• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    wolcen.. :)

Wolcen is a Pretty Good Buggy Mess! [Impressions]
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LcjluZAkrq4&feature=emb_logo
    EXI
    EXI --- ---
    tsive, neni to prijemnej pocit, kdyz na HC skocite jako melee na bosse (orchard) a najednou vylitne ping na 2 sekundy :) nastesti jsem prezil, jede se dal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdybych to chtel nosit tak asi proste vezmu steel ring, a budu ho spamovat tema esencema co davaji +phys dmg - pokud nepotrebujes resisty, tak by nemel bejt problem dostat nejakej decentni, byt treba s min nebo crafted zivotama.
    To tak v lize i delam, ze kdyz mi padne steel, hodim na nej esenci, neco mastercraftnu, skoro vzdycky to nekdo koupi za par desitek chaosu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jas to chci nosit, chci mit aspon jednu trosku slusnou vec craftnutou na sobe :-D Druhej ress nepotrebuju, potrebuju tam dostat nejakou dalsi dmg, ressy mam celkem vyladeny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: to neni dost dobry na nejaky multimody - navic tim bys zabral jedinej suffix, kde jeste muzes mit neco dobryho. Takze bych tam asi craftnul resist a prodal.
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: kdyz multimod tak asi pak spis nacrafrit nez exalty, ty do toho jdou i tak narvat 3. Spis jsem nevedel, jestli se vyplati ten multimod jako takovej. Chce to na resolute impale cyclonera.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, co s tim? nechci to rozbit a Gurbon poradil, ze se mam zeptat vas zkusenejsich. Multimod (ma nekdo?) a pak ex spam, nebo neco jinyho? BTW to neni z moji hlavy, ja mel jen z prdele kliku :-D diky moc

GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: no uvidis, zaklad je porad stejnej, ale novyho je toho za 3 roky tolik, ze to nema cenu ani vyjmenovavat. Kazdopadne za me stale plati, ze ranger je mozna ta nejtezsi volba. Zalezi hodne co pojedes za skilly a podle toho kdyztak dotazy trochu konkretizuj.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: 3 roky zpet sem hral naposled asi. Tak nejak. No rozjel sem char v tom metamorphu ci jak se to menuje. Zatim libi, tak uvidime. A jedu rangera, zatim :) Spis esi je tu neco extra noveho mimo toho metamorphu ci jak se to menuje a tak.
    EXI
    EXI --- ---
    LIQUIDFREAK: hodne obecnej dotaz :] co bys rad vedel? a po jaky dobe se vracis?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: To je co za ligu? Blíží se víkend :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nejaky tipy pro navrativsiho, kdovi na jak dlouho? :)
    EXI
    EXI --- ---
    Taxem se dostal do zDPS HC ligy. Jde se ripovat :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako tuhle ligu jsem dal 600 pro challenge uplne bez nejaky krece, jeste mi spousta sulfit scarabu zbylo, nic jsem nekupoval. Takze zadnej support gildy neni treba, kdybych prodaval co mi tam napadalo a kupoval scaraby, tak verim ze muzu jet dolu skoro nonstop - otevru mapu na scaraba nejakou T16 co nemusim chodit celou, jen posbiram hromadky a zas jdu.

BARTUC: podle me mezi 2k a 7k uz nebude rozdil, je tam nejakej cenovej strop, nevim na jaky urovni presne, a uz i na 2k te urcite bude instantit i bila potvora, takze proste musis mit nejakou mechaniku proti, a ta bude fungovat uz v libovolne hloubce.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Kdyz do toho investuje hodne casu, probouchas se niz, ale at rekne Evelmind, ktery se myslim pokousel jit trochu niz jaky to je :)

ja jsem planoval char s geofri body, ale nepadl mi v lize a ani chancnout se mi ho nepovedlo..
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jezdim 250-300 s docela levným Ice Shotem a jde to hezky :)

Jinak tohle je první liga, kdy mi ta hra drží už poměrně dlouho. Nevim čim to
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: jaha, ja sem fakt levas, ja vetsinou delve vyuzivam na farmeni map, takze moc hluboko nelezu... a kdyz vidim ty 7k+ mentaly, tak si rikam, ze 2k prece nemuze bejt zase tak moc :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: to potrebujes guildu aby te zasobovala sulphitem.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: 2k je kurva hluboko :D Budes rad za 600 nebo kolik je zrovna challenge :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam