Několik "newbie" dotazů
Po letech jsem si znovu nainstaloval Path of Exile a zjistil jsem, že hra již dávno nekončí Actem 3 :)
Rozjel jsem si Sciona podle tohoto buildu:
Blocktasm: 5.5k HP, flaskless 78/75 block, Dirt cheap. 1 mill screenwide DPS with knockback
a začal se ve hře znovu trochu orientovat (aktuálně v Act 4) a vyrojily se mi v hlavě tyto dotazy:
1. Jaké koupit Stash tabs
- zjistil jsem, že se dá Stash rozšířit o nové a v některých případech i specializované stash tabs
- nakoupil jsem nějaké support packy, za získané points koupil Currency tab (konečně všechny orby na jednom místě, setříděné a do "výšky") a Quad tab (takové odkladiště zatím)
- na koupi dalších tabs asi počkám zase na nějakou slevovou akci, ale jaké pak má smysl nakoupit?
Neplánuji nějaké rozsáhlé craftění, endgames s mnoha postavama atd. Nestačí jen ten premium tabs bundle? Ale stejně jako ten currency tab by se mi možná líbily i ty další "setříděné" specializované tabs. Ale nevím, jestli mají nějaký zásadní přínos.
2. Nové vendor recipe
- na jaké má smysl se zaměřit?
- zatím jedu:
A. flašky (3 stejné -> 1 level vyšší), >40% quality -> Glassblower's Bauble
B. Red-green-blue connected -> chromatic orb
C. Full rare set - do quad tab házím vše žluté a pak to semtam protřídím a prodám full set za Orb of chance (celé mi to aktuálně vázne na nedostatku Amuletů)
A asi se budu dívat na nějaké ty quality items (20%, >40%)
3. Filter item
- neznal jsem a velmi oceňuji!
- na
https://www.filterblade.xyz jsem si nějaké naklikal a velká spokojenost, šetří čas, zpřehlední, nemusím odnášet každý střep a prohledávat každou hromadu
- přesto mi připadne, že mám na mapě pořád nějak moc věcí :)
- nějaký tip na dobrý filtr pro postavu lvl40 a výš
Mockrát děkuji za reakce a omlouvám se pokud jsou moc triviální.