• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz rano jsem teda trpel, chybi mi 3 patra, a vyjel jsem celej zasobnik sulfitu jen abych se posunul vodorovne asi o 5 encounteru, a nasel misto, kde muzu mit aspon teoretickou sanci prorazit smerem dolu (bo azurit 3 ani harbingeri to fakt nejsou)...

EXI: to byla teda rychlost od toho zverejneni, ani jsem to nestihnul zneuzit... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to je sice pravda, ale jsem zase vytrvalej, uz jen 20 pater! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako ja jsem ted kolem 550 v dole, a ani na deset pokusu se mi nepodarilo projit pres Harbinger encounter, nakonec jsem to vzdal a radsi to objedu... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Na první pokus jsem měl klasicky zapito všechno a stejně mě poslal. To je prostě zakončení příjemnýho expení. Nula k nule dneska :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: zacal bych tim, ze nez k tomu pujdes, tak vypijes anti curse lahev :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pánové, tady je důvod, proč prostě nikdy nenaexpim tuhle ligu. Můžu to vklidu táhnout do půlky levlu a pak potkám tohle :)

2020.01.16-01.25 - Streamable
    https://streamable.com/qonjj
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: btw nejde "nemit Niko daily mapu", protoze uz druhou ligu si daily muzes davat na jaky mape sam chces... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    Little trick to recover from a -1lvl on empower/enlighten/enhance corruption : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/eozs0f/little_trick_to_recover_from_a_1lvl_on/
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: Toto můžu s klidem potvrdit, nedostatkem map rozhodně netrpím :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja ted hraju treti ligu a jsem v tom prad stejne ztracenej :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SUNBEAM: A teda tu hru hraju od closed bety a daří se mi každou ligu být v tom trochu lepší. Třeba dva roky nazpátek by mě vůbec nenapadlo, že budu ten endgame potkávat. A třeba dost výrazně si pamatuju mojí první postavu na 55. levelu. A pak tu první, co se dostala do map. A pak tu první, co se dostala na lvl 90. A tak dále. :)

Je to prostě proces na dlouho a mám velikej respekt pro všechny, který tu hru začali hrát nedávno a rychle se v ní zorientovali!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: smrti to je presne to co jsem rikal kdyz sme se spolu bavili. Co bych ocenil asi nejvíc je nejakej death log, abych vedel, co me zabilo, protoze ve vetsine pripadu dostanu instant a vubec netusim/nevidim co to bylo...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no já to hraju jako noob teď druhou sezónu, a jak říkávám, hraju to tak, že se kochám :o)
    takže nikam nic neženu.
    občas mě něco trochu prudí, ale celkově mě to dost baví a přes vánoční volno jsem v tom visel dny a noci
    jen akorát se v tom prostě patlám a profíci by za stejný čas měli 10 postav, mraky currency a dohranou sezónu :o)

musím říct, že každý den se učím nové věci, co nevím, tak hledám, google, wiki atd atd
    no a chybama, těma se člověk učí asi nejvíce.

dokážu porovnat jen synthesis a metamorph a musím říct, že jak mechanika sezóny tak atlas je v metamorphu daleko lepší, přístupnější a plynulejší.

jen ty smrti no, to umírání, ten postih, to je věc, co dokáže občas být řádně frustrující, asi se člověk nad to musí nějak povznést a nebo prostě neumírat!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CARTMAN: Tyjo, mě přijde, že map nikdy nepadalo tolik jako padá dneska a hraje se to fakt samo.

A to jsem se nikdy nepovažoval za dobrýho hráče, historicky jsem dal Shapera právě jednou :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KU_RE: totalne s tebou soucitim... ta hra je bozi dal jsem do ni asi vic penez nez do jakekoliv hry ever ale slozitost systemu a obsahlost a nevysvetleni tech veci je proste pekelny... bohuzel to hrajou lidi kteri si v tomhle libujou a maji to takhle radi takze nakej vetsi "dump down" proste neprijde :( ja treba kazdou ligu si dam par postav a v mapach vyhorim na nedostatku map apod. bavi me delve ale vyhorim na nedostatku materialu ho hrat. a niko daily mapu nemam atd atd... k posrani. hraju nakonec veci co hrat nechci abych mohl hrat veci co chci a na to je muj cas uz moc drahej :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Navic Zana prodava bez ohledu na to jak to mas odemceny, takze to je docela mocnej zdroj map. Jsem chvili jako uz nic nekoupoval od ni, bo mam vicemene hotovo (ale porad koukam na kazdej refresh, muze mit klidne za 10c treba Cortexe), ale ted jsem zjistil, ze vlastne chci kupovat uplne vsechny bily mapy, chance orbu mam stovky tak to je zadarmo, a pro spawnovani elderslayeru neni nic lepsiho, nez bila mapa s layoutem, kterej nechcete jit, to mi predtim nedoslo... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KU_RE: Choď vyšší tiery těch, co máš. Budou z nich padat nižší z tý oblasti, co jsi zvednul.

Za předpokladu, že sis je všechny prošel předtím.
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    BARTUC: Jo, v dany casti se zvedne lvl map. Ale kde je mam vzit?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KU_RE: jednoduse narves ty watchstony do nektery casti mapy a tim se ti v ty dany casti zvedne lvl map a objevi se ti priadne dalsi mapy... takhle s nima musis postupne vexlovat, aby ses dostal ke vsem mapam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KU_RE: musis ziskavat dalsi watchstones, stejne jako tyhle co uz mas, v tom sloupci nalevo vidis, jaky watchstone muzes z jakeho regionu ziskat, a jaky level regionu musis mit, aby to bylo vubec mozne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam