• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    LIQUIDFREAK: hodne obecnej dotaz :] co bys rad vedel? a po jaky dobe se vracis?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nejaky tipy pro navrativsiho, kdovi na jak dlouho? :)
    EXI
    EXI --- ---
    Taxem se dostal do zDPS HC ligy. Jde se ripovat :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako tuhle ligu jsem dal 600 pro challenge uplne bez nejaky krece, jeste mi spousta sulfit scarabu zbylo, nic jsem nekupoval. Takze zadnej support gildy neni treba, kdybych prodaval co mi tam napadalo a kupoval scaraby, tak verim ze muzu jet dolu skoro nonstop - otevru mapu na scaraba nejakou T16 co nemusim chodit celou, jen posbiram hromadky a zas jdu.

BARTUC: podle me mezi 2k a 7k uz nebude rozdil, je tam nejakej cenovej strop, nevim na jaky urovni presne, a uz i na 2k te urcite bude instantit i bila potvora, takze proste musis mit nejakou mechaniku proti, a ta bude fungovat uz v libovolne hloubce.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Kdyz do toho investuje hodne casu, probouchas se niz, ale at rekne Evelmind, ktery se myslim pokousel jit trochu niz jaky to je :)

ja jsem planoval char s geofri body, ale nepadl mi v lize a ani chancnout se mi ho nepovedlo..
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jezdim 250-300 s docela levným Ice Shotem a jde to hezky :)

Jinak tohle je první liga, kdy mi ta hra drží už poměrně dlouho. Nevim čim to
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: jaha, ja sem fakt levas, ja vetsinou delve vyuzivam na farmeni map, takze moc hluboko nelezu... a kdyz vidim ty 7k+ mentaly, tak si rikam, ze 2k prece nemuze bejt zase tak moc :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: to potrebujes guildu aby te zasobovala sulphitem.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: 2k je kurva hluboko :D Budes rad za 600 nebo kolik je zrovna challenge :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    to sou nejaky psycho buildy tyjo :-D polovinu itemu ani neznam :-D to je na me zatim moc vysoka divci... svyho minera asi menit nechci, jedu ball lightning a to me bavi na mapeni a bossing a druhyho minera asi ne. Rozhodne nemam ambice jezdit tyhle hloubky, takze spis neco fun, co udela aspon 2k :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a kdyz si to setridis jen podle delve, tak je videt, ze vsichni nejlepsi hrajou bud Icicle Mine, nebo Ice Shot
    https://poe.ninja/challenge/builds?sort=depth-solo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: na tohle je super poe.ninja, najdes si tam presne co lidi hrajou :-) treba tenhle je s Icicle Mine v 6800+ patre

https://poe.ninja/...r/sangwon0223/%ED%8F%89%EC%96%91%EB%A9%B4%EC%98%A5?i=1&search=sort%3Ddepth-solo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    pro me proste delve neni, nechapu proc, ale proste umiram instantne na ani nevim co... vim, ze nejsem zrovna extra tanky, ale tohle je divny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: fakt? tak to asi jedu spatnyho minera, nebo sem fakt levej :-D me prijde, ze dostavam silenej kotel uz nekde ve 150 :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: ja mam pocit, ze naopak mineri jsou ty, jak litaj nekolik tisic pater hlubuko :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hosi poradte nejakou delvovaci bestii, miner na delve neni nic moc, tak bych rad postavil nejakyho altika ciste na delve. diky
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Myslím, že co se týče zábavných videí a potřeby streamerů gamblovat, tak ty rukavice jsou naprosto příkladná ukázka kvalitního designu. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja rukavice bricknul nejpozdeji na treti vaal pokazdy, mel jsem jich asi deset tuhle ligu. Ale koukal jsem na Emypriana, a ten tam proste napali treba 10 vaalu, GG staty, ale prazi to tam dal protoze chce jeste navic vsechny sockety white... :-) Nakonec teda bricknul celej tab, ale jako nechapu i tak, jakou mam smulu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SKUNK23: jo ty jsou k tomu určený! :))
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WASQ: Ja sel vcera podruhe na Sejruse, coz je fight co me fakt nebavi, ale dal jsem ho tak mam radost. Necekane dropli rukavice...a na 5 vaal orb sem je spalil :-))
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem šel Uber Eldera (což je fight, co mě fakt baví) a dropnul mi Voidfletcher. Nevysrabil jsem a vaalnul ho. Dostal Point Blank. GG! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam