• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ono zatim neni bohuzel k mani stat toho gemu, na jakych levelech ma pridavat +1, teoreticky udelas velice snadno level 26, plus teoreticky jeste +3 empower. I kdyz tam je otazka jestli ta spectra navic, i kdyby to tak vychazelo, nahradi ztratu gemu v linku.
    Taky neni vubec jasny, jestli zustane +1 spectra na delve chestach, v changelogu to vyslovne zmineno neni, i kdyz hadam to by jejich cenu asi zvedlo na mnoho exa.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    OK, jsem slepej, fakt jsem si vůbec nevšiml toho co je v závorce LOL (and more at higher gem levels). Nicméně to znamená, že minimálně 4 spectry by neměl být problém. Problém ale je, že teď mám zase problém se rozhodnout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, vysetril jsem si cas, a budu hrat spectry asi :-) neco co jsem hral 2 ligy dozadu, ale s jinejma spectrama/elementem/equipem
    koukam zrusili veskerej +1 spectre equip, tak doufam ze ten aspon ten gem bude za nejakej 23+ level davat dalsi, nebo tak neco
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja vubec nemam cas to sledovat a nic vybrat, budu doufat ze par hodin pred budou nekde nejaky uvazovany top summoner buildy, a ja nejakej rozjedu proste :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Oil passives

All New Anointable Passive nodes : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/czgtwp/all_new_anointable_passive_nodes/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak přemýšlím zda to risknout, že bude jeden z těch affixů na Convoking Wand +to max spectres, nebo jestli bude jiný zdroj, ale je to lepší asi na start )podle toho kdy se změní 1-2 na gemu, ale vypadá to že bude těžší dostat 4 a víc spectres. Jsem mnohem víc nakloněn asi začít spíš golemy a případně respecnout/lvlnout nový char...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Celé Patch Notes
    Forum - Patch Notes - Content Update 3.8.0 -- Path of Exile: Blight - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2627574
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Healthy Mind: Now limited to 1
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Several Damage over Time-only skills, such as Righteous Fire, Contagion and the Death Aura from Death's Oath, can now break barrels and other objects throughout the world.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Já bych hrozně ocenil nějký hezký low fantasy MTX (takový, který prostě nejsou přepíčeně barevný). Vlasně asi nejčastěji točím kabáty, pásky přes oko, jednoduchý char effecty, ale je toho prostě málo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Jako hned po lebkách pokukuju po Divine Ire totemech. Ale přijde mi to jako promarněná příležitost, když bude rework summonera, kterýho mám rád (ale vlastně jsem s ním nikdy nebyl v nějaké seriózní late game) :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jako podle mě nebudou špatný ani křídla, jenom má GGG poslední dobou trochu nešťastnou ruku při tom když skládají MTX při prezentaci challenges rewards. U legioních křídel jsem si taky říkal že jsou nic moc a nakonec když to člověk dá k rozumné kombinaci nejsou špatný.

Forum - Announcements - Blight Challenge Rewards - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2626813
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Takže zatímco streameři budou zabíjet A5 kitavu, já si mezitím budu v lioneye's watch přejmenovávat stash taby. Díky! :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: diky :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: neni, taky ho nevidim
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: obrazek neni videt, ale nevim jestli to neni jen siti ve ktery zrovna jsem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    problem s tim, jak je HH preboostlej, byl vyresen ponekud sverazne... :-)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    z
    Legion mechanic can be "comfortably integrated"; Please don't forget this integration. : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/ctf66e/legion_mechanic_can_be_comfortably_integrated/

[–]Natalia_GGG 289 points 7 hours ago
    The team has confirmed that the Legion Emblems, Splinters and Scarabs will go into the Fragment Tab in 3.8.0.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam