EXI: to je jako hodne zajimave ale! Porad totiz resim, co bude ctvrta vec v endgame grindu pro me. Jasni jsou metamorph, legion a delve, to je vsechno easy/fast. Labyrinty se mi behat nechce. Diky poslednimu patchi jsou realni i 75x Sirius, na coz se driv museli delat carry, ale porad to jsou tak 1-2 za den do konce ligy, a to nevim jestli vydrzim (i kdyz me zrovna tohle zatim furt bavi). Nejrychlejc jsem ho zatim spawnul asi za 90 minut, s tim ze kdybych ty mapy nebehal vubec, tak by to slo urcite pod hodinu, ale nevim jestli by mi tim vydrzel map pool. A pak zbejva level 100, to jsem normalne jako predem vyloucil, protoze v Delve chcipam furt, na Siriuse pak obcas, jinak nikde uz moc ne, ale i tak to staci abych se nehnul ani na lvl 97. A chayula breach rotace behat nehodlam, to je jeste horsi nez lab.
O tehle zone 86 jsem premyslel kdyz jsem to sem hazel pred tydnem jak na tom nekdo rejzuje base, ale ty uniq stony byly desne drahy (asi 3ex za 10 runu). Koukal jsem vcera, a hodne to padlo, ted by se to asi veslo do exa, plus teda jestli ma 1.4 procenta ve trech na 99, tak to budu mit solo na 97 tak 3-4, tj. to neni zase tolik runu. Jestli bude o vikendu cas, tak si dam pauzu od Siriusu, akroat nevim jak moc to bude horsi bez toho beyondu, protoze vic jak single je pro me dost risk uz.