• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    WASQ: ja tuhle ligu dojel akorat na lvl 75 a uz sem to 15 dni nezapnul... :/ a to jsem predtim delirium drtil i dva mesice od launche, uvidime co prijde v dalsi lize :) nebo to mozna jeste zapnu... uvidime...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja na to sbírám morální sílu, ale problém je, že jsem od zacatku ligy krome zakladniho expeni nenasel cas na to bejt u hry dyl jak hodinu a nechat to rozdelany nemuzu :-D Uvidime, pokusim se k tomu nejak dostat. Udelam chally v diablu a vrhnu se na to
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    YORK: U každý ligy se objevují komentáře, jak je proti playstylu většiny hráčů :))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Doporučím to nedělat. resp nedělat to že zavřeš oči a ignoruješ mechaniku.
    Na začátku jsem to taky udělal, ale spíš proto, že se mi nechtělo to zkoumat.

Co bych doporučil je si vzít jednochuchý setup, co jsme postovali předtím a nastavit si ho. To máš cca za hoďdku hotový. Zkus si dojet alespoň jednou k nějakým vyšším Tierům semínek T3 už jsou hodně zajímavý a netrvá to dlouho. Prostě dát tomu šanci, to craftení je fakt zajímavý a silný.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Tohle posílal jen okopírovaný z redditu, takže asi ne, navíc není jasné jaký to je zdroj. Bral bych ten graf hodně s rezervou.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Taky mi přijde, že je to SSF liga a míjí se s playstylem většiny hráčů.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: si nemuzu na SSF stezovat na stesti jako, enlighten na 4ku na poprve, prvni awaken gen co mi padnul je presne do buildu, padnul mi uniq ring na skitterboty co jsem presne potreboval jako jedinej uniq v buildu, na 5 altu jsem nakraftil amulet co se prodavaji v trade za desitky exa, padnul mi hunter quiver presne base co jsem chtel, a uniq rukavice se shockem co mi pomahaji rychlejc expit... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me to nahodou bavi, a do SSF je to crafteni super, v podstate mam vsechno na te urovni, co bych si v trade kupoval, ale vyrobil jsem si to sam zadarmo, takze z toho mam vetsi radost... :-) Nektery challenge jsou v SSF fakt hard, takze mozna casem bud prejdu nebo tam poslu alta s exaltama, ale zatim nemam pocit vyhoreni, co se obvykle na levelu 97 u me v lize dostavuje, porad je tu dost veci co delat.

Nicmene podotykam me bavila moc i ta liga se syntezou, co se pak ani nedostala do core, asi si umim proste na vsem najit neco pekneho... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem chtěl hrát nějakej bane/chaos dot, ale padla mi (na ssf) Ngamahu sekera a tak jako správnej hipster hraju Cyclone až poté, co dostal Nerf :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    pro me je treba harvest natolik velkej voser, ze tu mechaniku sem zatim vubec neresil. Je fakt, ze po deliriu ted hraju hoooodne pomalu a casualne, jeste jsem nesundal ani siriuse prvniho a polovina myho gearu je lvl 20 :-D v zahradce mam 3 policka co sem dostal na zacatku a hotovo a vubec nevim, jestli se tomu budu nejak vic venovat. Pokud budu schopnej dat 24 challu bez toho, tak to asi kompletne odignoruju :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: A máš graf retence předchozích lig?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak jasně že ten graf nemá nic společného z tabama, já ho bral jako vypovídající hodnotu o tom, že poslední ligy nejsou úplně to pravé ořechové po čem většinová populace evidentně touží.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ale tak Chris to povídal - tahle liga bude o týden kratší, protože ta další bude kulervoucí. Já osobně jsem za tenhle systím lig rád. Jednou za tři měsíce se k tý hzře na 3-6 týdnů vrátím, díky čemu se mi ta hra neomrzí a nejsem z ní vyhořelej. Jasně, někdy to vydrží sotva tři týdny a tolik mě to nebaví, jindy u toho sedím měsíc a půl v kuse.

Nedokážu si moc představit, jak jinak by dneska chtěli udržet takhle velkou (a rozrůstající se) hráčskou základnu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ten graf nemá imo nic společnýho s novejma tabama. Lidi prostě nebaví liga "bez contentu" - standard s craftěním+

Samozřejmě, že nový taby jsou úplnej úlet- aspoň do tý doby, dokud nepřidají button na automatický třídění. Kupovat si je nemusíš, to je každýho věc. Já mám hromadu transmogů, všechny taby, quady etc, ale nový taby jsem nekoupil. Stejně tak jsem nekoupil ani supporters pack pro tuhle ligu, protože se mi to nelíbí a nehraju. Ale to je prostě každýho věc.

Mě by třeba zajímalo, jak velkej dosah může mít jedna "ne úplně úspěšná" liga na kvalitu té (těch) následujících?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Jo a jen já tu hru mam fakt rád i když to tak třeba nevyznělo z toho co jsem psal.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Jo to máš samozřejmě pravdu, ale ve finále přidali nový akt jen jeden, zbytek sou poupravené původní lokace. Mno osobně si myslím že na PoE2 dělá jiný team lidí než ten co se stará o jedničku, ale neříkám že se nepletu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Rád bych připomněl to, že to není tak dlouho, co přidali šest (6!!!) aktů. A celou dobu dělají na PoE2.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WASQ: Můj názor na to je, že spousta lidí to má stejně hozené jako já, štve je politika GGG posledních lig, kdy je čim dal vice vidět, ze je zajímají prachy především až na prvním miste. Jako soráč ale vymýšlet nové ligy už s tím, že tam musí být co nejvíc sraček co ti zahltí stash a donutí tě tím koupit nové předražené stash taby mi přijde dost zvrácená. Přesvědčoval jsem sám sebe ze se třeba pletu, ale tady Harvest už je za mne posledním důkazem teto politiky a to vydáni nových 3 tabu, které jako mohli být s klidnou hlavou přidané v těch stávajících mě přijde už úplně mimo...jako sry proč blightmap tab není v map tabu ? Rozumim politice FtP musí na něčem vydělávat ale dle mého názoru se dali na špatnou cestu a tohle není způsob jaký se lidem zamlouvá...což je vidět na grafu od WASQ níže. Ale samozřejmě netvrdím, že je to tím co píšu, důvodů bude vícero...
    Za mě by pomohlo kdyby rozšiřovali ten svět o nové oblasti atd... a ne že do stejných kulis přidaj další sráděry na víc (nevim jak to vyhovuje vám ale běhat po milionate to samé se po tech 6 letech dost zajídá), je tam toho už tolik, že polovinu z těch mechanismů prostě lidi ignorujou. Jo a z mých známych se na PoE dost lidí vybodlo po té co předělali atlas na Syruse, to byl krok špatným směrem, jednoduchou zábavnou mechaniku předělali na tenhle shit. Ale tak 100 lidí 1000 chutí. Tak a teď mě umlaťte názorama.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pro info graf úbytku poe populace v posledních ligách (steam charts). Osobně jsem dal Siruse a1 někdy minulý týden a už to nezapl. Tak zas za 3 měsíce :(

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    začíná mě to bavit. někdo si u mě vyrobil +2 convoking wandku, měl tam už +1 minion, dal tam "can't roll caster" a pak +Caster ze zahradky a sup, bylo tam +2. Jako nevim jestli to nemuze narolovat kterejkoliv z nich ale to jsem ziral, minulou ligu jsem za to platil 20ex.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam