• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    The reflected damage from Konu, Maker of Wind's Molten Shell skill now deals 33% less damage and has a 1 second cooldown (previously no cooldown).
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem startoval bleed bow glada, ale jak ty attack buildy neumím, tak jsem se zasekl na craftu lepšího luku a rozjel jsem teď o víkendu ice trappera a je to veliká radost. Mrazí to vcelku spolehlivě i map bosse a do ultimat je to taky fakt spolehlivej skill.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me to bavi, radove tezsi nez Ritual, takze jsem si dobre vybral defensivni build... :-) Kazdopadne jeste cekam nejake zmeny, sice v tom dnesnim changelogu nic zajimaveho neni, ale skoro kazdou ligu je hra nejlepsi tak 3-4 tydny po startu, kdy nejak reaguji na feedback.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MAD_CADDY: Drop na hovno, mechanika na hovno, zvazuju skip ligy.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MAD_CADDY: zatím dobrý, ultimátum baví a rozhodně se už hezky odměnilo několikrát, ale já jsem cpt. slow, takže stále teprve otevírám atlas ani nemám ještě prvního siruse
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    I hate Ultimatum. I hate it from bottom of my heart. When i go to sleep my wife quotes him evry single time : " Oh, oNe rOUnD ChaLLAngER RetURnS. ". I hate him.

Jak se zatím daří? Cena Exaltu podle všeho míří do závratných výšin
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Vypadá to dobře. Teď jsem projel do A3 jako nůž máslem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja nedodelal ani a1 zatim :-D je to peklo
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SSF - někdo už má level 84 :) S těma dc a podobnyma to považuju za magii. Já jsem se dostal ted rano do A3 (doufám).
    Aliru jsem zabíjel 3x

A teď jede maintenance a hotove by to mělo být cirka v 11:43
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    EVILMIND: :D jako já nechápu, že byli lidi, co fakt u toho strávili třeba 8 hodin :D já po druhym vypadnutí se na to vykašlal a šel spát. Na druhou stranu chápu, že někoho popoháněla nasranost, když mu to tam ukazuje, že jen někdo lvl 60 a tak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v nove lize se musite rozhodovat rychle (boty mely 15ms hp/resisty)

Twitch
    https://clips.twitch.tv/TawdryHonorableConsoleResidentSleeper-2z_ag9_v7JbkNoP8
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    GORDHART: jako opravdu jim nezávidím....to musel být brutální den...
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    SKUNK23: Teď vyhodili tweet další:
    We will be making a post about today's launch covering all the things that happened. Some of the people who need to contribute to it are currently occupied working on server fixes. We potentially have an update we can share about that soon. Thank you for your patience.

to už vypadá trošku nadějně...tak si snad po obědě zahrajeme. Jsem na konci prvního aktu, ale při přechodu do jakýkoliv jiný lokace to spadne
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MAD_CADDY: Tak super, to je zprava co pomuze :-)) uz jsem se dokazal dostat do hry a dobehnout do mesta. Ale jelikoz to kazdych 20-30 vterin padne tak to zase takovy progres nebyl xD
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    SKUNK23: https://twitter.com/pathofexile

Path of Exile
    @pathofexile
    ·
    3 h
    Just an update to say that, unfortunately, we have no updates. We're still working hard to resolve the issues that are occurring. We are really sorry for the frustration this issue is causing. We'll let you know when we have more information.

Bohužel to vypadá, že jediný co vědí je, že je to rozbitý.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Ani mi nepříjde, že by ta fronta jela rychleji než včera
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Takhle rozbitej start teda nepamatuju, vecer sem to v 11:00 vzdal a sel chrnet. No a ted rano to je v haji taky, fronta cisla skacou dolu nahoru dojedou ke konci a vykopne me to :/ snad to daj brzo dohromady.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    maji to rozbity kuci :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Toto není photoshoped. :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam