• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: Toto můžu s klidem potvrdit, nedostatkem map rozhodně netrpím :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CARTMAN: Tyjo, mě přijde, že map nikdy nepadalo tolik jako padá dneska a hraje se to fakt samo.

A to jsem se nikdy nepovažoval za dobrýho hráče, historicky jsem dal Shapera právě jednou :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KU_RE: totalne s tebou soucitim... ta hra je bozi dal jsem do ni asi vic penez nez do jakekoliv hry ever ale slozitost systemu a obsahlost a nevysvetleni tech veci je proste pekelny... bohuzel to hrajou lidi kteri si v tomhle libujou a maji to takhle radi takze nakej vetsi "dump down" proste neprijde :( ja treba kazdou ligu si dam par postav a v mapach vyhorim na nedostatku map apod. bavi me delve ale vyhorim na nedostatku materialu ho hrat. a niko daily mapu nemam atd atd... k posrani. hraju nakonec veci co hrat nechci abych mohl hrat veci co chci a na to je muj cas uz moc drahej :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Navic Zana prodava bez ohledu na to jak to mas odemceny, takze to je docela mocnej zdroj map. Jsem chvili jako uz nic nekoupoval od ni, bo mam vicemene hotovo (ale porad koukam na kazdej refresh, muze mit klidne za 10c treba Cortexe), ale ted jsem zjistil, ze vlastne chci kupovat uplne vsechny bily mapy, chance orbu mam stovky tak to je zadarmo, a pro spawnovani elderslayeru neni nic lepsiho, nez bila mapa s layoutem, kterej nechcete jit, to mi predtim nedoslo... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KU_RE: Choď vyšší tiery těch, co máš. Budou z nich padat nižší z tý oblasti, co jsi zvednul.

Za předpokladu, že sis je všechny prošel předtím.
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    BARTUC: Jo, v dany casti se zvedne lvl map. Ale kde je mam vzit?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KU_RE: jednoduse narves ty watchstony do nektery casti mapy a tim se ti v ty dany casti zvedne lvl map a objevi se ti priadne dalsi mapy... takhle s nima musis postupne vexlovat, aby ses dostal ke vsem mapam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KU_RE: musis ziskavat dalsi watchstones, stejne jako tyhle co uz mas, v tom sloupci nalevo vidis, jaky watchstone muzes z jakeho regionu ziskat, a jaky level regionu musis mit, aby to bylo vubec mozne
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: Tohle je strašný. Nehecnul bych to ani na 2 hodiny, abych level udělal. Ale každej to hraje pro něco jinýho no
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    Tak se snazim se nejak zorientovat v tom atlasu.
    Ta hra fakt retardovane vubec nevysvetluje, jak to funguje, na youtube jsou stovky navodu, ale nenasel jsem zadnej, kterej by to vysvetloval polopate.
    Jsem v situaci, kdy mam objevenou vetsinu atlasu, porazil jsem ty prvni 4 conquerors, mam 4 watchstones, nejvyssi tier map je 5. Co mam delat ted? Jak se dostat vys, dal? Jako bavi me to, ale pekne me sere ze se musim ptat a slozite googlit neco, co by melo bejt jasne a srozumitelne vysvetleny ve hre.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to je jako hodne zajimave ale! Porad totiz resim, co bude ctvrta vec v endgame grindu pro me. Jasni jsou metamorph, legion a delve, to je vsechno easy/fast. Labyrinty se mi behat nechce. Diky poslednimu patchi jsou realni i 75x Sirius, na coz se driv museli delat carry, ale porad to jsou tak 1-2 za den do konce ligy, a to nevim jestli vydrzim (i kdyz me zrovna tohle zatim furt bavi). Nejrychlejc jsem ho zatim spawnul asi za 90 minut, s tim ze kdybych ty mapy nebehal vubec, tak by to slo urcite pod hodinu, ale nevim jestli by mi tim vydrzel map pool. A pak zbejva level 100, to jsem normalne jako predem vyloucil, protoze v Delve chcipam furt, na Siriuse pak obcas, jinak nikde uz moc ne, ale i tak to staci abych se nehnul ani na lvl 97. A chayula breach rotace behat nehodlam, to je jeste horsi nez lab.

O tehle zone 86 jsem premyslel kdyz jsem to sem hazel pred tydnem jak na tom nekdo rejzuje base, ale ty uniq stony byly desne drahy (asi 3ex za 10 runu). Koukal jsem vcera, a hodne to padlo, ted by se to asi veslo do exa, plus teda jestli ma 1.4 procenta ve trech na 99, tak to budu mit solo na 97 tak 3-4, tj. to neni zase tolik runu. Jestli bude o vikendu cas, tak si dam pauzu od Siriusu, akroat nevim jak moc to bude horsi bez toho beyondu, protoze vic jak single je pro me dost risk uz.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: Plus je teda zřejmý, že jsem těsně pod tím thresholdem, kdy mám ještě málo "reduced Charges used", takže ty memes furt nejsou udržitelný a většinu času tak běhám bez chargů ve flaškách, což je nebezpečný. Kdyby to někdo chtěl replikovat, doporučuju kupovat Mother's embrace a Writhing Jary s tímhle statem co nejlepším.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Animate Memes report 2

T5 a delve 100 jsou bezproblémů, člověk si takhle zoomzoomuje mapama s 350M expama za hodinu a ani se nemusí moc snažit.

Takže jsem si řekl, že můžu jít dál a skočil rovnou do T10. Inu, klikat metamorfa bez rozmyslu byl blbej nápad, protože jsem tak přišel o guardiana (se 40k hp) na nějakou soul barrage nebo podobnou pičovinu. Myslím, že se mi ta hra snažila říct, že bych měl aspoň trochu zapřemýšlet nad tou postavou :))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EXI: jeste ze jsem si dal pauzu u diabla 2 :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: HH is perfectly balanced. No issue there.

Já furt jako nechápu, jestli GGG chce, aby jejich hra vypadala takhle. Vždyť to je někde mezi epileptickym záchvatem a badtripem. :/
    EXI
    EXI --- ---
    WAT DA FAK :D
    Level 99-100 in 1 hour 39 minutes 50s (190M xp/hr) by only mapping : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/eomv57/level_99100_in_1_hour_39_minutes_50s_190m_xphr_by/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Animate Memes report 1

Dodělal jsem 70 na pathfindera, koupil všechny writhing jar, co byly dostupný v lize a vrhl se na to. Equip jsem vůbec neřešil, jen jsem vzal flammability on hit prsten, co jsem měl v truhle a jako zbraň auromvorax. A10 kitava mizel instatně, do map jsem šel rovnou do T5. Bosse to maže okamžitě, tuhý metamorfové občas třeba pět vteřin něco dělaj, většinou stihnou vyplivnout je jednu vlnu creepů.

Hrál jsem to jen chvíli, bylo už pozdě, ale je tam obrovskej prostor pro nějaký minmaxování, já jsem měl většinu supportů lvl1, když jsem respecnul (leveloval jsem jako HoA rain of arrows). Občas bejvá v mapě pomalejší start, když člověk narazí jako na prvního moba nějakej Einharův beast nebo tuhej magic pack, guardian moc dmg nedělá.

Bude to ještě veliká zábava. Pokud mi teda neshoří počítač :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: tohle ale nepovažuju za nic kouzelnyho.. Dva T1 mody jsou relativne easy, 6xT1 je neco jinyho :)
    To co jsi postoval je v mezich normalnich smrtelniku :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT:
    EVILMIND:
    Ok, jakoby to asi chápu. Jenže tady každej mluvíme krapet o něčem jiným. Protože ta variabilita tam zdaleka není taková, jestliže chceš všechny mody dmg...
    Já myslím spíš věci stylu
    https://www.pathofexile.com/trade/search/Standard/6z7wJYqIG
    Případně dva mody+multi z vlastní zahrádky

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak dneska mi to prijde snazsi prave proto, ze kdyz fakticky multicraftis jen 2 veci co chces, tak si muzes bud vic vyhrat s tim, na co to davas, nebo naopak doslamovat a doufat ve stesti (a s novejma exaltama je to o neco mensi loterie). Ja jsem dokraftil svou chestu konecne, a az pak mi doslo, ze jsem vlastne nakonec ten multicraft ani nepotreboval mozna, protoze misto abych mel 2 veci co chci jsem si mohl dat jednu veci co chci vic, a pak dvakrat loterie - kde navic neslo prohrat, kdyby mi to doslo driv.
    Ted abych cekal, az se mi podari regalnout dalsi base - nebo bych to mohl scournout a odepsat ty 2ex, ale na to jsem moc lakomej... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: hmm komplet ssf Ci gear ? :D kus jsem nahradil uniq vecma, ale na start jsem měl ruce, boty, helmu i body crafteny presne takhle jen bez multimodu..
    jinak při hraní ssf rozhodně zjistíš, že zkoušíš a sem se zadaří.. ne pořád, ale celkem jo.
    esence, fosily, alchy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam