• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: chybi mi tam teda aby bylo idealne videt, kolik mam celkem nahromadene energie od kazde barvy.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - 3.11.1 Patch Notes Preview - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2890746
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: se mi libi, jak kazdou ligu hrozne rychle najdou nejakej jinej zpusob, jak si tisknout penize :-) tohle je treba stoji tak cca 3 exalty za run, ale ocividne i tak se to vyplati v tom mnozstvi dropu, co jim padne jen z tech div karet
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: podle me je dulezite jedine - mit 3x pole, kde budes pestovat trojky/ctyrky. Na to funguje i ten muj puvodni setup, 2/3 se davaji doprostred max 8, a ctyrka tam jde pestovat jen jedna, vzdycky nejvic na boku uprostred na strane co sousedi s jinym polem - tj. prostredni pole jediny umi dve ctyrky, ale realne stejne normalni clovek dela max jednu.
    K tomu dalsi minimalne 3x pole na sazeni jednicek, co nejbliz waypointu. Ja mam 12 policek celkem, a i pote, co to buffli, malokdy vyuziju vic jak dva od kazdeho. Uvazuju v budoucnu to snizim na 9 na ukor kolektoru.

Potom je treba mit zasobu kolektoru, a je celkem jedno kam je das, ja je davam kolem poli hlavne, protoze mit je nekde extra znamena mit jeden pylon na kazde tri, minus linky spoujuji pylony. Ale primo z pole je mozne mit neomezeny pocet pylonu (nebo je to tolik kde jsem na strop nenarazil jeste), takze je to efektivnejsi, navic muzou byt trosku dal.

No a pak prostor, kam budes schovavat crafty, nemusi bejt velkej, protoze se to da opojit a dat do banky.

Tj. je spousta zpusobu, jak si to usporadat, jak to komu vyhovuje.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: jj, tahle parta hraje jinou hru..5
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Co si myslite o tomdle, mne to prijde asi lepsi ne?
    EXI
    EXI --- ---
    history of molten strike

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je jinej level :)

[PoE] Stream Highlights #379 - 2 Headhunters in 2 hours
    https://www.youtube.com/watch?v=acQ8dSzvD2o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BLACKDRAGON: Marauder je dobrej farmar. Ma celkem dost sily a hodne vydrzi.
    A naradi na zahradniceni je ted na vyber hodne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: Přesuň faktorio z wish listu do koupenych polozek. Slevu na to nikdy deat nebudou a s final releasem podrazi, takize doporucim koupit hned. Hra je to super.
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    ahoj, aky je nej build a zpusob na farmeni? pokud jich je vic, preferuji Maraudera, two handed s aoe main gemy (aoe z utoku, ne castu)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - What To Expect This Year - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2883564
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem se včera zasekl několik hodin na stavění zahrady. Nasbíral jsem inspiraci a nakonec tvořil podle sebe. S výsledkem jsem hrozně spokojenej, udělal jsem jí fakt hezky a snad i funkční. 2x3 pole na t1 a 3 pole (od každý barvy jedno), kde se dá pěstovat všechno t2+.

Mi to připomělo, proč asi mám Factorio ve wishlistu :)
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Jaaaaaj - za těch x let mi padl první Exalted orb a už na 40lvl. Tak třeba trochu potuním dear :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EXI: ja si taky postavil tento - krom vsech storage, protoze zatim nemam moc co storagovat. jsem kolem lvl 50 a nehral jsem od metamorphu. nechapu ten modrej pylon v pravym hornim rohu mapy. ten tam neni potreba, pokud to clovek nehodla expandovat do toho extreme modelu.

a vic bordelu z ruznych lig by nevadilo, kdyby vsechno skoro pravidelne nedavali do core. na poe je sice krasna slozitost. myslim ale, ze timto tempem to je neudrzitelny. meli by to nejak promyslet, nez se jim ten domek z karet rozpadne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Xtreme ale opravdu :D A zpocatku mne to bavilo, ale ted uz tam ani nelezu. Samozrejme, moznosti kraftu jsou bezvadny, ale jebacky s tim ze to je ve finale k zbliti :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: jj chápu, taky hejt :D
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: vytvořej problém a řešení znamená "zaplať". to by ani tak nevadilo, kdyby to řešení bylo funkční. rozdrobit loot na tři další taby lol
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: Přesně. Ani ze mě za nový taby nic nevytáhnou. Až přidají nějakej autosort, kdy si kliknu button v quadu a on mi to rozháže do ligovejch tabů, tak jo. Jinak srát.

Taby jsou fakt průser. Udělat problém s přidáváním hromady srance, kterej můžeš sbírat a skladovat a řešit to takhle polovičatě...? wtf ggg :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam