• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: u minionu se to hur porovnava, tam se na poe.ninjovi k nicemu nedostanes aby to davalo smysl
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo no, mne jen zajimala raw dmg, ale stejne to blbne kdyz jedu minion build.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    View Profile - Path of Exile - evilmindcz
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/evilmindcz
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND:
    ORBIT:
    CHA1NDLER:
    SUNBEAM:
    ...
    pls dodejte odkazy na nastenku, chceme vas smirovat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja tam jsem protoze mam postavy 99 a 97. Nicmene bohuzel zrovna ta 97, kde mam zajem se nejak porovnavat s ostatnima templarema, se tam syncla s offhandem, a to uz mam zkusenost z minula ze se to do konce ligy nemusi aktualizovat nikdy... :-(
    poe.ninja
    https://poe.ninja/challenge/builds?class=Inquisitor&item=Heartbound-Loop

Jinak prave kvuli tomu, ze postupem casu tam jsou jen 97+ chary (coz u hodne buildu pak neni vubec reprezentativni), tam pridali tu "daily" zalozku, kde jsou podle nejakeho klice i postavy nizsich levelu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    LIQUIDFREAK: hmm tak to je shit, sry cekal jsem ze registrace staci...
    Takze Evil by se tam mel nechat dohledat kdyz streamuje .)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: LIQUIDFREAK: Tak zda se ze to nejde, ono te to tam loadne jen jako streamera, takze na to abych poustel twitch a stream sem prilis lazy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: J to mne taky napadlo, nejspis se to syncne s poe. Zkusim dik
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    LIQUIDFREAK: A nemusis bejt zaregistrovanej primo no poeninja, aby jsi se tam videl ?
    LIQUIDFREAK: ok :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: 92 a da se tam najit od 87 vejs, ale sebe sem tam proste nenasel. Nemyslim primo v zebricku, tam samo nejsem pac je tam dost lidi a tim padem to jde nekde od 97 coz nesem.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Jestli jsi nenasel svuj char, tak mas asi nizkej level :) Je tam pokud se nepletu prvnich 15k v zebricku :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw da se nejak najit vlastni char na poeninje? Mne se to nak nedari
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Zkusebne sem tam hodil svuj. Vypada to bidne ale da se.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: Hele ja se nakonec zmastil a zapomnel na to. A asi na to prdim.

Mozna by stalo za to, kdybyste mi do posty poslali odkazy na profily a ja to nekde narvu na zahlavi, asi nekde dolu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Sulfit funguje skoro stejne staci kupovat scaraby misto coinu a 3x v mape kliknout na hromadku..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: minion 84 urcite jsou, sam jeden hraju, a koupil jsem ho hned prvni tejden za zlomek hodnoty co stal minulou ligu, prave proto, ze jsem byl prekvapenej jak jsou laciny. Ale pak jsem to teda uz nesledoval, bo jsem zatim nefarmil T19...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Plne s tebou souhlasim, kazdy si v poe najde co ho bavi, je tam toho uz takovej randal, ze nejde nevybrat :-) no a Heist..... osobme bych ho nebehal ani kdyby tam byl garantovanej mirror. Za me je to spatne cele od zacatku a vubec to do poe nepatri, nebo urcite ne v te podobe v jake to tam je.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to mi prijde ze by nemelo bejt mozny, jeste se mi to nikdy nestalo. Nicmene pokud das Masterminda, tak se to zase promixuje.

SUNBEAM: musis odstranit craft, nemuzes tim blocknout nic

CHA1NDLER: ja myslim skoro vsechno je profit, kdyz se tomu venujes. Zkousel jsem chvili otevirat harvesty za 12c, na tom nejde prodelat proste, jen musis mit ready veci pro vsechny reforge (coz jsem stejne delal i minulou ligu, protoze jsem lakota :) ). Typicky to super funguje na cluster jewely, jsem prodal jeden i za 15ex uz, coz pokreje naklady na vic runu, nez co za ligu dam.
    Pak jsem testoval farmu ritualu, nakonec jsem ji vzdal protoze jsem se rozhodl, ze do endgame grindu ho nebudu delat, nicmene je to taky jednoznacnej profit. Mas 5 ritualu na kazde mape a muzes trikrat pretocit nabidku, vetsinou kazdej run zaplati bud vessel sprintery nebo nejakej base z odmen.
    Jsem presvedcenej, ze na kazdou mechaniku najdes neco, co promenis v profit, jde spis o to, co koho bavi. Me treba nebavi Heist, a nedelal bych ho ani kdyby na konci kazdeho kontraktu byl garantovanej exalt... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: najs, tak to zkusim, az dingnu, tak se podivam na masterminda, mam ho odemklyho a uvidime, jak to budu davat s tim buildem co mam :-) Doufam, ze se mi tam konecne bude objevovat vse co ma a ne jak posledne, kdy tam nebyli videt ty maly smejdi a tak
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: předělali to tuhle ligu. takže je výhodné chodit mastermind a zařadit si žádoucí členy (aisling research atd) a před mastermind je mít narankovaný na max
    totiž leader v safehousu už nemá dvojitou odměnu jako dříve, takže je jedno kdo je leader, krom teda nastavení fightu u mastermind
    Při mastermind pak všichni členové dostanou +1 rank k odměnám.
    (nejsem si jistej akorát, jak je to s členama, co jsou před fightem bez ranku)

namátkou:
    aisling research rank 4 přidá na item unveiled mód
    vorici research tank 4 dá 1-6 white socketů (mně klasicky dává zásadně jen jeden ;o))
    hillock rank 4 dává 30% quality armoury a zbraně a nebo 28% flasky
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    jen takové ujištění, chápu dobře, že když má item už jeden "chosen" nebo jinej mód z unveilu, aisling už tam další nepřidá
    pak otázka, vadí tomu i craftěný módy? (to je musí se odstranit craft než se použije add unveiled mód?)

je někde nějakej souhrn, který módy se mohou na kterých itemech objevit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam