• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON // prohlásil na diskuzním fóru a řekl si "když to bylo tak lehký, proč to nezkusit znovu". Koupil si další potentní luk, nacpal do něj cca 200c a má naprosté hovno //
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Tak ono zalezi na cem tocis. Ja tentokrat vzal 6L harbinger bow a chaos spamem na tom za chvilku bylo +3 bow gems a hned jsem mel vydelano. Sice jsem chtel pro sebe dmg, ale tohle se vyplatilo spis prodat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jo to delam, ale zatim to mam tak, ze kdyz chytnu nejakej slusnejsi base, tak tocim alter orby na modrym itemu, kdyz natocim dve pekny veci, tak regal a kdyz se mi to libi, tak pres bench neco docraftim. Crafteni pres esence a fosily je pro me spanelska vesnice a pri tom na tom se asi da nejvic vydelat ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kouknete na Thread of Hope Crimson Jewel - desne vtipnej jewel co pada ze Siria, jsem mel radost ze to bude proste jako intuitive leap ale vetsi AoE, ale to neni aoe, ale jen asi na jeden node sirokej kruh :-) jeho velikost se da menit divine orbem... zatim se mi teda nepodarilo najit ve stromu misto, kde by se mi vyplatil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: nejlepsi je vzdycky crafit to, co sam chces nosit. Protoze tam dokazes sam spolehlive poznat, jaky staty chces
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: tak ja jedu chaos recepty a prodavam co dropne, takze craft vylozene nepotrebuju, ale rad bych se to naucil a byl efektivnejsi. ale tech moznosti je tolik, ze nevim kde zacit :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: chaos spam bych si nechal vyhradne na SSF
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    GURBON: Hele tak fakt to bude něco jiného. Zkoušel jsem hrát na Londýně i Amsterdamu a po pár zónách to spadne na 2 FPS. Restart hry pomůže, ale je to oser.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: kua ja se do toho crafteni taky budu muset pustit, zatim sem na urovni chaos spamu :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak diky tomu, ze discord ted umoznuje velice snadno streamovat (zadny dalsi soft neni treba krome samotneho discordu), tak si uzijeme spoustu srandy koukanim na to, jak se kamaradum nedari... :-)

Sirus fail
    https://www.youtube.com/watch?v=OY2O1HLwIqE&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem mel 1 bound fossil a zrovna jsem nemel zadnej base na boty, tak jsem nahodne hodil na wandu, a povedlo se mi +1 o coz jsem se marne snazil celou minulou ligu, dobrej profit za 1 pokus :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: to neni moje pointa, to je, ze v historii jsi vzdycky mohl zkouset znova (kdyz jsi kupoval dalsi mapy/fragramenty). V tehle lize ti lidi plati za to, kdyz je nechas failnout tvuj pokus, aby se to mohli ucit... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: je to nejtezsi boss ve hre po tydnu nove ligy kdy ho nikdo nezna. me to divny neprijde :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem chcip zase no :) jako, prijde mi trochu unfair, ze takhle tezka mechanika ma takhle male okno pro nauceni - shapera nebo eldera clovek mohl zkouset kolikrat chtel, pokud si kupoval sety apod
    tady mam proste 6 portalu, a pak musim znovu projit random koleckem s elderslayerama, coz klidne zabere i nekolik dni... :-( coz chapu pro pripad, ze by ho clovek zabil, aby to neslo snadno farmit, ale kdyz failnes? divny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady je pekne videt, jak se s tema virama vyporadal Havoc, to vypada chytre... jdu zkusit :-)

#2 SSFHC Awakener Kill - Skeleton Juggernaut : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/edo9g8/2_ssfhc_awakener_kill_skeleton_juggernaut/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: je prava, ze driv sis asi mohl vybrat aspon jednoho z bossu kde to byla jedna ze dvou moznosti... :) Kazdopadne porad je nejlepsi sazka na mapy, co maji 2-3 bosse na konci, idealne twinned, a pak proste pouzit jen oko, u vyssich tieru jedna uniq cast sezere pres polovinu toho sloupce, takze pak staci skoro cokoliv aby byl full.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    GURBON: jo me prvni login do hry vzdy vyhodi chyba a cas od casu to padne
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    GURBON: zkusím, dík za tip
    GURBON
    GURBON --- ---
    RADICETA: Posledních pár dní se mi to děsivě sralo na Frankfurtu, když sem se přepnul na Milano nebo Amstr, bylo to OK.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: myslim, ze se staly jeste vic rare :S
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam