• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    YORK
    YORK --- ---
    GURBON: Exposure vždycky zůstává na mobovi.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nejsem si jistej ani podle wiki tak se zeptam tady.
    Wave of Conviction to Exposure dela jen pro tu vlnu, nebo zustava na potvorach po dobu toho duration?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JANDOS: A já mám vánoce, když najdu synthesis ring s curse on hit implicitem :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Pry nejlepsi foil v historii. 960pDPS

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jako uprimne, ja spis uvazuju u melee ted, protoze hlavnim endgame tady je bosskilling, a melee proste maji mnohem vetsi dmg. Z nejakyho duvodu se magove o dost hur skalujou s +level mi prijde. Nicmene chci tomu dat sanci a nejdriv dotahnout tenhle equip (+2 wandu jsem koupil pred chvili a uz nejakou dobu se snazim obarvit/vycraftit +1 astral) co to pujde, jestli to bude mit smysl, pak teprve si udelam jinou chestu jen na melee.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: pěkný. Já jsem switchnul na mágy dneska večer, poté, co jsem 6liknul Fleshcrafter, kterej mi vcelku náhodně padnul.

A dobře se to hraje! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty Maven invitation ze stredu mapy jsou fakt jako zabava :-)

[PoE] - deathless Maven's Crucible Elder Guardians with skelemages - AKA RUN chicken RUN!
    https://www.youtube.com/watch?v=sjQFxH1xtb0

[PoE] - deathless Maven's Crucible Shaper Guardians with skelemages
    https://www.youtube.com/watch?v=Cn0e4o7OWrs
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    já taky skoro nikdy, valím před sebou balíky různý currency. A v ssf alty a fusingy vždycky docením :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja akorat jednou pro challenge, jinak mi prijde je 2k prilis, vzdycky tam je aspon currency co poberu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jak casto refreshujete nabidku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nabidky se zacinaji zlepsovat, ted jeste ten HH :-)

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Patch Notes - 3.13.0b Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3015422
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: Budes se divit ale jinak to nefunguje, ten freesync specialne ve poe
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: vsync vypni když máš variable refresh rate (gsync/free sync) a nastav si horní limit fps stejný s monitorem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: fps vyleti a je to ok, ale to nechci prave.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: vypnout/zapnout vsync?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: neni, respektive vulkan super ale chova se to stejne, ale nesmi prijit zrcadlo z predchozi ligy.. Nevzpomenu si jak se to menuje, tam zas fps pada nekde uplne dolu. Nechapu
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: zkus prehodit DX/Vulcan jestli to aspon v jednom nebude lepsi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ryzen 5800x, ´X570 deska, 6800xt, 64gb ram 3600, pcie 4.0 ssd. Predtim sem mel RX570 8GB, pak 5600xt 6gb a nic takovyho se nedelo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    nevite o nejakych gfx zmenach? Tedy, dneska sem sosnul a na chvili zapnul, mam freesync monas a grafu. Nicmene jak ete v heistu nebyl problem drzet onech 75Hz, ted to furt pada lehce pod 75 a dost to neznatelne skace a je to neprijemny. PC mam enough takze tam bych nehledal.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    inu, padl mi lioneyes jewel a pak tohle. Asi budu dělat nějakej bow bleed build, když mě to ssf tak nutí :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam