• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Awakened poe trade
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem docela zvedavej jak to bude vypadat az prijdu domu, byl jeste nejakej hotfix, ale ty reakce fakt jako vypadaji, ze komu to predtim padalo a bylo pomaly, tomu se to fixlo, ale zase lidi co ani predtim nemeli problem, ho ted maji... :-) Takže až večer uvidím, jestli jsem v tomhle kole rulety vyhrál.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jeste stesti ze mam dost pameti a niceho ksem si nevsiml ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorat na redditu je tuna prispevku o tom, ze po tomhle patchi to sezere dvojnasobek pameti chvili po spusteni :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: konecne to pul minuty po spusteni nevypada jako Torchlight :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Instalujte patch!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mno, a presne o tyhle momenty bez streamovani clovek prijde pak :-(
    nastesti to nestalo zase tolik jako kdybych tam dal neco jinyho

https://www.twitch.tv/evilmindcz/clip/EsteemedDifficultEggnogSeemsGood
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Odstranili. Obs je urcite lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: defaultni, vubec nic jsem nemenil
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    PoE umi streamovat i samo o sobe, ne? pred x lety jsem to zkousel ze srandy s kamosem. nepredpokladam, ze by to odstranili?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Rozumim, na nektery makra pozor.
    Jaky mas nastaveni obs?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: zatim jsem nechtel zkoumat zadny komplexni reseni co maji "profi" streameri. Vyuzil jsem to co uz mam - OBS, ktery pouzivam pro nahravani videi a Teams meetingy s virtualni kamerou. To je vlastne vsechno :-) akorat misto tlacitka nahravat stisknes vysilat. Jen se musi propojit s Twitch uctem. Jen jsem tam navic nakliknul takovy to oficialni GGG rozsireni, kde kdyz vysilas, tak z leve casti obrazovky si muze divak rozkliknout tvuj equip/gemy apod. Pravdepodobne by to slo dal vylepsovat primo v OBS, ale to v tehle chvili nechci. Jen se mi nepodarilo tam zatim vloudit i Awaken macro, protoze to je overlay, takze neni videt co v nem kutim - musel bych streamovat ne okno ale celou plochu, coz z ruznych duvodu nechci delat.
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Tohle mě taky zajímá, takže jestli to budeš chtít nějak víc zkoumat, můžem dát hlavy dohromady.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Zajimavy napad. Jaky pouzivas soft a jaky mas setup, jestli se muzu zeptat?
    Ptam se protoze jsem uvazoval nad timtez, ale zatim jsem se neodhodlal to resit technicky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak jsem poslednich par dni zacal streamovat svuj grind, kdyby se nekdo nudil v praci treba a chtel videt nejaky rage vybuchy pri smrti... :-)
    delam to teda hlavne proto, ze jsem zjistil, ze se super ukladaji klipy, bo kdyz se mi ve hre neco peknyho/hroznyho stane, mam tak pul minuty na to jit na twitch a zachytit to tam

https://www.twitch.tv/evilmindcz/
    EXI
    EXI --- ---
    SUNBEAM: na radeonu mi momentalne bezi lepe directx nez vulkam.. a windowed fullscreen je hrozne tmavy, jakoby tam nejel vubec bloom
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Echoes of the Atlas Week Two Report - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3030906
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: POE -spravne ej horsi varianta
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jeste jeden dotaz k tomu exposure. Nevite nekdo kdyz jich mate vic, jestli se ty efekty scitaj? Myslim tim treba heraldry na clusteru ( -10) a wave of conviction ( -25) dava dohromady -35 nebo se pocita jen to vetsi?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Ha jsem nemel refreshnuto a predbehl jsi me :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam