• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: jojo to sem si vsiml, jen se mi tam nechce lezt :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: ok, takže třeba Matomorf první měsíc (ale to zas byly vánoční svátky? .) )

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    zase je pravda, že posledních několik lig (metamorph, delirium) byly exploze dropů a teď je to prostě urob si sám
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Jako srovnávat harvest přes letní prázdniny s ligou, která běžela přes korona karanténu mi nepřijde moc fér :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    jo sry, data:

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: v zahradě je vlastní storage na semínka, minimálně ta základní

WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: Já ti dám rezervu :D Ten graf ano je z redditu, ale utaženej nijak není. Koukni se na SteamCharts PoE. Minulá liga stoupající tendence a po tejdnu peak 130k lidí -> po 5 tejdnech 74k. Tahle liga start 125k lidí (19.6.) -> 7. července 48k lidí.

Tohle imo ukazuje přesně na to, že většina lidí má radši ligu typu HULK SMASH CHALLENGE, než farmaření v zahradě (nic proti ani jedný tý skupině..)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: ja ani nevim jak poznam, kterej tier to je, hazu to do jednoho stash tabu :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: hele to nastavení toho pole není nijak těžký, ono jsi stejně limitovaný tím, jak moc chodíš mapy

tohle tu někdo kdysi postoval, je to docela fajn srozumitelný setup

PoE Garden Layout - Disk Google
    https://docs.google.com/...Vur8mhGGnGZj38ZhQE030FsAM/htmlview?pru=AAABcx_g0ng*FNafTaX40bhN6HK3p5KR0g
    (v druhím tabu je i návod, jak zapojit ten storage, každý pylon je totiž omezen jen na 4 dráty)
    ze začátku bych vůbec neřešil nějaké vyšší tiery, ty bych klidně skladoval zatím, dokud si neuděláš větší zásoby energie na první vlny T2 semen, pak už je to trochu snowball, co se energie týče, jen je třeba mít dost storage.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    WASQ: ja tuhle ligu dojel akorat na lvl 75 a uz sem to 15 dni nezapnul... :/ a to jsem predtim delirium drtil i dva mesice od launche, uvidime co prijde v dalsi lize :) nebo to mozna jeste zapnu... uvidime...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja na to sbírám morální sílu, ale problém je, že jsem od zacatku ligy krome zakladniho expeni nenasel cas na to bejt u hry dyl jak hodinu a nechat to rozdelany nemuzu :-D Uvidime, pokusim se k tomu nejak dostat. Udelam chally v diablu a vrhnu se na to
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    YORK: U každý ligy se objevují komentáře, jak je proti playstylu většiny hráčů :))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Doporučím to nedělat. resp nedělat to že zavřeš oči a ignoruješ mechaniku.
    Na začátku jsem to taky udělal, ale spíš proto, že se mi nechtělo to zkoumat.

Co bych doporučil je si vzít jednochuchý setup, co jsme postovali předtím a nastavit si ho. To máš cca za hoďdku hotový. Zkus si dojet alespoň jednou k nějakým vyšším Tierům semínek T3 už jsou hodně zajímavý a netrvá to dlouho. Prostě dát tomu šanci, to craftení je fakt zajímavý a silný.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Tohle posílal jen okopírovaný z redditu, takže asi ne, navíc není jasné jaký to je zdroj. Bral bych ten graf hodně s rezervou.
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Taky mi přijde, že je to SSF liga a míjí se s playstylem většiny hráčů.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: si nemuzu na SSF stezovat na stesti jako, enlighten na 4ku na poprve, prvni awaken gen co mi padnul je presne do buildu, padnul mi uniq ring na skitterboty co jsem presne potreboval jako jedinej uniq v buildu, na 5 altu jsem nakraftil amulet co se prodavaji v trade za desitky exa, padnul mi hunter quiver presne base co jsem chtel, a uniq rukavice se shockem co mi pomahaji rychlejc expit... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me to nahodou bavi, a do SSF je to crafteni super, v podstate mam vsechno na te urovni, co bych si v trade kupoval, ale vyrobil jsem si to sam zadarmo, takze z toho mam vetsi radost... :-) Nektery challenge jsou v SSF fakt hard, takze mozna casem bud prejdu nebo tam poslu alta s exaltama, ale zatim nemam pocit vyhoreni, co se obvykle na levelu 97 u me v lize dostavuje, porad je tu dost veci co delat.

Nicmene podotykam me bavila moc i ta liga se syntezou, co se pak ani nedostala do core, asi si umim proste na vsem najit neco pekneho... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem chtěl hrát nějakej bane/chaos dot, ale padla mi (na ssf) Ngamahu sekera a tak jako správnej hipster hraju Cyclone až poté, co dostal Nerf :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    pro me je treba harvest natolik velkej voser, ze tu mechaniku sem zatim vubec neresil. Je fakt, ze po deliriu ted hraju hoooodne pomalu a casualne, jeste jsem nesundal ani siriuse prvniho a polovina myho gearu je lvl 20 :-D v zahradce mam 3 policka co sem dostal na zacatku a hotovo a vubec nevim, jestli se tomu budu nejak vic venovat. Pokud budu schopnej dat 24 challu bez toho, tak to asi kompletne odignoruju :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: A máš graf retence předchozích lig?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam