• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: v zasade vsechno co se zahradky tyce je ted uz jen jak ji spawnout, na to je lepsi si najit nejaky videa, kde uz to lidi hezky popsali.
    To co se deje v zahradce je jednoduchy - vyber si polick - vzdycky ze dvou, pobij potvory, aplikuj krafty.
    + mas 10 slotu na odozeni craftu na pozdeji.
    To je vse
    GURBON
    GURBON --- ---
    Prosim nemel by nekdo nejakej link na to jak zachazet s tou zahradkou? Harvest ligu jsem skipnul a ted mi chybi knowhow, ale kdyz vidim co z toho nektery lidi vyrazej, vim ze o hodne prichazim. Pripadne nejaky zakladni rady...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: Až bude mít poe multififaktor authentizaci, tak na to rád přejdu zpět.
    Ale jednou jsem řešil hacknutý account a už v době, kdy toho měli ještě málo, to bylo fakt problematický.
    A po mě to už řešila řada mých kamarádů. Ten co na tom byl nejhůře se ke hře nedostal 8 měsíců.
    Fakt si na to dávejte bacha, účty se kradou.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    aha, ja jedu steam a krom harvest ligy, kdy to bylo DC hell, si moc stezovat nemuzu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: ja jsem jednu dobu zkousel obe verze a ze steamu to rozhodne vyrazne vic kravilo. Je to uz asi vic nez rok zpatky. Kazdopadne uz jedu jen standalone.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WHITEANGEL: Jedu přes steam od začatku (7 let), nepadá mi to běží to normálně v pohodě nelaguje to. Zakopanej pes bude někde jinde. Tím nijak nechci steam obhajovat, shit to je, ale v herním prostředí lepší shit neni.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Malá general advice. Možná to tu proběhlo už dřív pokud máte PoE přes steam tak důrazně doporučuju oddělat a udělat si stand alone verzi přímo od nich. Mě tak odpadlo dobrejch 80% disconectů už 2 roky zpátky. Steam je prostě shit...
    EXI
    EXI --- ---
    GURBON: docela vtipnej prispevek z redditu:

"You want the bios? Take it. It's yours... but windows? Windows i will burn to the ground."
    GURBON
    GURBON --- ---
    EXI: Pripomina mi to vyvoj Windows. Uz aby byla nova verze...
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: nj, tak to dopada, kdyz na zastaralej engine vytvorenej puvodne polo amatery zacnes roubovat pokrocily funkce. i tak je obdivuhodny co s tim udelali
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Awakened poe trade
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem docela zvedavej jak to bude vypadat az prijdu domu, byl jeste nejakej hotfix, ale ty reakce fakt jako vypadaji, ze komu to predtim padalo a bylo pomaly, tomu se to fixlo, ale zase lidi co ani predtim nemeli problem, ho ted maji... :-) Takže až večer uvidím, jestli jsem v tomhle kole rulety vyhrál.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jeste stesti ze mam dost pameti a niceho ksem si nevsiml ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorat na redditu je tuna prispevku o tom, ze po tomhle patchi to sezere dvojnasobek pameti chvili po spusteni :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: konecne to pul minuty po spusteni nevypada jako Torchlight :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Instalujte patch!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mno, a presne o tyhle momenty bez streamovani clovek prijde pak :-(
    nastesti to nestalo zase tolik jako kdybych tam dal neco jinyho

https://www.twitch.tv/evilmindcz/clip/EsteemedDifficultEggnogSeemsGood
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Odstranili. Obs je urcite lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: defaultni, vubec nic jsem nemenil
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    PoE umi streamovat i samo o sobe, ne? pred x lety jsem to zkousel ze srandy s kamosem. nepredpokladam, ze by to odstranili?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam