed that the Legion Emblems, Splinters and Scarabs will go into the Fragment Tab in 3.8.0.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Hehe, mam to stejně, minionů, jsem se tuhle ligu ani nedotknul :)
    A ten novej golem vypadá neuvěřitelně cool a je asi tak dvakrát tak velkej jako všechno ostatní..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Taky se hodně těším, že vyvětrám skin na srs! :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Ano, ať bude samotná liga jakákoli, já třeba věřím že bude super, tak tohle, úpravy master misí, přidání legionu atd. jsou prakticky věci, které by některým stačily. Overhaul summonerky a obecné změny pro miniony jsou už jen třešničkou na dortu. A jakože spíš obří třešní pokud se to povede. Na 95% se už teď vidím začínat s miniony, ještě že jsem si víceméně dal tuhle league od nich pauzu...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A hele:
    "To support all the new skills that are available, we have added an additional bar of skill bindings."
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN: Mapy to imho nezasírá, je očividný že se to musí aktivovat.

Podle mě bude otázka jak to bude "rychlý" ty minihry v obyč mapách, ne v blight, ty beru jako breachstony. Je to aktivace stejně jako abyss/breach/legion, navíc na jednom místě, bez nějakého velkého cestování. Takže celé se to imho smrskne opět na rychlost spawnování monster a to kolik jich bude/jak dlouho budou spawnovat...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    podle me by to bylo bozi kdyby to bylo encapsulovany jako minihra do ktery se da vstoupit jako do dolu a nezasiralo by to mapy :(
    ale v tomhle nazoru budu asi osamocenej :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak tady report od Ziggiho k nove lize. https://www.youtube.com/watch?v=gsqbpdZUgII

EVILMIND: Souhlas ligy kde se cověk zastavoval byli větsinou dost na prd. Osobně jsem nikdy moc velkym fandou tower defence her nebyl. Jak jsem byl nadšenej z Legionu, ze po delší době liga co mi fakt chytla a bavila tak tady s tou to tak nevidim. No uvidime treba se to vyvrbí ale cucham zase slabsi ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no prave no, cokoliv kde se moc zastavujes a neco resis nikdy nemelo uspech... ale pockam si az to Ziggy vysvetli, spojovani mostu se mi taky v traileru nezdalo, a nakonec me bavilo, i kdyz jsem byl v mensine :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: normalni tower defense!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na prvni pohled to teda vypada hrozne komplikovane, jak tam neco pokladas a vybiras si v tom kruhu co to bude
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ten novej golem je imba.

BTW blight je nová liga a trailer je venku:
    Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/blight
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam