• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Jo takhle :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak samozrejme by to bylo volitelne. Asi bych to nemel zaply furt. Jde proste o ten pocit jak tam litaj miliony, chapes... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: dmg cisla me vzdy hrozne odpuzovala, muzes my vysvetlit co by jsi v poe videl pres ten strasnej bordel co tam je normalne ? a jeste by tam skakali tisice dementnich cisilek s dmg ? Proto mam poe rad ze tam presne tahle dementni uchylarna neni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: osobne se mi libi jen cisla dmg, to jsem vzdycky chtel, ale myslim je na to v GGG nejakej hate... :-(
    GURBON
    GURBON --- ---
    NYRLEM: ten protaceci strom vypada cool :D
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CARTMAN: ja zvazuju koupi, ale zatim mi to prijde graficky uplne jak kopie d3, coz me odrazuje. Tezko hledam motivaci chtit se vubec podivat na mechaniky :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NYRLEM: libi s emi na tom veci ktery me stve ze poe nema :D
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    wolcen.. :)

Wolcen is a Pretty Good Buggy Mess! [Impressions]
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LcjluZAkrq4&feature=emb_logo
    EXI
    EXI --- ---
    tsive, neni to prijemnej pocit, kdyz na HC skocite jako melee na bosse (orchard) a najednou vylitne ping na 2 sekundy :) nastesti jsem prezil, jede se dal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: kdybych to chtel nosit tak asi proste vezmu steel ring, a budu ho spamovat tema esencema co davaji +phys dmg - pokud nepotrebujes resisty, tak by nemel bejt problem dostat nejakej decentni, byt treba s min nebo crafted zivotama.
    To tak v lize i delam, ze kdyz mi padne steel, hodim na nej esenci, neco mastercraftnu, skoro vzdycky to nekdo koupi za par desitek chaosu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jas to chci nosit, chci mit aspon jednu trosku slusnou vec craftnutou na sobe :-D Druhej ress nepotrebuju, potrebuju tam dostat nejakou dalsi dmg, ressy mam celkem vyladeny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: to neni dost dobry na nejaky multimody - navic tim bys zabral jedinej suffix, kde jeste muzes mit neco dobryho. Takze bych tam asi craftnul resist a prodal.
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: kdyz multimod tak asi pak spis nacrafrit nez exalty, ty do toho jdou i tak narvat 3. Spis jsem nevedel, jestli se vyplati ten multimod jako takovej. Chce to na resolute impale cyclonera.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, co s tim? nechci to rozbit a Gurbon poradil, ze se mam zeptat vas zkusenejsich. Multimod (ma nekdo?) a pak ex spam, nebo neco jinyho? BTW to neni z moji hlavy, ja mel jen z prdele kliku :-D diky moc

GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: no uvidis, zaklad je porad stejnej, ale novyho je toho za 3 roky tolik, ze to nema cenu ani vyjmenovavat. Kazdopadne za me stale plati, ze ranger je mozna ta nejtezsi volba. Zalezi hodne co pojedes za skilly a podle toho kdyztak dotazy trochu konkretizuj.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: 3 roky zpet sem hral naposled asi. Tak nejak. No rozjel sem char v tom metamorphu ci jak se to menuje. Zatim libi, tak uvidime. A jedu rangera, zatim :) Spis esi je tu neco extra noveho mimo toho metamorphu ci jak se to menuje a tak.
    EXI
    EXI --- ---
    LIQUIDFREAK: hodne obecnej dotaz :] co bys rad vedel? a po jaky dobe se vracis?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: To je co za ligu? Blíží se víkend :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nejaky tipy pro navrativsiho, kdovi na jak dlouho? :)
    EXI
    EXI --- ---
    Taxem se dostal do zDPS HC ligy. Jde se ripovat :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam