• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: to řešilo všechny předměty přes které jsi přejel kurzorem, to bylo velmi oprávněné to zabanovat, takový tool fakt není fér play.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Neříkám že by nestálo za to aby se to na straně žžž trochu zlepšilo, ale to co myslím já je to, jak byli banovaný lidi za to, že automaticky oceňovali předměty a spamovali tak requesty na api. Jestli si to pamatuju dobře, šlo o miliony requestů denně.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Oh, before you go you should also know that Ground Slam, Sunder and Earthquake can also be used unarmed. Enjoy!
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: a ja si doted myslel ze za to zatezovani muzou ty playstationy a xboxy
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Myslel jsem že je to starší, přeci jen nesleduju teď reddit tolik jako když jedu poe aktivně, ale stala se takový ošklivý, nepěkná věc. Pokud používáte poeoverlay (bral jsem že věc se zatěžováním poe serverů se vyřešila, takže já jsem ho třeba používal i dál), tak dev se rozhodl spojit se s Overwolf. Z toho vyplývá plno nepěkných věcí, jako sbírání dat a já nevím co ještě. Abych to zbytečně nevysvětloval, více zde:
    Regarding PoE Overlay and PoE Planner using Overwolf for future updates. : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/h099af/regarding_poe_overlay_and_poe_planner_using/
    pokud to chcete používat dál, už vznikla minimálně jedna odnož a asi čas ukáže jak to bude fungovat a zda se tomu někdo bude věnovat
    PoE-Overlay Community Fork : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/h0r3jr/poeoverlay_community_fork/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: armour. Prostě těch se zbrojema :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Na ssf dělám u armory strongboxů v mapách alch (když jich je dost) + vaal na šanci na 6link.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    WASQ: jsem to blbě napsal, myslel jsem že napoprvé jsou zajímavější než v kampani :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BOBES: během levlení? napiju se ze svý quicksilver flašky na které mám freeze imunitu a pohnu se od bedny, pobiju monstra a běžím dál.
    Neidentifikuju, nic s nima nedělám, protože to během levlení nestojí za to.

V mapách ze začátku transmutuju, pozděij pak už jen otevírám na co narazím a řeším jen Arcanist (currency), Diviners (divination karty) a Cartographers (mapy), to jsou jediný, který jakkoli roluju.

Zbytek prostě otevírám jak je.
    BOBES
    BOBES --- ---
    Ještě mi poraďte, co obvykle děláte se strongboxama?

Vím, že se na ně dají používat orb, takže na normal strongbox obvykle použiju orb of chance, s kterýma stejně nevím, co jinak dělat, abych měl lepší loot.
    WASQ
    WASQ --- ---
    RADICETA: Ne nejsou. Nelži mu!
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ty trialy tě mají jen naučit mechaniku labytintu potom. Trialy v mapách na uber labyrint jsou už ze začátku zajímavější.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBES: celkem paradoxní je, že jsem léta strávil u Diablovek a Dark Souls a na PoE narazil až před měsícem :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBES: jedu teď svůj první průchod, aktuálně Act VIII... na buildy jsem nekoukal, filter Neversink semi-strict, koupil jsem premium stashku... jedu to tak nějak intuitivně (fire Witch - elementalist), nerozumim skoro ničemu, co se tady píše, ale baví mě to objevovat :) největší zklamání jsou pro mě zatim puzzle trialy, to je fakt hodně velká slabota...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BOBES: S tabama určitě počkej na slevy, točej je skoro pořád a hodí se všechny :D
    na mapování jsou super, map tab a fragment tab.

A na chance orb recept se vyprdni, až se dsotaneš na level 60, začni dělat chaos recept, jestli jsi v trade lize.

A někdo ze stremeru ma určitě nějaké summary co se událo za posedních 7 let :D

Welcome back
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    BOBES: Do začátku dobrá volba. Filtr si můžeš i přiřadit k účtu a pak se ti aktualizuje sám ve hře.
    BOBES
    BOBES --- ---
    RADICETA: Díky.
    Asi si zatím vyberu neversink(ův) "2 Semi-Strict": Healthy balance. Great for new leagues and beginners and medium-speed endgame gameplay. Hides the worst rares. Good for chaos recipes.

Sice skrývá Chromatic recepty (ale jen large a medium věci, 1x3 nechává) a nějaké flašky, ale asi na to kašlu. Je čas se posunout dále.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    BOBES: filterblade je od ID neversink, který už leta spravuje svůj itemfiltr v mnoha úrovních jak přísně má schovávat věci. Začni třeba tam - říká se tomu strictness. Já mám třeba celkem rád sovereign filtr od stupidfathobbit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BOBES: Na taby bejvaj slevy, aspon jednou do mesice. Koupis pak celej bundle.
    BOBES
    BOBES --- ---
    Několik "newbie" dotazů

Po letech jsem si znovu nainstaloval Path of Exile a zjistil jsem, že hra již dávno nekončí Actem 3 :)

Rozjel jsem si Sciona podle tohoto buildu: Blocktasm: 5.5k HP, flaskless 78/75 block, Dirt cheap. 1 mill screenwide DPS with knockback
    a začal se ve hře znovu trochu orientovat (aktuálně v Act 4) a vyrojily se mi v hlavě tyto dotazy:

1. Jaké koupit Stash tabs
    - zjistil jsem, že se dá Stash rozšířit o nové a v některých případech i specializované stash tabs
    - nakoupil jsem nějaké support packy, za získané points koupil Currency tab (konečně všechny orby na jednom místě, setříděné a do "výšky") a Quad tab (takové odkladiště zatím)
    - na koupi dalších tabs asi počkám zase na nějakou slevovou akci, ale jaké pak má smysl nakoupit?

Neplánuji nějaké rozsáhlé craftění, endgames s mnoha postavama atd. Nestačí jen ten premium tabs bundle? Ale stejně jako ten currency tab by se mi možná líbily i ty další "setříděné" specializované tabs. Ale nevím, jestli mají nějaký zásadní přínos.

2. Nové vendor recipe
    - na jaké má smysl se zaměřit?
    - zatím jedu:
    A. flašky (3 stejné -> 1 level vyšší), >40% quality -> Glassblower's Bauble
    B. Red-green-blue connected -> chromatic orb
    C. Full rare set - do quad tab házím vše žluté a pak to semtam protřídím a prodám full set za Orb of chance (celé mi to aktuálně vázne na nedostatku Amuletů)

A asi se budu dívat na nějaké ty quality items (20%, >40%)

3. Filter item
    - neznal jsem a velmi oceňuji!
    - na https://www.filterblade.xyz jsem si nějaké naklikal a velká spokojenost, šetří čas, zpřehlední, nemusím odnášet každý střep a prohledávat každou hromadu
    - přesto mi připadne, že mám na mapě pořád nějak moc věcí :)
    - nějaký tip na dobrý filtr pro postavu lvl40 a výš

Mockrát děkuji za reakce a omlouvám se pokud jsou moc triviální.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    konecne spravnej trailer.

Path of Exile: Harvest ACTUAL Trailer - PoE Trailer Parody
    https://www.youtube.com/watch?v=lBGMEw1lVyc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam