• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: storm prison wandka :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: zvysit crit na zbranich moc nejde, max mit 2 vidlicky ( taky jsem zkousel) a s tim stitem kdy se vzdycky trefim to jde lip
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: no to je primo to co hraju, nechapu jak to za 3 hodky udelal
    Kazdopadne jsem vcera rozjel venom gyre a zatim to vypada o moc silnejsi. Az vydelam, k tomu invalidovi se jeste vratim.
    MRORANGE: Chargu imho generuje dost, casto bezi z mrtvyho chumlu s plnejma za coz v mym pripade muze asi primarne ten enchant na helme.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: pro zajímavost, sice jako asi trochu extrémní gear, ale i kdyby to mělo být na jednou takovým čase, s nějakým gearem v heistu dostupným, tak poříd slušný imho. V momentě kdy bude mít člověk rozumný charge generation, tak bych se zaměřil na snižování cooldownu (což požaduje dost aps)

CoC Discharge 3.12 - Shaper in Standard (3 hours or so after Heist released)
    https://www.youtube.com/watch?v=ErTlhy4elGs
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Když to vezmu co byly problémy u starýho coc discharge, tak bych imho řekl, že budeš generovat málo charges, bude to chtít zvýšit crit na zbrani+víc attack/second. Zkusil bych, pokud máš na respec, odstranit zatím Opportunistic a vzít Deadly infusion, kde máš 1,5% base crit při plných powercharges

Obecnej problém s coc discharge byl, že to potřebuje přeci jen rozumnej gear aby to fungovalo dobře. A v nějaký moment to určitě dobře fungovat bude...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: A ten cluster jewel ma dobry jmeno: Endless Misery, asi tim chteli neco naznacit :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Co to nejet jako coc, ale jako selfcast s necimco ty charge generuje?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Na dvere musis klikat prostrednim tlacitkem a drzet u toho shift :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    mozna delam neco jeste blbje ale pochybuju, kdyby se na tu katastrofu chtel nekdo podivat
    View Profile - Path of Exile - Gurbon
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters
    Rikal_si_Hurikan
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: 1) volls armor je drahej jak pes, doted ho nemam
    2) singletarget dmg je uplne tragicka a na lvl75 mam problem i s t2 bossama
    3) ostatni potrebnej gear je taky dost mastnej ale s tim jsem tak nejak pocital
    4) ten 3 sec cooldown je prakticky nehratelnej, takze jedine s tim gemem co ti bere AoE ( to tolik nevadi) a dmg ( coz vadi docela dost)
    5) je to znacne papirovy, coz na clear az tak nevadi, ale u bossu v kombinaci s malou dmg je to k posrani
    Zacinam vymejslet co jet jinyho abych na tuhle mrtku vydelal.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: i s tím jewelem na snížení cooldownu? Co je největší problém?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak teda CoC discharge shadowa muzu vrele nedoporucit, hodne se s tim trapim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Doufam ze v tech heistech udelaj neco s tema dverma, vcera jsem jich dal asi prvnich 20 a 2x jsem se zasek v otevrenejch dverich ze jsem musel vyskocit ze hry.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    někdo tu nedávno řešil:

Fixed a bug where the experience penalty on death was not applied consistently in Heist areas.

a pár dalších minor fixů. na konci v odkazech v předešlém postu.

také:
    Killing Monsters Increasing Your Alert Level
    We killed this. It's not a thing anymore.
    a
    Choke Points in Heists
    We are reducing the number of rare guards that can gather in formation behind Heist doors.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    dnes malý patch
    Announcements - Today's Hotfix for Heist - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2942714

zítra by měl být nějaký větší blog post o budoucích změnách
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja jsem zatim neskutecne nadsenej z toho poison BV assasina. Jsem zvedavej, co to bude delat na 6l a s ST daggerama :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to ja musim rict asi vubec prvne nezustanu u prvniho charu, co jsem v lize zalozil, mi ten FB Inkvizitor Ice Crash missuje i s hits can be evaded, klidne 4x za sebou to netrefi nic, nechapu jako... a jelikoz vubec nikdo nehraje totez, tak tezko resit

takze potrebuju nejakej novej build, idealne tentokrat neco, co se neovlada 9 tlacitkama.... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Mno vybral si nam luck na celou ligu :) Cg
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: To se mi v životě nestalo. :D
    EXI
    EXI --- ---
    dneska vecer mi padla helma s 20% inc. duration na blade vortex.. rikam si - slusnej luck, padne mi enchant na skill co prave hraju :) asi za hodku najdu poslední trial a v uberlabu hitnu 40% spell dmg na BV (twice blessed). co se to deje :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam