• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem chtel zacit pouzivat nejakou trackovaci utilitu, abych videl cerny na bilym jak furt nekde afkuju :-), a zjistil jsem, ze nechapu, jak to funguje - mel jsem obavu, aby to nedelal treba z nejakeho dump tabu, coz by ted po zmene autotrideni neslo... ale nedela
    pak jsem si myslel, ze kdyz aplikaci nasmeruju na herni log PoE, tak to proste bere z nej, ale ted jsem celkem prekvapive zjistil, ze v tom logu vlastne vubec nic tak podrobneho neni, a i presto to nejak funguje... tusi nekdo?

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Puvodne sem byl skepticky, pac sem si neprecet co to poradne dela. Ale je to fajn se vysypat po kazdy mape ci heistu trosku jednodusejc. Takze za mne vitam.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Mám to stejně, ale vlastně mi to nevadí, protože díky tomu nepotřebuju tolik scrollovat mezi tabama.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: na standardu ve stashi je v pravém horním rohu stash "panelu" gg setting kolečko, kam teď přibyly afinita a přehazování tabů jak do nich sortuješ itemy zaklikávátka, tak je tam už několik lig možnost schování remove only tabů.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se naucil pouzivat seznam tabu v pravo co jde konecne od minuly ligy mit porad vypicenej a jsem spokojenej... afinity to dostaly na jinej lvl :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Hmm afinity, toho sem si napoprve nevsim... dobry! Jen bych se obesel bez ty ikonky v nazvu tabu. Naschval mam vsechny pojmenovany jednim znakem abych jich videl co nejvic a tohle je rozsiruje... Ale konec popelkovani za to urcite stoji.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Ha super. Na tohle cekam 6 let ze to tam dodelaj. Diky za osvetleni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: to znamena, ze reknes, ze treba essence po ctrl+click padne vzdycky do tabu Essence, bez ohledu na to, na kterej tab se zrovna divas kdyz klikas
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Afinity ?? Co mi zase uteklo a k cemu to je dobry. Dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak 39/40, dneska jsem konecne dal tu posranou challenge s IC, ale bohuzel jsem zrovna nenahraval... takze mam nahranejch jen asi 40 neuspesnejch pokusu, ale ten povedenej ne, video nebude :-( :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jak je vypnes?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ano, radeji z posledni ligy nez z bordelu na standardu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Jsem opakovaně rád že jsem si ho nepořídil. I delve jsem si pořídil kvůli afinitě a snadnějšímu uložení, ale craftí člověk stejně v inventáři...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: imho ne, jen to asi přejmenovat zpět na std na čísla s odpovídající barvou....

EVILMIND: holt musíš vypnout take only taby a ostatní přejmenovat, takhle jsem to udělal a budu před lednem tweakovat určitě
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me by pro zmenu vyhovovalo, kdyby to bralo ne ze standardu, kde mam milion read only tabu, ale z posledni ligy... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    kdyz uz se tu mluvi o stashich. jde nekde vypnout, aby pri nove lize zkopiroval rozlozeni, nazvy a barvy tabu ze standardu?

vyhovovalo mi, kdyz bylo vsechno zeleny s cislama a ja si je pojmenovaval podle potreby. je sice fajn, ze specialni taby na currency, mapy, fragmenty nebo essence mam hned pojmenovany, ale precejen radeji si znovu prejmenuju jednotky specialnich tabu nez desitky normalnich tabu. navic na standardu mam v normalnich tabech prevazne stary verze map, protoze v map tabu lze mit jen jednu verzi map.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    afinity pecka, doufam, ze pridaji dalsi moznosti, jako treba ilvl itemu na chaos recepty a tak :_)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě vadí, že když ctrl+klikám unikáty do dump tabu, tak když už je jednou mám v Uniq stashi, tak se nepřesunou nikam a musím je ručně přetáhnout do stashe.

Ale jinak je to super, vyřešil jsem plnej dumptab pod 15 minut a je to radost s tím pracovat :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: skvěle :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jo uz jsem si vzpomnel, Whakano umi max 255 revealu, pak uz dalsi nepribejvaj :-) coz je zrovna limit, na kterej se dostanes docela snadno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam