• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: na nic prave, pojedu zatim klasicky wanda/stit, protoze pledge build je drahej. Hodne drahej. Ale plan je to pak prestavet na MoM, s tim ten novej amulet jak dela MoM do specter, a ta helma co ma eldritch batery.
    Hulka pekna, presne takovou bych chtel udelat... a prodat 8-)
    Kazdopadne vcerejsi crafteni mi vydelalalo na 6L bone helmet pro AG/skeletony, takze doufam se dneska zase bude darit. AG je jako jedina vec, co obcas umre (ale zatim mu nedavam zadny drahy veci), jinak spectra mi neumrela jeste nikdy a skeletoni jen na phys reflect mapach.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: pldge je super, echo echo a at tam das co tam das casti to jako dabel :)
    Ja to mam v planu se skelikama az padne ded reconing.
    Ale mozna zkusim sire of shards kvuli clearu blightů.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: na co pouzivas pledge (jedes summonera, zejo)?
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: vcera se mi jedna na ssf docela povedla :]

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak ta summoner wanda, to jsou novy summoner boty - korejci mi to rvou z rukou skoro s libovolnejma statama, a base nic nestoji... :-)
    Nicmene z cca 50 craftu jsem jeste ani jednou neudelal +1 gems, asi docela rare.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem narval tunu matrose do Pledge, jeste jsem ji i obarvil spravne a 28 kvalitu, tuna fusingu, nic. Jsem se rozhodl ze na to kaslu zatim, a nebudu do toho buildu swapovat, tak jsem ji prodal 5L za 2ex, a frajer mi za minutu linkuje zpatky, na 60 fusingu ji dal.
    FUCK
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: S eva chestkou se hrajou bow buildy :)

Jinak pro crafteni muzes narolovat -30/ atribut requirement což sníží náročnost značně, pak tu je varianta přes voriciho craft přes mastermind enountery..
    EXI
    EXI --- ---
    OTAVA: myslis ze by nekdo investoval 3k chromu na bilej armor s nizkym levelem? dyk takovej armor muzes sehnat ted kolem 50c (cca 600 chrome)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    OTAVA: ssf btw.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORDHART: simte. hromatikama se kazdej brosi po kolena
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak jsem si tady postěžoval a PoE se mi danajský odměnilo. Padl mi 6link, v delvu, uprostřed chodby.

Jen je to teda evasion chesta, se kterou vůbec nevím, co mám jako dělat, roll na moje barvy by stál asi 3K chromatiků a nevím moc, co bych s takhle zelenejma gemama chtěl hrát... :D
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: totok jsem chtel taky ozkouset, akorat mi to zaroven vezme 35% hp u zombiku a spekter, coz nechci :]
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: já mám docela slušnou smůlu na věci. 5link jsem natočil a po skoro 200 fusingách a celkově to drhne.

Ale zas je to výzva, ne, že ne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tahle liga je nejaka rozbita, jelikoz fossily jsou drahy tak jsem si nadropil vlastni - a zatim jsem neucraftil vubec nic, co by se dalo prodat, jako ani jednu vec... :-(
    Udělal jsem si jen wandu pro sebe, měl jsem z ní radost, a pak jsem zjistil, že tam může být i +1 globalně gems, takže taky naprd.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zatim teda stiham na 4L v helme (srs jen 25 :)
    Ale dropnul jsem i75 elder helmu, tak uvdime, jestli nedostanu dalsi ..

padnula mi victario chestka a double corupt si vzal dan, takze jsem zpet u shit gearu :D

A ad ty Blight mapy - daji se ty nizke, uz se mi podarilo dve uspesne dokoncit a je to teda fakt masakr, jeste ze sumoni jsou porad vsude. Ty uniq monstra jsou tanky jako svine :)

Celkove super start.

A po dnesnim updatu je spraveny i delve, tak se muzu vesele ponorit do hlubin..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    koukam, ze ja sem zase off meta :-D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Vzhledem k tomu, že stále se ještě stává že blight mapy crashujou, tak je syslím...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem teda zatím zkoušel jedno a ukázalo se, že s 4linkem prostě nemám dost dmg, abych to čistil. Ale těším se na další, vypadalo to velmi zábavně!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Na zadny navody jsem zatim nekoukal, ale delam to, ze jsem si na oba ringy dal podporu jedne konkretni veze, takze 50%, a vzdycky stavim jen 1, pripadne 2 kdyz se to vetvi na opacne strany. Zbytek umlatim sam, resp. sumoni... :-) Kdyz mam postaveno tak jen pobliz zacnu stavet takovou tu bufovaci. Hadam na obyc mapy to bude stacit az do konce (jsem na zacatku red map zatim), na blight mapy asi nejaky taktizovani bude treba, nektery ty potvory jsou dost tuhy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: blight zatim davam stranou, je na to end game grind challenge na 100 kusu, coz nebude nahoda, je to tezky, a navic je to masivni napor na grafiku i na silnych PC (natoz na moji sunce). Pockam az to GGG poladi nejak.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Všechno co je fire, lightning a cold je zároveň elemental. Zvláštní tag na to není.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    PATH of EXILE 3.8 BLIGHT: Tower Defence Mechanics & Strategy Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=IFytNKziK08
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam